ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μας βρίσκεται με απευθείας επίσκεψη στο ιστολόγιό μας δεν είμαστε υποχρεωμένοι να αναρτούμε σε όλες τις ομάδες της πόλης

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Μας βρίσκεται με απευθείας επίσκεψη στο ιστολόγιό μας δεν είμαστε υποχρεωμένοι να αναρτούμε σε όλες τις ομάδες της πόλης



Μπορεί να είναι χρήσιμα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την προβολή ενός ΜΜΕ αλλά για εμάς και για πολλούς άλλους δεν είναι αυτοσκοπός. 

Όσες λοιπόν μας διαμαρτύρονται πως δεν "βλέπουν" τις αναρτήσεις μας σε συγκεκριμένες ομάδες προφανώς και είναι από τους αναγνώστες που δεν μας αφορούν. 

Δεν μπορούμε και δεν το επιθυμούμε άλλωστε να βάζουμε τις αναρτήσεις μας σε ομάδες στο facebook αφού εμάς κλικ δευτερολέπτων δεν μας λείπουν. Έχουμε φανατικό αναγνωστικό κοινό με ποσοστό εγκατάλειψης που ζηλεύουν μεγάλα ΜΜΕ όπως το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και η zougla.gr και για τον λόγο αυτόν κυρίως διατηρούμαστε πολύ υψηλά για το μέγεθος μας στην κατάταξη της alexa.com για την χώρα μας αλλά και παγκοσμίως. 

Άλλωστε όλες και όλοι γνωρίζουν ποιες είναι οι δικές μας σελίδες και ομάδες στο facebook δεν θα "στεναχωρούμε" μονίμως τους "ψεκασμένους  με αναρτήσεις μας σε ομάδες που αμφισβητούν ακόμα και την ύπαρξη της πανδημίας! 

Σε εποχές όπου η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ζητούμενο το δικό μας τοπικό ΜΜΕ έχει πετύχει να αποκτήσει ένα κοινό με συγκεκριμένες ΑΡΧΕΣ και ΑΞΙΕΣ γιατί ό,τι και εάν σας λένε στην επόμενη μέρα δεν θα πάμε ΟΛΟΙ μαζί. 

Πάντα θα υπάρχουν οι οπαδοί του χθες και όσοι βλέπουν στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν στην χώρα μας το δικό τους ξεβόλεμα. 

Για ακόμη μια φορά ευχαριστούμε όλες και όλους σας που με τις καθημερινές σας επισκέψεις και κυρίως τις καταγγελίες σας εξακολουθείτε και είσαστε τα "αυτιά" μας και τα "μάτια" μας σε μια πόλη που δεν έπαψε ποτέ να λατρεύει τους κόκκινους και τους μαύρους φασίστες. 

Θεωρούμε βέβαιο πως μετά την καταδίκη του πολιτικού κόμματος της Χρυσής Αυγής που αποδείχτηκε εγκληματική οργάνωση θα έχουμε ανάλογη συνέχεια και σε άλλους πολιτικούς σχηματισμούς που δεν καταδικάζουν την ΒΙΑ και την χρησιμοποιούν με την ΑΝΟΧΗ των διωκτικών αρχών που άλλωστε δεν θα πρέπει να νιώθουν και ιδιαίτερα καλά αυτές τις μέρες αφού οι αυτόκλητοι υπερασπιστές τους οδηγούνται στις φυλακές. 

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: