ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τάξη στο χάλι της οδού Μανιακίου έως τις 24 Νοεμβρίου μετά από παρέμβαση του Αντιδημάρχου Διοίκησης & Δημοτικής Αστυνομίας κ. Παναγιώτη Κόκλα

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Τάξη στο χάλι της οδού Μανιακίου έως τις 24 Νοεμβρίου μετά από παρέμβαση του Αντιδημάρχου Διοίκησης & Δημοτικής Αστυνομίας κ. Παναγιώτη Κόκλα


 Διαβάζουμε στο facebook του Αντιδημάρχου Διοίκησης & Δημοτικής Αστυνομίας κ. Παναγιώτη Κόκλα. 

OΔΟΣ ΜΑΝΙΑΚΙΟΥ ή αλλιώς ¨νεκροταφείο αυτοκινήτων . Μια εικόνα χίλιες λέξεις… δέκα χρόνια… Σήμερα σε συνάντηση που είχα με τον ιδιοκτήτη των παρατημένων οχημάτων με διαβεβαίωσε ότι έως τις 24 Νοεμβρίου θα έχει απομακρύνει όλα τα οχήματα που βρίσκονται εκτός των ορίων αδείας του. Επίσης να ευχαριστήσω την Ελληνική Αστυνομία για την συνεργασία !
Με Εκτίμηση
Κόκλας Παναγιώτης Αντιδήμαρχος Διοίκησης &Δημ. Αστυνομίας

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Μπορεί να λένε πως ένας "κούκος δεν  φέρνει την Άνοιξη" αλλά μπορεί να συμπαρασύρει και άλλους. Μπορεί να μην έχουμε τις ίδιες ιδεολογικές καταβολές αλλά δεν μπορούμε να μην δούμε την προσπάθεια του νέου Αντιδημάρχου προς την σωστή κατεύθυνση. Και δεν είναι ο μόνος για αυτό και εξοργίζονται όσες και όσοι μας θέλουν ως ιστολόγιο "τυφλούς"! 

Δυστυχώς για αυτούς βλέπουμε και κυρίως ακούμε όσα μας λένε οι αναγνώστες μας. Άνθρωποι που εδώ και 7 χρόνια μας έχουν αγκαλιάσει σε πείσμα όσων θεωρούν πως το παλεύουμε μόνοι. Αυτό είναι ψέμα προφανώς εμείς απλώς ως μπροστάρηδες τρώμε την ΛΑΣΠΗ αλλά δεν μας αγγίζει. Εμείς απαντάμε με στοιχεία και αυτοί αφού είδαν πως δεν "ξεμπλέκουν" άρχισαν τα περί δικής μας τρέλας. Η δική μας "τρέλα" είναι προφανώς να αναδεικνύουμε καθημερινά την υποκρισία όλων. Ακολουθεί θέμα με νεκροταφεία στον Υμηττό αφού το "νεκροταφείο αυτοκινήτων" στην οδό Μανιακίου το "καθάρισε" ο Παναγιώτης. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: