ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης ΗλιουΌλοι Μαζί - ΕΝΑΚ μας οδήγησε στο παρακάτω θέμα - Διαφήμιζαν "δημοσκόπηση" του υβριστή μας τρολ Δομάζου προεκλογικά και εμείς τους στηρίζαμε!

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης ΗλιουΌλοι Μαζί - ΕΝΑΚ μας οδήγησε στο παρακάτω θέμα - Διαφήμιζαν "δημοσκόπηση" του υβριστή μας τρολ Δομάζου προεκλογικά και εμείς τους στηρίζαμε!



 Μας είχε αποκλείσει ο κ. Αραμπατζής από την ομάδα του στο facebook City οF Ilioupolis - Το group της πόλης μας και έτσι δεν είχα δει πως διαχειριστής σε αυτήν ήταν και ο Takis Manzipas! 

Τι ανέβαζε ο Takis προεκλογικά το 2019 διαβάστε παρακάτω για να γελάσετε.

Πηγή της είδησης άλλο τρολ του διαδικτύου (Xaris Domazos)  και υβριστής μας που "εξαφανίστηκε" όταν ασχοληθήκαμε μαζί του. Το θέμα είναι πως δίπλα στον Αραμπατζή εξακολουθούν και υπάρχουν ακόμα σοβαροί κεντροδεξιοί, και αυτό εμάς μας λυπεί ιδιαίτερα. 

Για κάποιες κυρίες και κυρίως που μας υβρίζουν θα το βρουν στις κάλπες του 2023. Άλλωστε δεν θα αφήσουμε την πόλη χωρίς ΔΕΞΙΑ φωνή έρμαιο σε Τάσους και Αραμπατζήδες που απλώς λαϊκίζουν. 

Ο σανός του Δομάζου έλεγε τότε πως ο Αραμπατζής θα έπαιρνε 27% με το ζόρι πήρα δέκα και με υποψηφίους αξιόλογους όπως π.χ ο Νίκος Κυρίτσης που αποχώρησε βλέποντας πως η παράταξη δεν υπηρετούσε Αρχές και Αξίες αλλά τον κ. Αραμπατζή. 

Στις εκλογές του 2023 θα είναι μονοψήφια η παράταξή του ας το γνωρίζει από τώρα για να μην έχει αυταπάτες πως θα τρέξουν πάλι για αυτόν άλλοι. Καμία μεταγραφή από την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" θα έχει και πέραν τούτου ουδέν! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: