ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η πόλη έχει δέκα site αλλά κανένα δεν δημοσιεύει τις ασυναρτησίες της κ. Μανώλη κάτι που απαιτεί με ανάρτησή της στο facebook μάταια από εμάς

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Η πόλη έχει δέκα site αλλά κανένα δεν δημοσιεύει τις ασυναρτησίες της κ. Μανώλη κάτι που απαιτεί με ανάρτησή της στο facebook μάταια από εμάς


Έξι μήνες τώρα δεν έχει καταλάβει πως οι ελάχιστοι δημόσιοι  υποστηρικτές της  είναι όλοι ΣΟΥΡΓΕΛΑ και παντελώς αναξιόπιστοι ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ , δεν είδε επίσης πως κανένα  τοπικό ΜΜΕ δεν μπήκε καν στον κόπο να αναπαράγει τις ύβρεις και τις συκοφαντίες της. 

Η παράταξή της δεν έχει βγάλει ούτε ένα δελτίο τύπου που να στηρίζει την απαράδεκτη συμπεριφορά της.  Όμως εκεί εμμένει μαζί με την "Λάσπη της Ηλιούπολης" και  πέντε -έξι ακόμα ξεφτιλισμένους  στο ΨΕΜΑ και την ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ. Λες και θα καταφέρει κάτι με τον οχετό της , λες και δεν γνωρίζει πως έχει άδικο. 

Θα της περάσει οι καιροί άλλαξαν , το πολιτικό μας σύστημα απέδειξε και στη ΔΙΚΗ της Χρυσής Αυγής πως δεν δείχνει καμία ΑΝΟΧΗ στον ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ λόγο. 

Οι τζάμπα μάγκες που εύχονταν "καρκίνο στον Σόϊμπλε", οι ύμνοι στον δοτό δήμαρχο της χούντας και τα καλά λόγια για την "επανάσταση" των καραβανάδων δεν έχουν θέση σε δημοκρατικές κοινωνίες. 

Όσο και να πονάει η ΑΛΗΘΕΙΑ ,εμείς θα την υπηρετούμε έστω και εάν μείνουμε οι ΜΟΝΟΙ. Άρα άδικα "χτυπιέται" , κακώς για εκείνην δεν ζητάει συγγνώμη για την απαράδεκτη συμπεριφορά της. 

Οι αναγνώστες μας δεν μας έχουν κατατάξει τυχαία στην πρώτη θέση επισκεψιμότητας και αναμένουν από εμάς να πολεμάμε με πράξεις και όχι στα λόγια κάθε μορφή φασισμού. 

Δεν αντιλαμβανόμαστε γιατί πρέπει να απαντάμε διαρκώς σε μηνύματα άνευ αξίας για εμάς , αφού έχουμε εδώ και χρόνια επιλέξει να υπηρετούμε συγκεκριμένες Αρχές και Αξίες. Όμως προφανώς και εμείς δεν είμαστε "΄λιοντάρια" που κρύβονται ή δεν υπάρχουν ούτε "Μεσσίες" που μας στέλνουν τον ρατσισμό τους ζώντας σε κράτη που δεν τον ανέχονται!

Επιτέλους δεν υπάρχει ουδείς στην παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" να της υποδείξει ή έστω να την συμβουλεύσει πως είναι μάταιο να αναζητά δίκιο που δεν έχει; 

ΥΓ: Γιατί δεν στέλνει την απάντησή της σε κάποιο άλλο τοπικό ΜΜΕ; Να την δούμε και εμείς αναρτημένη στη "Λάσπη της Ηλιούπολης" για να γελάσουμε για ακόμη μια φορά με την κατάντια τους. Ούτε αυτοί δεν την ανεβάζουν; Και γιατί πρέπει να δεχόμαστε μηνύματα από μια ρατσίστρια που δεν λέει να καταλάβει πως το ΨΕΜΑ της δεν πείθει κανέναν λογικό; Ζει σε παράλληλο κόσμο ή μάλλον την "έπεισαν" οι "ψεκασμένοι" πως δικαιώθηκε ο ρατσισμός της και πως μπορούν να μας φιμώσουν όλοι όσοι ενοχλούνται από την διαδικτυακή μας παρουσία αφού εδώ και 7 χρόνια αναδεικνύουμε με στοιχεία την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τους. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: