ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι ανακλήσεις των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου εξαιτίας του κ. Αραμπατζή αιτία αρνητικής κριτικής στο σημερινό μας δημοτικό μας συμβούλιο

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Οι ανακλήσεις των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου εξαιτίας του κ. Αραμπατζή αιτία αρνητικής κριτικής στο σημερινό μας δημοτικό μας συμβούλιο


Αρνητικό θέμα και σε αυτό το δημοτικό συμβούλιο οι ανώφελες αλλά επιζήμιες για τους δημότες μας ενστάσεις του κ. Αραμπατζή. 

Οι τόνοι ανέβηκαν από την πλευρά της δημοτικής αρχής και συγκεκριμένα από τον δήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηδάκη που κάλεσε τις παρατάξεις να πάρουν ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση. Τους ενημέρωσε δε για τα προβλήματα που δημιουργούν αυτές στην λειτουργικότητα του δήμου και στους εργαζόμενους του. 

Εμείς από τον Σεπτέμβριο είχαμε αναδείξει ως ιστολόγιο τον λαϊκισμό της συγκεκριμένης παράταξης και διαχωρίσαμε από τότε την θέση μας ΜΗ στηρίζοντας όσους απέμειναν να υπηρετούν τις προσωπικές φιλοδοξίες του κ. Αραμπατζή εις βάρος των πολλών. 

Και τους πολλούς τους εκπροσωπούν στις Αστικές μας Δημοκρατίες οι πλειοψηφίες και όχι δημοτικές παρατάξεις του 10%. 

Παράλληλα ο κ. Αραμπατζής συνεχίζει να διαδίδει fake news μία βάλλοντας κατά εκπροσώπων του τύπου και μία εναντίον συνεργατών του δήμου που παρουσιάζονται να έχουν εισπράξει μυθικά ποσά τα οποία ουδέποτε έλαβαν από τον δήμο μας. 

Στην προσπάθεια του να το "παίξει" ρεπόρτερ αγνοεί πως χωρίς στοιχεία δεν μπορεί να φέρνει "θέματα" που στηρίζονται σε φήμες. 

Μέχρι σήμερα δεν μας έχει έχει φέρει κανένα στοιχείο για το κατάπτυστο δελτίο τύπου του, που αφορούσε την υπεράσπιση του κ. Καραβέλου ενός εξαίρετου νομικού  που βλέπει "φασιστική" διακυβέρνηση της χώρας μας από την παρούσα κυβέρνηση της ΝΔ! Για να υπερασπίσει αυτόν από την κριτική που δέχθηκε από ανάρτηση στο διαδίκτυο ο κ Αραμπατζής έφτασε να  συκοφαντεί  το πρώτο σε επισκεψιμότητα site των Νοτίων Προαστίων notia.gr . 

Ενώ διαδικτυακά προσπαθεί να επιβιώσει το site του που ως γνωστόν έχει χαμηλή επισκεψιμότητα χρησιμοποιώντας ομάδες του facebook στις οποίες  "άγνωστα" τρολ αναρτούν  ελλείψει προφανώς  μελών της παράταξής του με ονοματεπώνυμο! 

Στην ουσία γράφει μια μικρή ομάδα 3-4 ατόμων κάνοντας κριτική εκ του ασφαλούς και ΑΝΩΝΥΜΑ ενώ ο ίδιος ενοχλείται με την επώνυμη κριτική που του γίνεται. Μια κριτική που είναι βέβαια μέσα στο πλαίσιο των καθηκόντων μας αλλά κυρίως του ενδιαφέροντός μας για τους κεντροδεξιούς της πόλης και όσους έχουν την πεποίθηση πως πρέπει να μπουν στην άκρη οι προσωπικές φιλοδοξίες για να δούμε και πάλι ΔΕΞΙΟ δήμαρχο στην πόλη ή έστω κέντρο - ΔΕΞΙΟ. 

Η πλήρης δικαίωση του ιστολογίου μας για την μη στήριξη στην κεντροδεξιά του παράταξη δεν είχε να κάνει προφανώς με κάποιο δικό μας όφελος αλλά με την παντελή έλλειψη Ιδεών και Αρχών σε μια παράταξη που συντάσσεται πολλάκις φορές με την Αριστερά και τις καταστροφικές ιδεοληψίες της για τον δήμο μας. 

Εμείς φωνάξαμε και όταν έφυγε ο κ. Τσιμέκας και όταν αποχωρούσε ο κ. Κυρίτσης και δεν το κρύβουμε πως θα θέλαμε και την αποχώρηση του δημοτικού του συμβούλου Θανάση Αθανασίου που για εμάς ατυχώς για εκείνον  ακολουθεί την αλλοπρόσαλλη αντιπολίτευση που ασκεί ο κ. Αραμπατζής. 

Μάλιστα υιοθετώντας την επίσημη γραμμή της παράταξης για θέματα όπως η Δημόσια Περιουσία, το ΚΥΤ στον Υμηττό , το νέο νεκροταφείο στον ίδιο χώρο , την νέα Εκκλησία στον Προφήτη Ηλία και φυσικά την στάση της στο νέο Προεδρικό διάταγμα για την Προστασία και Ασφάλεια δείχνει πως δεν υπηρετεί καμία φιλελεύθερη Ιδέα αλλά υιοθετεί τις ιδεοληψίες του ΚΚΕ και άλλων αριστερών σχηματισμών που έχουν πληγώσει την πόλη μας και με την 12ετη διακυβέρνηση τους  αλλά και με τις ιδεοληψίες που υπηρετούν. 

Λάθος είναι η στάση του και όσον αφορά τον δοτό δήμαρχο της χούντας αλλά εκεί το κακό είναι γενικότερο και αποτελεί και τον βασικό λόγο που στην πόλη μας βγήκε δήμαρχος από το 1974 έως σήμερα μόνο ο Γιάννης Αναγνώστου από τον χώρο της κεντροδεξιάς αποδίδοντας τιμές στον κομμουνιστή δήμαρχο Δ. Κιντή που προφανώς στις κάλπες του στοίχισαν. 

Αφού ο συγχρωτισμός με την Αριστερά και το 1990 οδήγησε στην πιο σύντομη κυβέρνηση της ΝΔ και την πανηγυρική επικράτηση του Ανδρέα Παπανδρέου στις εκλογές του 1993. Η ΝΔ ξαναβγήκε το 2004! εάν κάποιοι το ξέχασαν. 

16 χρόνια Θεόδωρου Γεωργάκη και ουδείς είχε δει πως χρειάζονταν αυτό το άγαλμα. Άραγε γιατί; 

Στο σήμερα, το μέλλον προφανώς και είναι πανευρωπαϊκά η πλήρης επικράτηση των ΙΔΕΩΝ της ΔΕΞΙΑΣ. Μέχρι και ο Μακρόν το έχει συνειδητοποιήσει αλλά όχι τα δικά μας κεντροδεξιά στελέχη που παρασύρονται από τον αριστερό λαϊκισμό που ηττήθηκε στις κάλπες του 2019. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: