ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σε ομάδα Συλλογικότητας που τάχα παλεύει για το καλό μας "αλιεύσαμε" και αυτό - Δεν τους ενοχλεί ο Στάλιν αλλά η κυβέρνηση Μητσοτάκη που παλεύει να σώσει την χώρα από νέα χρεοκοπία

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Σε ομάδα Συλλογικότητας που τάχα παλεύει για το καλό μας "αλιεύσαμε" και αυτό - Δεν τους ενοχλεί ο Στάλιν αλλά η κυβέρνηση Μητσοτάκη που παλεύει να σώσει την χώρα από νέα χρεοκοπία

 


Άλλη μια Συλλογικότητα απέκτησε η πόλη μας από αυτές που βρίζουν μια νόμιμα εκλεγμένη δημοκρατική κυβέρνηση αλλά δεν τους χαλάει το ποστάρισμα του κομμουνιστή Sakis Xirokostas και ο "πατερούλης" Στάλιν. 


Ουδείς δεξιός φυσικά συμμετέχει σε Συλλογικότητες που έχουν ως μοναδικό στόχο να μας κάνουν Σοβιετία υιοθετώντας τις καταστροφικές Ιδέες της Αριστεράς οι οποίες μας χρεοκόπησαν. 

Εάν και όλες και όλοι γνώριζαν τι πρεσβεύουν θεωρούμε χρέος μας να απαντήσουμε ως ΔΕΞΙΟ τοπικό ΜΜΕ στις αήθεις επιθέσεις που δέχεται μια κυβέρνηση που παλεύει να σώσει την χώρα μας από βέβαιη χρεοκοπία. 

Επομένως στο δικό τους ποστάρισμα που τάχα ανησύχησαν για την κύρια κατοικία αλλά και για την ιδιοκτησία που πρώτη η Αριστερά στοχοποίησε απαντάμε πως εάν δεν υπήρχε ΔΕΞΙΑ δεν θα είχαν τις περιουσίες ούτε τα σπίτια που τώρα κινδυνεύουν να βγουν σε πλειστηριασμούς επειδή για δεκαετίες οι πολίτες αυτής της χώρας ζούσαν πάνω από τις οικονομικές τους δυνάμεις. 


Όσο για τις ευαισθησίες τους για το ΚΥΤ δεν είδαμε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να το απομακρύνει από τον Υμηττό προφανώς επειδή ούτε αυτοί ήθελαν να αφήσουν μια σειρά δήμων χωρίς ρεύμα. Το ΚΥΤ υπάρχει πολύ πριν την επένδυση που καθυστερεί εδώ και 20 χρόνια και προφανώς η αναβάθμισή του είναι επιβεβλημένη για να εξυπηρετήσει τις δικές μας ανάγκες σε ρεύμα και όχι αυτές της επένδυσης. Οι συχνές διακοπές ρεύματος και στην πόλη μας είναι ενδεικτικές της υπερφόρτωσης του δικτύου που θέλει αναβάθμιση. Εάν η πόλη μας είχε τις επιχειρήσεις που έπρεπε και δεν είχαμε την 10ετη οικονομική κρίση το ΚΥΤ θα είχε ήδη αναβαθμιστεί. 

Για να τελειώνουμε προφανώς και μαθήματα δημοσιογραφίας δεν θα πάρουμε από καμία Συλλογικότητα της Αριστεράς που βρίζει μια κυβέρνηση που παλεύει να σώσει την χώρα μας. 


Η Συλλογικότητα Αλληλεγγύης και Επικοινωνίας Ηλιούπολης προφανώς είναι ακόμα μια Συλλογικότητα που αναμασά τα περί ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς τα οποία ζήσαμε όλες και όλοι μας την περίοδο 2015-2019 με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. 

Τους αφήνουμε να χειροκροτούν τους εργαζόμενους της καθαριότητας στην πόλη μας αφού άλλωστε ως γνωστόν έχουμε αρκετούς που μας εξασφαλίζουν μια "πεντακάθαρη" πόλη. 


