ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τελικά οι αποκλειστικές πληροφορίες ούτε διαψεύστηκαν αλλά ούτε επιβεβαιώθηκαν - Τι ακριβώς συμβαίνει και γιατί θα πρέπει να δημιουργείτε πρόβλημα στην ομάδα;

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Τελικά οι αποκλειστικές πληροφορίες ούτε διαψεύστηκαν αλλά ούτε επιβεβαιώθηκαν - Τι ακριβώς συμβαίνει και γιατί θα πρέπει να δημιουργείτε πρόβλημα στην ομάδα;

 


Στις 15/10/2020 τρεις μέρες πριν την πρεμιέρα και την ΝΙΚΗ της ομάδας μας στην έναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής ( εκτός έδρας κόντρα στον Εθνικό Πειραιώς) το site ilioupolinews.gr φιλοξένησε την παραπάνω "είδηση". 

12 ημέρες μετά η "ηχηρή" αποχώρηση του επιχειρηματία κ. Θανάση Μπίρλη από την διοικούσα επιτροπή του Γ.Σ Ηλιούπολης δεν είναι γεγονός αλλά παρέμεινε να αιωρείται ως φημολογία. 

Σε αυτή την περίπτωση δύο τινά μπορεί να έχουν συμβεί. 

  1.  Οι αποκλειστικές πληροφορίες του ilioupolinews.gr ήταν λανθασμένες 
  2. Ο κ. Μπίρλης έκανε δεύτερες σκέψεις και προτίμησε να παραμείνει. 

Σε κάθε περίπτωση από τον κ. Γιάννη Καραμαγκάλη που κατά δήλωσή του είναι φανατικός οπαδός του ΓΣΗ θα περιμέναμε να μην προχωρήσει σε δημοσίευση φημών , όπως επίσης θα περιμέναμε από τον επιχειρηματία να έχει διαψεύσει το δημοσίευμα ή να έχει αποχωρήσει αφού σύμφωνα με αυτό "είναι δυσαρεστημένος με μια σειρά καταστάσεων".




Η ομάδα όπως βλέπουν όχι μόνο οι φίλαθλοί μας αλλά και αυτοί των άλλων ομάδων στέκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και όλες και όλοι ομολογούν πως έχει αλλάξει επίπεδο. Το να δημιουργείται λοιπόν "θέμα" από ένα τοπικό ΜΜΕ "φιλικό" προς τον αγαπημένο μας "Ήλιο" δεν είναι κάτι που ωφελεί κανέναν. 




Ας το καταλάβουν καλά πως η ομάδα μας άλλαξε πολλά πράγματα όσον αφορά τα διοικητικά της και είναι πιο ισχυρή από ποτέ. 

Σε περίπτωση που η "είδηση" είναι fake news θα πρέπει να κατέβει αφού δημιουργεί εντάσεις εκεί που δεν υπάρχουν, σε περίπτωση που ο κ. Μπίρλης έχει παράπονα που τον οδηγούν σε έξοδο τότε ας προχωρήσει σε αυτό που σύμφωνα με το δημοσίευμα έχει αποφασίσει. 

Αυτή είναι η ΔΙΚΗ μας άποψη και την καταθέτουμε ΔΗΜΟΣΙΑ όπως πάντα αφού η υποκρισία δεν μας άρεσε ΠΟΤΕ. 

ΥΓ: Πάντως εάν δεν μπορεί να έχει ακριβείς πληροφορίες από έναν διαφημιζόμενο στο site του ο κ. Καραμαγκάλης θα πρέπει να το κοιτάξει! Σε κάθε περίπτωση υπάρχει πλειάδα επιχειρηματιών που στηρίζουν την ομάδα που μετά από δύο χρόνια απαξίωσης έκανε μεταγραφές ανάλογες της Ιστορίας του Συλλόγου. 

Γιατί προφανώς και η μεταγραφή του Πετρόπουλο έκανε αίσθηση και φιλοξενήθηκε από πλειάδα αθλητικών ΜΜΕ. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: