ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι Rebels 9 απαντούν μέσα από την σελίδα τους στο facebook πως το θέμα με το γκράφιτι δεν θεωρείται για αυτούς λήξαν

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Οι Rebels 9 απαντούν μέσα από την σελίδα τους στο facebook πως το θέμα με το γκράφιτι δεν θεωρείται για αυτούς λήξαν

 


Δεν έπεισαν προφανώς οι διαβεβαιώσεις του μέλους του Δ.Σ του ΓΣΗ κ  Γιώργου Μπενά τους οργανωμένους φιλάθλους Rebels 9 πως το γκράφιτι που αφαιρέθηκε με ευθύνη προφανώς του ΠΑΟΔΗΛ -ο οποίος έχει την ευθύνη για όλους τους αθλητικούς χώρους της πόλης -θα ξαναγίνει και προχώρησαν σήμερα σε ανάρτησή τους μέσω του λογαριασμού τους στο facebook. 

Το αίτημά τους είναι να τους ζητηθεί συγγνώμη από τους ιδιοκτήτες του χώρου (ΠΑΟΔΗΛ- Δήμος) που για άγνωστους έως τώρα λόγους αφαίρεσαν το γκράφιτι ίσως  επειδή το έβλεπαν σαν "μουντζούρα" πάνω σε τοίχο. 

Δεν γνωρίζουμε προφανώς τι θα συμβεί και όπως είπαμε και χθες το θέμα δεν το θεωρούμε σημαντικό για αυτό το λόγο προφανώς και δεν βγήκε κάποιο δελτίο τύπου από το θιγόμενο σωματείο. 

Ούτε βέβαια από τον δήμο που έχει προφανώς και την συνολική ευθύνη για τους αθλητικούς χώρους της πόλης μας. 

Το γκράφιτι δεν ενοχλούσε όπως πληροφορηθήκαμε το σωματείο του Χαραυγιακού που χρησιμοποιεί τον χώρο ( έχουν κοινό γήπεδο για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις) άρα ήταν για εμάς λάθος το άσπρισμα που φυσικά δεν έγινε εν αγνοία του ΠΑΟΔΗΛ εκτός και εάν δεν εποπτεύει ουδείς τον χώρο κάτι που σε εμάς δεν φαίνεται διόλου παράξενο αλλά σίγουρα κανείς άσχετος δεν θα έβαφε τον τοίχο εάν δεν είχε λάβει εντολή. Δημόσιο γαρ όλοι εκτελούν εντολές! 

Οπαδοί άλλης ομάδας δεν πείραξαν το γκράφιτι των οργανωμένων οπαδών μας επομένως ΔΙΚΑΙΑ οι Rebels 9 διαμαρτύρονται αφού είναι εμφανές από την φωτογραφία πως ο χώρος ασπρίστηκε για ¨καλλωπισμό". 

Και βέβαια ανάλογα με τι μάτια βλέπεις σε άλλους φαίνεται χάλια και σε άλλους καλά. Σε εμάς προφανώς και φαίνεται χάλια και θα βλέπαμε ενδιαφέρον να υπάρχει και άλλο γκράφιτι από το έτερο σωματείο που χρησιμοποιεί τον αθλητικό χώρο. 

Παρακολουθούμε το θέμα και θεωρούμε πως είναι μέσα στο πλαίσιο αυτού που αποκαλούμε εμείς Σοβιετία δηλαδή ενός δημοτικού μηχανισμού που λειτουργεί με ανθρώπους που δεν κατανοούν πως οι εποχές άλλαξαν και ένας λευκός και "καθαρός" τοίχος δεν είναι μέσα στα must της εποχής. 

Το επίμαχο γκράφιτι που ασπρίστηκε από πάνω




Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: