ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την πόλη

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την πόλη



  •  Πιο παραγωγικός Αντιδήμαρχος ο Παναγιώτης Κόκλας μας λένε οι αναγνώστες μας. Που διαβάζουν μανιωδώς ό,τι ανεβάζουμε και τον αφορά. Και βέβαια όποιος εκδότης δεν "χάιδεψε" τα αυτιά των αναγνωστών του  βρέθηκε να διαβάζει το ΜΜΕ του ,μόνος του. Εμείς λοιπόν που δεν θέλουμε να έχουμε ανάλογη τύχη παρόλο που δεν χαϊδεύουμε τα αυτιά των φανατικών μας αναγνωστών συμφωνούμε μαζί τους. Θέματα που έπαιζαν για χρόνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ( όπως π.χ το περιβόητο περίπτερο της πλατείας Άγγελου Σικελιανού και ο οδηγός όδευσης τυφλών) επιλύθηκαν μόλις ανέλαβε δράση ο Παναγιώτης. Τώρα εάν ενοχλείται κάποιος από την προβολή για να την έχεις πρέπει να κάνεις και έργο. 

  • Δεν μας αφορά να κάνουμε γνωστούς στην πόλη όσους ψάχνουν πολιτικές καριέρες υβρίζοντάς μας. Στην ουσία εσάς βρίζουν που μας διαβάζετε καθημερινά και όχι εμένα απλώς δεν το έχουν αντιληφθεί. Ο λόγος που υπάρχουμε είσαστε εσείς που μας στηρίζετε οικονομικά , κάνοντας πράξη και γεγονός πως δεν χρειάζεται κάποιος μεγάλους χορηγούς για να σταθεί σε μια αγορά όπου οι περισσότεροι οδεύουν προς λουκέτο. 

  • Οι υπάλληλοι της καθαριότητας "υπερβάλλουν εαυτούς" για να διατηρούν την πόλη καθαρή,  σύμφωνα με την πρόεδρο του ΣΕΔΗ κ. Καραγιαννίδου και τις δημοτικές παρατάξεις που την στηρίζουν και είναι όλες όσες έχουν εκπροσώπηση στο δημοτικό συμβούλιο. Επομένως και με δεδομένο πως εμείς έχουμε ξεκάθαρη θέση για τον τομέα της καθαριότητας ( να δοθεί σε ιδιώτη) στείλτε τις φωτογραφίες με τους γεμάτους κάδους σκουπιδιών στους δημοτικούς συμβούλους που ψηφίσατε και συμφωνούν με το ΣΕΔΗ. Εμείς να φτιάξουμε πολιτικές καριέρες σε εργατοπατέρες δεν το επιθυμούμε.

  • Νέες αποχωρήσεις ετοιμάζονται από την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" , δεν έχει μείνει και κανείς θα πείτε. Και όμως μια παράταξη που εξέλεξε 13 δημοτικούς συμβούλους έναν χρόνο μετά τις δημοτικές εκλογές του 2019 παρουσιάζει αυτή την εικόνα. Ποιος φταίει; Για εμάς ο τέως δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος που δεν έκατσε στα έδρανα της αντιπολίτευσης να παλέψει τον "αποστάτη", "Βρούτο" και άλλους εύηχους αλλά ανόητους χαρακτηρισμούς που απευθύνουν στον Γιώργο Χατζηδάκη πρώην "σύντροφοί" του. Και λέμε ανόητοι γιατί δεν μπορεί τόσοι που έφυγαν να είχαν την ανάγκη μιας καρέκλας. Εάν δείτε και από τους 62 υποψηφίους της παράταξης πόσοι "χορεύουν" σε ρυθμούς δημοτικής αρχής θα καταλάβετε πως η παράταξη δεν είχε καμία ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ συνοχή. Κάτι που συμβαίνει και με άλλες εμείς τα γράφουμε δεν μας ακούνε και την πατάνε στο τέλος. 

  • Η Δίκη της Χρυσής Αυγής επιβεβαιώνει απόλυτα το ιστολόγιό μας που ΦΩΝΑΖΕΙ πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την Ελληνική Δικαιοσύνη. Εμείς δεν είμαστε κομμουνιστές να σας γράψουμε πως "δαγκώνει τους ξυπόλητους" αλλά ως αστοί δεν μπορούμε να σιωπήσουμε σε φαινόμενα ΣΗΨΗΣ. Άλλωστε ό,τι καλό έχει γίνει στην ανθρωπότητα ξεκίνησε από την μεσαία τάξη και τους αστούς ας το καταλάβουν καλά οι οπαδοί του κομμουνισμού η εργατική τάξη με ένα κομμάτι ψωμί συμβιβάζεται και ψηφίζει λαοπλάνους. Στη μεσαία έχουν το πρόβλημα που έχει την πολυτέλεια να ζητάει μεταρρυθμίσεις που θα θωρακίσουν την Αστική μας Δημοκρατία για να μην υπάρχουν τόσοι ξυπόλυτοι για να δουλεύει το ΚΚΕ! 

  • Σε πρώην φίλους και συναγωνιστές να ξεκαθαρίσουμε πως στην ουσία εμείς αμυνόμαστε των επιθέσεων που μας γίνονται από όσους δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα στον δήμο μας.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: