ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας από την δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη"

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας από την δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη"


Μέσα Φεβρουαρίου η κοπή της βασιλόπιτας από την δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" πάει και αυτοί χάλασαν. Για να δούμε συσπειρώνουν ακόμα τους οπαδούς τους. Την Παρασκευή λοιπόν θα έχουμε μια πρώτη εκτίμηση για το προς τα που πάει η κατάσταση στο δήμο μας.
Μέχρι στιγμής η κοπή της πίτας από την δημοτική παράταξη "Νέα Δημοτική Κίνηση" έδειξε πως κρατάει τις δυνάμεις της τρία χρόνια μετά τις εκλογές.


Για τον ΣΥΡΙΖΑ και την παράταξη που τον στηρίζει εδώ είναι μπερδεμένη ιστορία. Είδαμε π.χ πως έχει δυναμική ο ΣΥΡΙΖΑ στην εκδήλωση με την παρουσία του Υπουργού Νίκου Παππά. 

Όμως πολλοί από τους παριστάμενους είναι από αυτούς που ψηφίζουν Βαλασόπουλου για δήμαρχο και Τσίπρα για Πρωθυπουργό! Οι υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις  δεν έχουν κόψει βασιλόπιτες. Την Κυριακή αναμένεται η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και από την ΤΟ ΝΔ της πόλης μας. Πάντως πολλά σωματεία της πόλης που έκοψαν συγκέντρωσαν πολλούς συμπολίτες μας. Π.χ οι Λευκαδίτες είχαν πολύ κόσμο στην ετήσια αυτή εκδήλωσή τους όπως μάθαμε από συνδημότες μας. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


έχει είσοδο;

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην έχει είσοδο . Το ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι σοσιαλιστικό κόμμα και δεν επιβαρύνει τα φτωχά μέλη του. Η παράταξη Πρώτα η Ηλιούπολη θα αφήσει εποχή στην πόλη μας. Τα έργα που κάνει ο Βαλασόπουλος δεν θα τα έχουν κάνει ούτε όλοι οι προηγούμενοι δήμαρχοι μαζί. Η Αγία Μαρίνα που την είχαν εγκαταλείψει όλες οι προηγούμενες δημοτικές αρχές απέκτησε κοινωνικό ιατρείο, ΚΕΠ, ΚΑΠΗ και έγιναν αντιπλημμυρικά έργα, και ασφαλτοστρώσεις των κεντρικών δρόμων.