ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μια γρήγορη ματιά σε θέματα της πόλης και όχι μόνο

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Μια γρήγορη ματιά σε θέματα της πόλης και όχι μόνο



  • Το επόμενο διάστημα οι "ψεκασμένοι" θα αναζητούν νέες θεωρίες συνωμοσίας αφού η χώρα θα γεμίσει φέρετρα. Η καθυστέρηση γενικού lockdown προφανώς βολεύει την οικονομία αλλά έχει σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία μας. Όλα τα σοβαρά κράτη ( μόνο η Σουηδία πεθαίνει "χαρούμενη" προσανατολίζονται σε γενικά lockdown αφού ο ιός θερίζει. 

  • Ανυπόστατες φήμες διαδίδουν οι υβριστές μας αφού έχουν πλέον καταλάβει πως δεν θα επέλθει καμία φίμωσή μας. Ο μόνος τρόπος να σταματήσει το αιχμηρό μας πληκτρολόγιο είναι η φυσική μας εξόντωση. 

  • Βαρεθήκαμε να διαβάζουμε ψέματα στα τοπικά ΜΜΕ και fake news. Αποχωρήσεις που δεν υλοποιούνται , δυσαρέσκεια σε αυτούς που συνωστίζονται ποιος θα κάνει πρώτος like σε αναρτήσεις μελών της διοίκησης του δήμου και μέλη ΝΠΔΔ που ενώ μας έπρηζαν πως θα μείνουν στις επάλξεις τελικά αντικαθίστανται από τις παρατάξεις τους σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αποποιηθούν τις ευθύνες τους. Διοίκηση που ακολουθεί την πεπατημένη και αντιπολίτευση που υιοθετεί θέσεις "ψεκασμένων" θέλοντας να γυρίσει την πόλη μας στην δεκαετία του 1980! 

  • Χάνουν καθημερινά οπαδούς οι "σωτήρες" της πόλης μας. Ο λόγος απλώς όπου υπάρχει φτώχεια επακολουθεί γκρίνια. 

  • Οι κουβαρντάδες καλό θα ήταν όταν ασκούσαν διοίκηση στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΓΣΗ να έπαιρναν και κανένα παίχτη και όχι να προσπαθούν να το παίξουν καλοί στους Rebels 9 τους οποίους έβαζαν και πλήρωνα εισιτήριο για να δουν την "αρρώστια" τους. Οι μόνοι που δεν βλέπουν πως η ομάδα ποδοσφαίρου έχει αλλάξει επίπεδο είναι όσοι αντί για ακριβά ρεστοράν προτιμούν τα ταχυφαγεία και το delivery .

  • Όσοι ανησυχούν για την "επιβεβαρυμένη" υγεία μας ας βοηθήσουν οικονομικά όπως κάνουν οι φανατικοί μας αναγνώστες για να διατηρηθεί αυτό το τοπικό ΜΜΕ. Το να διακινούν τις διαδικτυακές τους φαντασίες το μόνο που πετυχαίνει είναι να συσπειρώνει περισσότερους ΔΕΞΙΟΥΣ γύρω από το μέσο μας. Ευχαριστούμε όλες και όλους όσους εγγυώνται την οικονομική μας ανεξαρτησία και μας θέλουν περισσότερο "σκληρούς" με τους επικριτές μας.

  • Στην απορία των αναγνωστών μας γιατί χάνουμε τον χρόνο μας και μιλάμε με "ψεκασμένους" και υβριστές μας τους λέμε πως αυτή την "διαστροφή" θα την σταματήσουμε αφού τους ενοχλεί. Περιστασιακούς αναγνώστες άλλωστε εμείς δεν αναζητάμε ούτε φυσικά like που δεν μετουσιώνονται σε κοινό αγώνα. Γιατί για όσους δεν το έχουν καταλάβει ακόμα το τοπικό αυτό ΜΜΕ έχει συγκεκριμένη ιδεολογική γραμμή και συνεχίζει τον αγώνα του για Αρχές και Αξίες αρνούμενο να συμβιβαστεί με τους οπαδούς του κόκκινου ή του μαύρου φασισμού στην πόλη μας. Τα "Όχι" τα λένε οι Βασιλιάδες και όχι φυσικά οι "μαριονέτες" Μεταξάδες γιατί προφανώς στο μάθημα της Ιστορίας κάποιοι έλειπαν από τις τάξεις τους ή είχαν κατσαπλιάδες καθηγητές. 

  • Τελικά η "φάλαινα" "πνίγηκε" μέσα στα ψέματά της την "πέταξαν" μη αντέχοντας τον ρατσισμό της! 
Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: