ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η Sun City Contracting Corp του Λάμπρου Ξύνα δυναμώνει καθημερινά και χαρίζει ομορφιά και νέες τεχνοτροπίες σε όσους την εμπιστεύονται

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Η Sun City Contracting Corp του Λάμπρου Ξύνα δυναμώνει καθημερινά και χαρίζει ομορφιά και νέες τεχνοτροπίες σε όσους την εμπιστεύονται


 Μπορεί ο κινεζικός ιός να έχει χτυπήσει την σύμμαχο και φίλη χώρα μας  τις ΗΠΑ αλλά ο συνδημότης μας Λάμπρος Ξύνας συνεχίζει να ομορφαίνει τα κτίρια με τις δημιουργίες του. 

Από τον προσωπικό λογαριασμό της εταιρίας του στο facebook  (κάντε κλικ στα έντονα γράμματα για να τον δείτε) βλέπετε την τελευταία του δουλειά και πολλές ακόμα. Στη σελίδα θα βρείτε το τηλέφωνο επικοινωνίας για  να επικοινωνήσετε μαζί του εσείς οι ομογενείς αναγνώστες μας από την πανέμορφη Αμερική. 


Δείτε και κάποιες από τις δουλειές του φίλου Λάμπρου Ξύνα που η οικονομική κρίση τον οδήγησε στις ΗΠΑ όπου ζει το δικό του Αμερικανικό όνειρο φεύγοντας από εδώ εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον. Το οποίο και βρήκε στην φίλη και σύμμαχο χώρα που δίνει ευκαιρίες σε όσους θέλουν να δουλέψουν ανεξαρτήτως εθνικότητας. 








Διαβάστε επίσης: 

Δεν υπάρχουν σχόλια: