Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......



  •  Δεν έχει αντίπαλο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον πολιτικό στίβο της χώρας με τα κόμματα της αντιπολίτευσης να μην μπορούν να ορθώσουν πειστικό πολιτικό λόγο. Η μόνη αντιπολίτευση που του γίνεται είναι η εσωκομματική όσων δεν θέλουν να κατανοήσουν πως οι εποχές άλλαξαν και δεν βλέπουν πως με αυτόν αρχηγό η ΝΔ έχει κερδίσει δύο διαδοχικές βουλευτικές εκλογές και πάει το 2027 για τρίτη! 

  • Στα δικά μας δεν έχει αντίπαλο ο νυν δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος με την αντιπολίτευση του δήμου μας να μην έχει ακόμα κατανοήσει γιατί το 60% των συνδημοτών μας τον επέλεξε για δήμαρχο στις κάλπες του 2023. Τον επέλεξε γιατί βαρέθηκε τους δήθεν και ήθελε κάποιον νέο ηλικιακά να σηκώσει το βάρος των ΡΗΞΕΩΝ με την πλέμπα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και της ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ της πόλης μας. 8 μήνες μετά έχει ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ όσους τον ψήφισαν,  και αναγκάζει εμάς σε "πρόωρη" συνταξιοδότηση αφού ένα σωρό ζητήματα που ταλανίζουν τον δήμο μας για δεκαετίες δεν θα τα βρούμε μπροστά μας στις δημοτικές κάλπες του 2028,  θα έχουν ήδη επιλυθεί με την συνταγή που εδώ και 12 χρόνια εμείς φωνάζουμε! 

  • Πήραμε και ρωτήσαμε πάλι τις πηγές μας στην Πειραιώς , τι μέλλει γενέσθαι με τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ και μας διαβεβαίωσαν πως δεν πάνε για αναβολή και θα πραγματοποιηθούν σε όλη την χώρα μέσα στον προσεχή Οκτώβριο!  Έτσι με δεδομένη την νωθρότητα και την αδιαφορία κάποιων,  δεν θα υπάρξουν ουσιαστικές αλλαγές στη σύνθεση του δικού μας Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης , αφού οι μάχες δεν κερδίζονται  με κινητοποίηση ένα μήνα πριν τις εκλογές,  δουλεύονται χρόνια πριν! Μας είπαν ακόμα πως το κόμμα δεν χρειάζεται εσωστρέφεια και πως για το "καλό" όλων μία υποψηφιότητα για πρόεδρο της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης θα ήταν ΙΔΑΝΙΚΗ! 

  • Κλείνουν μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην πόλη μας αφού δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα έξοδά τους ενώ τα έσοδά τους βαίνουν μειωμένα κάθε χρόνο! Κάποιες θα ανοίξουν στη θέση τους αλλά η γενική εικόνα δείχνει πως τα επόμενα χρόνια ελάχιστες μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα είναι οικονομικά υγιείς με δεδομένο πως δίπλα μας θα υπάρχει μια "νέα πόλη" (Μεγάλη Επένδυση στο Ελληνικό) με επιχειρήσεις που δύσκολα θα μπορούμε να ανταγωνιστούμε ως πόλη. Η δική μας ΑΠΟΨΗ που έχει εκφραστεί πάμπολες φορές μέσα από εδώ είναι πως εάν δεν ενωθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις για να δημιουργήσουν μεγαλύτερες το μέλλον τους θα είναι δυσοίωνο. Άλλωστε οι τιμές τους δεν είναι ανταγωνιστικές και στην επόμενη οικονομική κρίση που με μαθηματική ακρίβεια θα έρθει θα είναι ο εύκολος στόχος αφού οι πολλοί θα περιορίσουν τα έξοδά τους με μόνους κερδισμένους όπως και στην περίοδο της προηγούμενης κρίσης τα super Market που για έβδομη συνεχή χρονιά βλέπουν τα κέρδη τους να αυξάνονται!Καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να τους σώσει , αφού το μέλλον είναι ήδη εδώ και ευνοεί ΜΟΝΟ τις μεγάλες επιχειρήσεις , και η χώρα μας όπως και γενικότερα η Ε.Ε έχει λίγες!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...