Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Αναπτυξιακό οργανισμό αποκτά ο Δήμος Αγίου Δημητρίου για να προχωρήσει ο δήμος του ΣΤΑΘΕΡΑ - ΤΟΛΜΗΡΑ και ΜΠΡΟΣΤΑ!




Στη σύσταση αναπτυξιακού οργανισμού με τον διακριτικό τίτλο «ΣΚΕΔΑΣΗ ΑΕ» προχωρά ο Δήμος Αγίου Δημητρίου έπειτα από απόφαση που έλαβε κατά πλειοψηφία το δημοτικό συμβούλιο.

Σκοπός του αναπτυξιακού οργανισμού θα είναι, μεταξύ άλλων, η υποστήριξη και η υλοποίηση της αναπτυξιακής πολιτικής του δήμου, η ωρίμανση έργων υποδομής, η υλοποίηση πολιτικών κοινωνικής συνοχής, ψηφιακής σύγκλισης και αειφόρου ανάπτυξης. «Θέτουμε τα θεμέλια για μια δυναμική αναπτυξιακή πορεία, ταχύτερη υλοποίηση έργων, δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών μας. Ο αναπτυξιακός οργανισμός θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην υλοποίηση του οράματός μας για έναν σύγχρονο και ευρωπαϊκό δήμο», δήλωσε ο Στέλιος Μαμαλάκης.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Ελπίζουμε και στον δήμο μας να δημιουργηθεί αναπτυξιακός οργανισμός έτσι ώστε κανένας δήμαρχος να μην μπορεί να εκβιάζεται από μειοψηφικές συντεχνίες. Ο κος Στέλιος  Μαμαλάκης εάν και προέρχεται από άλλο πολιτικό χώρο πριν προσχωρήσει στη ΝΔ δείχνει με τις επιλογές του πως είναι μια καλή επιλογή για έναν δήμο που ταλαιπωρήθηκε τα προηγούμενα χρόνια από τις αριστερές ιδεοληψίες. Κρίμα για όσους εάν και δηλώνουν Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες δεν αντιλαμβάνονται πως η σημερινή ΝΔ επικροτεί τέτοιες πρωτοβουλίες και απεχθάνεται τον κρατισμό. Ας ξαναδιαβάσουν το πρόγραμμά της όσοι έμειναν "μετεξεταστέοι" στις δημοτικές εκλογές του 2023 και θα "εξαφανιστούν" σε ποσοστά στις δημοτικές εκλογές του 2028! Μακάρι και στον δήμο μας να βρεθεί ένας Μαμαλάκης να εκπροσωπήσει την κεντροδεξιά της πόλης μας που μένει εκτός διοίκησης του δήμου από το μακρινό 2010 όπου τελευταίος κεντροδεξιός δήμαρχος ήταν ο κος Γιάννης Αναγνώστου με μεγάλη απήχηση σε όλους τους πολιτικούς χώρους που του έδωσαν μια την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΝΙΚΗ σε δημοτικές εκλογές στο δήμο μας από την μεταπολίτευση έως και σήμερα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...