Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......



  • Συνειδητά οι συνδημότες μας στις κάλπες του 2023 επέλεξαν τον νέο ηλικιακά κ. Στάθη Ψυρρόπουλο για δήμαρχο Ηλιούπολης  θεωρώντας πως θα τολμήσει να κάνει , όσα δεν έκαναν όλοι οι προηγούμενοι προκάτοχοί του. 8 μήνες μετά οι ΡΗΞΕΙΣ του με το χθες είναι εμφανείς σε κάθε δημότη μας,  και οι αντιδράσεις των παραμάγαζων που είχαν στηθεί και δρούσαν εις βάρος των πολλών έντονες. Με εξαίρεση τις δύο κεντροδεξιές παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου που είναι υπέρ των αλλαγών που θα βοηθήσουν τον δήμο μας να αλλάξει επίπεδο,  η ΑΡΙΣΤΕΡΗ αντιπολίτευση σέρνεται πίσω από την επιχειρηματολογία του ΚΚΕ που θεωρεί πως ο λαός θα σώσει τον λαό μην έχοντας ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ  πως ο ΛΑΟΣ δεν ψηφίζει δικτάτορες,  και δεν επιθυμεί ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ,  αλλά φιλελεύθερους πολιτικούς όπως ο σημερινός πρωθυπουργός μας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Έτσι εκτός από συνδημότες μας που δεν χωράνε στο "κοστούμι" της Αστικής μας Δημοκρατίας η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των συνδημοτών μας βλέπει ΘΕΤΙΚΑ τη νέα διοίκηση που κοντράρετε ακόμα και με όσους την ακολούθησαν προεκλογικά αλλά δεν επιθυμούσαν να αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ στην λειτουργία μιας ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ που με την ανεπάρκειά της έχει διασύρει ένα σωρό διοικήσεις του δήμου μας. Η αντίδραση της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ αντιπολίτευσης στην πρόσληψη ΕΙΔΙΚΟΥ συμβούλου επί θεμάτων Πολιτικής Προστασίας με αξιοπρεπή μισθό δείχνει πως για κάποιους τάχα που μας παρουσιάστηκαν προεκλογικά ως τεχνοκράτες δεν έχει ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ η αμοιβή του ειδικού! Θεωρούν πως μπορεί κάποιος με 1000 ευρώ μηνιαίο μισθό να αναλάβει ένα τόσο δύσκολο τομέα όπως αυτός της Πολιτικής Προστασίας. Εάν κινηθούν με την ίδια λογική και στο κομμάτι της επικοινωνίας ο νυν δήμαρχος κος Στάθης Ψυρρόπουλος που έκανε "πάρτι" στον τομέα αυτόν και την προεκλογική περίοδο του 2023 θα τους συντρίψει όσο αυτοί προσπαθούν να σας πείσουν πως ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ και η ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ είναι κανονικότητα,  και ονειρεύονται υπέρβαρους με κίτρινα γιλέκα να κόβουν βόλτες θεωρώντας πως έτσι συμβάλλουν στην Πολιτική Προστασία. Εάν και γνωρίζουν ποιος θα αναλάβει ως σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας της νυν διοίκησης το αποκρύπτουν για λόγους που θα καταλάβουν όλες και όλοι όταν μερικούς μήνες από σήμερα ο δήμος μας θα αποκτήσει ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ανάλογη με αυτήν δυτικών κρατών και όχι ένα τσούρμο εθελοντών που θα κινούνται ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ και προγραμματισμό , και κάθε φορά που θα αποτυγχάνουν θα επιζητούν και το χειροκρότημά μας! Αυτά προς το παρόν για το θέμα αυτό και ελπίζουμε οι υστερικές αντιδράσεις όσων δεν θέλουν να πάει η πόλη μας ΜΠΡΟΣΤΑ να μην οδηγήσουν έναν ικανό πολίτη να αρνηθεί ΤΕΛΙΚΑ να συνδράμει στην προσπάθεια του δήμου μας να αποκτήσει επιτέλους ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ που θα αποδίδει , και δεν θα υπάρχει μόνο στα χαρτιά! 
  • Ενδιαφέρουσα ανάρτηση "αλιεύσαμε" από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σας την παρουσιάζουμε παρακάτω. Δύο πρώην Αντιδήμαρχοι της διοίκησης Χατζηδάκη συνεχίζουν να ενεργούν  όπως διαβάζουμε,  με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον! 


  • Ενδιαφέρουσα η παρακάτω πρωτοβουλία του δήμου μας που αφορά μαθητές που αντιμετωπίζουν οι οικογένειές τους οικονομικά προβλήματα. Όσοι έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν ας το πράξουν. Για περισσότερες πληροφορίες για την συγκεκριμένη δράση επικοινωνήστε με το 210 9970000, 009 & 010.

  • Δεν υπάρχει ΣΩΤΗΡΙΑ! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...