ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μην ασχολείστε με "ψυχικά ασθενείς" συνεχίστε τους "αγώνες" σας για να αποκτήσουν φθηνές κατοικίες οι Κινέζοι στην πόλη μας!

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Μην ασχολείστε με "ψυχικά ασθενείς" συνεχίστε τους "αγώνες" σας για να αποκτήσουν φθηνές κατοικίες οι Κινέζοι στην πόλη μας!


Όποιος δεν έχει επιχειρήματα καταφεύγει σε ανώνυμες  συκοφαντίες. Λογικό αφού έχουμε και "φασιστική" διακυβέρνηση μιλάει με γρίφους κάνοντας την κλασσική "αντίσταση" όσων  επί επταετίας  σπούδαζαν στα Πανεπιστήμιά της που έβγαζαν προφανέστατα "επιστήμονες" περιορισμένης γνώσης  όπως ήταν και οι Απριλιανοί. 

Το να μπερδεύεις την καλύτερη Δημοκρατία που είχε ποτέ η χώρα μας με την επταετία είναι πιθανότατα επιχείρημα κάθε φασίστα ανεξαρτήτως χρώματος. Και φυσικά όποιος δεν πιστεύει στην πανδημία στερείται σοβαρότητας και όχι όσοι επιστήμονες μαζί με την πολιτική ηγεσία αυτού του Τόπου δίνουν μάχες για να μας σώσουν. 

Το ποστ φυσικά είναι και ρατσιστικό αλλά ποτέ δεν είχαν τέτοιες ευαισθησίες οι κομμουνιστές της πόλης που επί 12 χρόνια διακυβέρνησης στον δήμο μας δεν έφτιαξαν ούτε ΜΙΑ ράμπα για ΑμεΑ. 

Για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας το μόνο που πέτυχαν είναι να "χαρίσουν" με τους "αγώνες" τους να ακίνητα ενός ιδιώτη στην ΕΤΑΔ για να αξιοποιήσει (αφού η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν μπορούσε) εκμισθώνοντας ή πουλώντας αυτά  σε άλλους ιδιώτες. 

Ήδη ακίνητο της ΕΤΑΔ έχει εκμισθωθεί σε καφετέρια της πόλης μας με ευτελή μηνιαίο τίμημα. Γιατί αυτοί οι "αγώνες" δεν άφησαν τον πρώην δήμαρχο Θεόδωρο Γεωργάκη να εξασφαλίσει για τον δήμο μας ακίνητα που σήμερα θα του ΑΝΗΚΑΝ και δεν θα έτρεχαν κάποιοι να ξοδεύουν και άλλα χρήματα σε δικαστήρια ή δεν θα καλούσαν τον κόσμο σε μάταιες κινητοποιήσεις για να γίνουν τα ΔΗΜΟΣΙΑ πλέον ΑΚΙΝΗΤΑ δημοτικά! 

Κάποιοι φαίνεται δούλεψαν άθελά τους για να καταλήξουν τα ακίνητα ενός βοσκού σε Άραβες, Ρώσους ή Κινέζους αφού εδώ και χρόνια οι "επενδυτές" στην χώρα μας είναι κυρίως από τέτοια κράτη και όχι από τον πολιτισμένο δυτικό κόσμο. 

Αυτό δείχνει να αλλάζει αφού όλες και όλοι έχουν καταλάβει πως με "επενδύσεις" από κράτη - παρίες ανάπτυξη δεν έρχεται. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: