ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Προφανώς και δεν θα δημοσιεύσουμε τις "απαντήσεις" ρατσιστών και υβριστών μας στο τοπικό μας ΜΜΕ - Ας συνεχίσουν τις εξ' αποστάσεως διαγνώσεις τους κάνοντας τους γιατρούς όσο εμείς θα συνεχίζουμε απαρέγκλιτα να υπηρετούμε το λειτούργημά μας

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Προφανώς και δεν θα δημοσιεύσουμε τις "απαντήσεις" ρατσιστών και υβριστών μας στο τοπικό μας ΜΜΕ - Ας συνεχίσουν τις εξ' αποστάσεως διαγνώσεις τους κάνοντας τους γιατρούς όσο εμείς θα συνεχίζουμε απαρέγκλιτα να υπηρετούμε το λειτούργημά μας



 ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΡΑΤΣΙΣΤΗ Ή ΦΑΣΙΣΤΑ

Δέκα τοπικά ΜΜΕ διαθέτει η πόλη μας στα οποία μπορούν να καταφύγουν οι "παραπονούμενοι" στα προσωπικά τους προφίλ που για ακόμη μια φορά μας συκοφαντούν μη προσκομίζοντας ούτε μισό στοιχείο εναντίον μας. 

Επί 6 και πλέον μήνες τους καταγγέλλουμε για συγκεκριμένες ενέργειες τους αλλά ούτε ένα δελτίο τύπου δεν έβγαλε η δημοτική παράταξη στην οποία ανήκουν για να μας "πείσει" πως δεν είναι ρατσιστές. 

Οι "τυχαίες" αλλαγές τους από τα ΝΠΔΔ όπου ήταν μέλη προφανώς και δεν πείθουν εμάς τουλάχιστον για τις παρατάξεις που κάλυψαν τις συμπεριφορές τους. 

Όπως φυσικά και δεν είναι τυχαίο πως κανένα από τα 10 τοπικά ΜΜΕ δεν βγήκαν να τους υπερασπίσουν δημόσια  πλην του ιστολογίου Λάσπη της Ηλιούπολης του κ. Μωραίτη  που είναι γνωστές οι αναρτήσεις του με ρατσιστικό περιεχόμενο. Άλλωστε και η φυλλάδα που έβγαζαν ήταν με πρωτοσέλιδα ανάλογου περιεχομένου όπως βλέπετε και παρακάτω. Ο λαϊκισμός σε εμάς δεν πουλάει ούτε στους αναγνώστες μας που δεν θέλουν να διαβάζουν ρατσιστικές ασυναρτησίες. 



Ας ανατρέξουν λοιπόν σε αυτούς να τους προβάλλουν τις ασυναρτησίες τους. 

Εμείς με ΦΑΣΙΣΤΕΣ κόκκινου ή μαύρου χρώματος δεν θέλουμε σχέσεις. Είναι "εντολή" των αναγνωστών μας όπως και πάγια δική μας πεποίθηση πως δεν δίνεις χώρο σε ΦΑΣΙΣΤΕΣ να προβάλλουν τις απόψεις ούτε προβάλεις ρατσιστικές απόψεις στο όνομα δήθεν της αντίθετης άποψης. 

Η ανεκτικότητά μας σε κάθε είδους "ψεκασμένο" έχει απωλεσθεί και ο αποκλεισμός τους ήταν μια σοφή απαίτηση όσων μας διαβάζουν και μας συντηρούν ως το πρώτο σε επισκεψιμότητα ΜΜΕ της πόλης. 

Ας συνεχίσουν λοιπόν την λάσπη τους δεν μας πτοεί ο δικός μας αγώνας είναι συγκεκριμένος και δεν θα αλλάξουμε ρότα για να έχουμε φίλους τους "δημοκράτες" που εύχονται στον Σόϊμπλε να πάθει καρκίνο! και δεν χάνουν ευκαιρία για θετικές αναφορές στους Απριλιανούς που κατέλυσαν την Δημοκρατία στην χώρα μας. 

Ο δικός μας αγώνας είναι η χωρίς παρέκκλιση υπεράσπιση Αρχών και Αξιών που είναι άγνωστες στους νεόκοπους τάχα Εθνικιστές που άνετα θα μπορούσαν να υπηρετήσουν το ένα ή το άλλο άκρο. 

Η δική μας μάχη για ισχυρή Αστική Δημοκρατία που θα θέτει στο περιθώριο όσους την αμφισβητούν με δηλώσεις ή πράξεις τους συνεχίζεται... 


Σ.Μ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: