Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό......



  •  Μόνιμη συνήθεια της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ σε όλες τις εκφάνσεις της η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ. Όπου κυβέρνησε  η ΑΡΙΣΤΕΡΑ κομμουνιστική ή μη κοινώς τα σκ@τωσε , αφού οι ιδεοληψίες της οδήγησαν τους λαούς σε εξαθλίωση,  και κράτη με πλούσιο υπέδαφος αλλά και πλουτοπαραγωγικές πηγές πάσης φύσεως,  μετατράπηκαν σε κράτη- παρίες. Ουδείς προτιμά τα συστήματα Υγείας της Βόρειας Κορέας ή της Κίνας , όλες και όλοι που έχουν την δυνατότητα επιλέγουν αυτά δυτικών κρατών όπως οι ΗΠΑ και η Μεγάλη Βρετανία. Και βέβαια και στρατιωτικά τα κράτη που εμμένουν στο να αρνούνται την πραγματικότητα του καπιταλιστικού συστήματος ηττώνται στα πεδία των μαχών από όσους έχουν τοποθετηθεί στη  ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ της ΙΣΤΟΡΙΑΣ. Τα γράφουμε αυτά με αφορμή τις διαμαρτυρίες των αριστερών και το show που έδωσαν χθες στην Πεντέλη , και μπορείτε να δείτε από διάφορα βίντεο που ανέβηκαν σε site αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους "αγανακτισμένους" διαδηλωτές του ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟΥ που μεταφέρθηκαν στο δήμο Πεντέλης για να αποδοκιμάσουν τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Όσοι με τις ιδεοληψίες τους γέμισαν τον αστικό ιστό μια σειρά δήμων με πεύκα πήγαν εκεί να διαμαρτυρηθούν πως δεν τους "έσωσε" ένα κράτος που κάνει τα πάντα εδώ και μήνες για να πείσει ιδεοληπτικούς να μην φυτεύουν πεύκα δίπλα από τα σπίτια τους. Οι πυρκαγιές δεν θα σταματήσουν και για αυτό αυτοδιοικητικοί που έχουν μετατρέψει τους δήμους τους σε "ζούγκλες" θα τιμωρηθούν από όσους είδαν τα σπίτια τους να καίγονται εξαιτίας αυτών! Ευχής έργο θα ήταν να τιμωρηθούν και από την Ελληνική Δικαιοσύνη για τις εγκληματικές παραλείψεις τους. Σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις που άργησε να ξεκινήσει όταν ανέλαβε τα ηνία της χώρας το 2019,  και θα προσπαθήσει να πείσει περισσότερους πολίτες για την αναγκαιότητα να αντικατασταθούν ΑΜΕΣΑ  τα πεύκα που αποτελούν "βραδυφλεγείς βόμβες" με άλλα δένδρα μέσα στον αστικό ιστό. Και στον Υμηττό μας η εμμονή κάποιων να συνεχίζουν να φυτεύουν πεύκα , δεν θα μας γλιτώσει στο μέλλον από μια μεγάλη  πυρκαγιά ανάλογη με αυτή που ζήσαμε τον Ιούλιο του 2015.

  •  


  • Εάν δείτε εδώ τον διαγωνισμό που προκηρύσσει ο δήμος μας για την προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών θα κατανοήσετε καλύτερα γιατί δομές του ΔΗΜΟΥ μας θα έπρεπε να είχαν ιδιωτικοποιηθεί χθες!  Μετά τάχα τους πείραζαν τα 10.000.000 ευρώ για νέο οδοφωτισμό όλους αυτούς τους δημοτικούς συμβούλους που ανέχονται να ξοδεύονται πάνω από 11.000.000 ευρώ τον χρόνο για τους τομείς της καθαριότητας και Πρασίνου , όταν ο ιδιώτης με τα μισά χρήματα θα έκανε πολύ καλύτερα την δουλειά όπως την κάνει εδώ και σχεδόν  μία δεκαετία  στον δήμο Μυκόνου.  Ήδη και ο δήμος Θεσσαλονίκης εκχώρησε σε ιδιωτική εταιρία το πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων ενώ υπέγραψε σύμβαση με άλλον ιδιώτη - εργολάβο για την αποκομιδή ογκωδών. Εδώ ακόμα σκεφτόμαστε εάν πρέπει ο δήμος μας να δημιουργήσει αναπτυξιακή εταιρία για να μην πέφτουν οι διοικήσεις θύματα εκβιασμού από συνδικαλιστές που ταλαιπωρούν εδώ και χρόνια τις εκάστοτε διοικήσεις με τις ιδεοληψίες τους. 

  • Και κλείνουμε με Κωνσταντίνο Καραμανλή και Νίκο Δένδια με το μήνυμά του για την σημερινή μέρα μνήμης και τιμής των  θυμάτων της  τρομοκρατίας. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...