ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ξεκίνησε το δημοτικό συμβούλιο με θέματα του ΠΑΟΔΗΛ και "καταγγελίες" του πρώην προέδρου για παγιωμένες στρεβλές μεθόδους του παρελθόντος

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Ξεκίνησε το δημοτικό συμβούλιο με θέματα του ΠΑΟΔΗΛ και "καταγγελίες" του πρώην προέδρου για παγιωμένες στρεβλές μεθόδους του παρελθόντος


Ελλείμματα στον ΠΑΟΔΗΛ σύμφωνα με όσα είπε πριν από λίγο ο πρώην πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Πανταζόπουλος. 

Ουδείς παρακολουθεί το live παρά μόλις 12 άτομα ενδεικτικό της απαξίωσης που δείχνουν οι περισσότεροι συνδημότες μας για τον τυπικό χαρακτήρα που έχουν τα συμβούλια εδώ και χρόνια. 

Τουλάχιστον στην κεντρική πολιτική σκηνή δεν έχει επέλθει αυτό και κάθε φορά που υπάρχει συζήτηση κάνει ικανοποιητικά  νούμερα τηλεθέασης το κανάλι της Βουλής που μεταδίδει τις συνεδριάσεις. 

Τα νόμιμα σωματεία είναι αυτά που δικαιούνται προνόμια και όχι όσα δεν πάρουν πιστοποίηση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. 

Για ενοποίηση αθλητικών σωματείων μίλησε ο κ. Πανταζόπουλος θεωρώντας πως αυτό θα βοηθούσε στο να έχει ομάδα η πόλη μας ακόμα και στην Super League. 




Ο κ. Πανταζόπουλος ξεκαθάρισε πως παραιτήθηκε από τον ΠΑΟΔΗΛ για προσωπικούς λόγους και πως εξακολουθεί και στηρίζει την διοίκηση από όποια θέση και εάν του ανατεθεί στο μέλλον. 

Το μοντέλο το παλιό έχει αποτύχει είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πανταζόπουλος εννοώντας πως οι κόντρες ανάμεσα σε αθλητικά σωματεία και συλλόγους δεν οδηγεί πουθενά. 

Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Χατζηδάκης εξήρε την προσφορά του κ. Πανταζόπουλου και τον ευχαρίστησε για την στήριξη και την δουλειά που έκανε στο ΝΠΔΔ σε μια πολύ δύσκολη περίοδο λόγω covid-19. 

Ο δήμαρχος  κ. Γιώργος Χατζηδάκης τόνισε πως φέτος οι "αψιμαχίες"  μεταξύ των αθλητικών σωματείων  αλλά και τα παράπονα για το μοίρασμα των αθλητικών χώρων ήταν λιγότερες από κάθε άλλη χρονιά που θυμάται. Ο κ. Χατζηδάκης αποκάλυψε ακόμα πως ο κ. Πανταζόπουλος θα εξακολουθήσει να είναι άμισθος σύμβουλος του.

Ο κ. Κοκοτίνης είπε τα καλύτερα για την διαχρονική προσφορά του κ. Πανταζόπουλου στα κοινά. 

Τα καλύτερα για τον Πανταζόπουλο και από τον κ. Ευσταθίου ακούστηκαν. Ο Αραμπατζής δεν θεώρησε πως η παρουσία του κ. Πανταζόπουλου στον ΠΑΟΔΗΛ θετικό! 

Αδιάβαστος και πάλι ο κ. Αραμπατζής που μάλλον είχε ξεχάσει πως ο Πανταζόπουλος παρέλαβε από τον Γρηγορέα και όχι από τον κ. Θέμη Γιαννόπουλο που θα είναι ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ. 

ΥΓ: Ο διαχειριστής θα μπορούσε να αφαιρέσει από το παράθυρο τον δημοτικό σύμβουλο κ. Μιχάλη Κουρή που μασούλαγε συνεχώς πιθανότατα ξηρούς καρπούς. 










Δεν υπάρχουν σχόλια: