ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αναζητείτε από τους συναγωνιστές του ο Kostas Delloglou που ως "κουκουλοφόρος του διαδικτύου" εξύβριζε τους δημοσιογράφους και τα Media κάτι που είναι κοινός τόπος για όλους τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ της πόλης

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Αναζητείτε από τους συναγωνιστές του ο Kostas Delloglou που ως "κουκουλοφόρος του διαδικτύου" εξύβριζε τους δημοσιογράφους και τα Media κάτι που είναι κοινός τόπος για όλους τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ της πόλης

 


"Ενεργός" πολίτης ο Kostas Delloglou δεν μπορούσε να αφήσει την πόλη να "παραπληροφορείτε" και κυρίως δεν ήθελε όπως και πολλοί άλλοι να απαντάει με επιχειρήματα σε όσα κατά καιρούς καταγγέλει με κόστος αυτό το ιστολόγιο. 

Έτσι έφτιαξε ένα προφίλ ψεύτικο  πέταξε και μια εργασία σε τράπεζα με την οποία δεν είχε ουδεμία σχέση έπιασε και διαδικτυακούς φίλους αρκετούς από τους συνήθεις υπόπτους και είπε να αρχίσει να γράφει ανοησίες για το ιστολόγιό μας όπως έκαναν και προεκλογικά κάποιοι άλλοι. 

Τον είχαμε προειδοποιήσει πως θα έχει την τύχη του Baroutea αλλά εις μάτην. Έδρασε όπως δρουν οι σπουδαγμένοι τάχα με πτυχία που αντί να βγουν και να απαντήσουν επικαλούνται τάχα αρρώστιες μας. 

Την μόνη "αρρώστια" που έχουμε είναι η αποκάλυψη της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και κυρίως η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όλων όσων διεκδικούν θέσεις και ρόλους στην τοπική κοινωνία κινούμενοι με μοναδικό τους γνώμονα το προσωπικό τους συμφέρον. 

Άλλοι ονειρεύονται πολιτικές καριέρες, άλλοι ζουν για δεκαετίες εις βάρος όλων μας και οι περισσότεροι απλώς "ανέχονται" την διαδικτυακή μας παρουσία αφού γνωρίζουν πως δεν μπορούν να την αποτρέψουν. 

Δεν είμαι ευχαριστημένος προφανώς από το γεγονός πως ελέω προσωπικών δεδομένων δεν μπορώ να δημοσιοποιήσω περισσότερα στοιχεία για την περίπτωση του Baroutea αλλά και επειδή ό,τι και εάν σας λένε εγώ τιμάω φιλίες. 

Για τον Delloglou που ήταν πιο "έξυπνος" και πιο οργανωμένος για την διαδικτυακή του ασφάλεια  η προσωρινή εξαφάνιση ήταν μονόδρομος. Και βέβαια αφελής δεν είμαι σε μια χώρα όπου Εισαγγελέας και μάλιστα πετυχημένη είναι η κ. Αδαμαντία Οικονόμου ο Delloglou φαντάζει το "αθώο παιδί" ενός πολιτικού συστήματος που αντί να στείλει την πλειονότητα των Ελλήνων δικαστών σε δίκες για παράβαση καθήκοντος χαριεντίζεται και μιλάει για νίκες της Δημοκρατίας. 

Εάν δεν ξυπνήσουν ή εάν δεν τους ξυπνήσουν οι φίλοι και σύμμαχοί μας σύντομα θα αντιληφθούν πως ζούμε σε Δημοκρατία της  Βαϊμάρης και σε τέτοιες δικαστές όπως η κ. Οικονόμου είναι λαϊκοί ήρωες. 


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: