Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

Παράσταση για έναν ρόλο και το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο- Κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης ρωτάνε μονίμως τα ίδια πράγματα!


Όλες και όλοι γνωρίζουν το ζήτημα της ανάγκης αλλαγής οδοφωτισμού στην πόλη μας αλλά κάποιοι θεωρούν πως μετά από δεκάδες δημοτικά συμβούλια ΔΕΝ είναι ενημερωμένοι έτσι δεν μπορούν να αποφασίσουν! 

Η διοίκηση όμως δεν έχει χρόνο για χάσιμο και προφανέστατα εμείς θεωρούμε ανώφελο έναν "διάλογο" ανάμεσα σε αυτούς που οφείλουν να προχωρήσουν την πόλη και σε ένα ΧΘΕΣ που μας πληγώνει. 

Το μόνο που νοιάζει το ΣΥΝΟΛΟ της αντιπολίτευσης είναι να μην χάσουν τα μεροκάματα οι υπάλληλοι του δήμου Ηλιούπολης και όχι το ΚΑΛΟ της πόλης. 

Σταθερά σε κάθε ΓΕΙΤΟΝΙΑ λοιπόν για να αλλάξει η πόλη με την πλευρά της νυν διοίκησης αφήνοντας για πάντα πίσω μας όσους ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να ΑΛΛΑΞΕΙ τίποτα σε αυτή την πόλη για να μην βρεθούν στις επόμενες δημοτικές εκλογές και εκτός δημοτικού συμβουλίου. 

Μπορεί ο κος Ψυρρόπουλος να  μην καταφέρει να γκρεμίσει την ΣΟΒΙΕΤΙΑ μας,  αλλά θα την κάνει τουλάχιστον  λειτουργική έτσι ώστε να μας ταλαιπωρεί λιγότερο.

'Οσοι έχετε χρόνια για χάσιμο δείτε εδώ το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο όπου και πάλι δόθηκε μια κακόγουστη παράσταση όπου έλαμψε ΜΟΝΟ η "ερμηνεία" του νυν δημάρχου κ. Ψυρρόπουλου οι "κομπάρσοι" παρέμειναν προσηλωμένοι στο να υπερασπίζονται τα μεροκάματα εργαζομένων που δεν κατανοούν πως έχουν εκτός από δικαιώματα και υποχρεώσεις. 

Ελπίζουμε ελλείψεων χρημάτων ο δήμος μας να απαλλαγεί επιτέλους από εργαζόμενους που ενώ γνωρίζουν πως έχουν υπογράψει σύμβαση εργασίας ορισμένης διάρκειας έχουν την απαίτηση να γίνουν ΜΟΝΙΜΟΙ! 

Οι δικές μας πληροφορίες από το Υπουργείο Εσωτερικών λένε πως δεν θα δοθεί κανένα έξτρα οικονομικό κονδύλι για εργαζόμενους που οι διοικήσεις των δήμων ΕΧΟΥΝ υποχρέωση να ασκήσουν ΕΦΕΣΕΙΣ για "πιθανή" δικαίωση τους στα Ελληνικά Δικαστήρια μέχρι και ο δήμαρχος Χαλανδρίου προερχόμενος από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ αρχίζει και τους διώχνει από τον δήμο του!  

ΥΓ: Στο θέμα του νέου οδοφωτισμού εμείς ήμασταν ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ πως πρέπει να γίνει με ΣΕΑ αλλά σε κάθε περίπτωση όπως δεν κοντράραμε και την προηγούμενη διοίκηση έτσι θα ακολουθήσουν την ίδια τακτική και εδώ . Ας τα βάλουν και ας φτάσει το κόστος και τα 10.000.000 ευρώ,  άλλωστε τόσο και παραπάνω μας στοιχίζουν οι "αργόσχολοι" κάθε χρόνο όχι για ένα έργο που θα το έχουμε για τα επόμενα 50 χρόνια. Εάν μπορεί η νυν διοίκηση να αποφύγει τα κινεζικά led θα ήταν το καλύτερο για την πόλη , γιατί βλέπουμε πως δεν έχουν καμία φωτεινότητα όπου έχουν τοποθετηθεί. Εάν θέλεις να δείξεις στους πολλούς πως έκανες ουσιαστική ΑΛΛΑΓΗ  οδοφωτισμού πρέπει να δουν την πόλη μας ΦΩΤΕΙΝΗ και για να κάνει κανείς αυτή την σύγκριση κάποιος  μπορεί να πάει στους δήμους Ελληνικού - Αργυρούπολης και Αλίμου όπου ο δεύτερος σε ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ λαμπτήρων υπερτερεί όσο η μέρα με την ΝΥΧΤΑ! Εμάς βέβαια ως πόλη διαχρονικά μας ταιριάζει η ΝΥΧΤΑ , ας κάνουμε τουλάχιστον στην αλλαγή οδοφωτισμού μία αλλαγή! 

Καλό Αύγουστο σε όλες και όλους τους αναγνώστες μας! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 


Δείτε και την τοποθέτηση του επικεφαλής της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο για το θέμα τον νέου οδοφωτισμού κάνοντας κλικ εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...