Άλλωστε όλες οι δημοτικές παρατάξεις της πόλης στέκονται στο πλευρό τους και κατηγορούν τους πολίτες πως όπως και η Συλλογικότητα για τις βρωμιές που πετάνε. Ας αφήσουμε λοιπόν την πόλη μας στα ικανά χέρια των πάνω από 250 μόνιμων και συμβασιούχων υπαλλήλων καθαριότητας και ας ευχηθούμε για την μονιμότητά τους μπας και κοπεί κανένας μισθός και καμία σύνταξη και καταλάβουν όλες και όλοι πως κάθε καινούργια πρόσληψη στο δημόσιο τομέα είναι ένα βήμα σε νέο κούρεμα μισθών και συντάξεων ενώ εάν δεν ήταν και η παρούσα κυβέρνηση θα είχαμε και αύξηση της φορολογίας. 

Η ειρωνεία είναι πως η ομάδα θέλει να υπερασπίσει τα ανθρώπινα ιδεώδη ενώ δεν μπορεί να υπερασπίσει τον τοίχο της στο facebook από τις κομμουνιστικές αηδίες και την προβολή του δικτάτορα Στάλιν. Όχι τον Χίτλερ δεν τον πόσταραν ακόμα φοβούνται φαίνεται τις φυλακές ή είναι "αντιφασίστες" αλλά έχουν αχρωματοψία και βλέπουν μόνο τον ΜΑΥΡΟ φασισμό! Την επόμενη φορά βάλτε και τον Χότζα της Αλβανίας εάν και δεν θα βρείτε οικονομικό μετανάστη Αλβανό στην πατρίδα μας που να τον στηρίζει. Άλλωστε ουδείς Βαλκάνιος πλην ενός 5%- 10% των Ελλήνων δεν θαυμάζει κόκκινους δικτάτορες. 

Τέλος φιλοξενούν και τα "έξυπνα" ποστ γνωστών για τους "κοινωνικούς τους αγώνες" συνδημοτών μας όπως  βλέπετε παρακάτω στα μέλη τους και δύο δικοί μας αναγνώστες που μας ενημερώνουν για τις "αξιέπαινες" διαδικτυακές δράσεις της Συλλογικότητας! 

Και φυσικά και η σχετική διαφήμιση σε Ελβετική εταιρία βιοτεχνολογίας είναι μέσα στις δράσεις των Αριστερών της πόλης μας. Το επίπεδο της σελίδας θυμίζει ΜΑΚΕΛΕΙΟ ,αφού διαδικτυακές σελίδες της Αριστεράς όπως π.χ αυτές του Κώστα Βαξεβάνη δεν μας έχουν συνηθίσει σε τέτοια "επιχειρηματολογία". 

Αμόρφωτοι άνθρωποι τι περιμένεις θα πει κάποιος. Αυτόκλητοι υπερασπιστές των συνδημοτών μας με μηδαμινή απήχηση στην τοπική κοινωνία, αφού αυτό το παραμύθι των "αγώνων" έχει αποφέρει κέρδη μόνο για τους δανειστές μας έως σήμερα. Μόνο από το ακίνητο στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως που στεγάζεται το super market ΑΒ η ΕΤΑΔ εισπράττει 21.391, 47 ευρώ μηνιαίως.  Το επόμενο στάδιο θα είναι να υβρίζουν εκτός από την κυβέρνηση και την διοίκηση του δήμου μας αφού και τις δικές της επιλογές θα βρίσκουν κεντροδεξιές! 

Άρα οι "αγώνες" τους που βέβαια ήταν κοινοί με όλων των μετέπειτα διοικήσεων που παρασύρθηκαν από τις λάθος πρακτικές της διοίκησης Δ. Κιντή οδήγησαν σήμερα τον δήμο μας να αναγκαστεί να πληρώνει σύντομα ενοίκιο για δομές του στην ΕΤΑΔ. 

Αφού οι "αγώνες" πέτυχαν να πάνε όλα τα ΑΚΙΝΗΤΑ στο Ελληνικό Δημόσιο που εντωμεταξύ υιοθετώντας κατσαπλιάδικες πρακτικές είχε χρεωκοπήσει. Άρα κανένα ακίνητο δεν είναι περιουσία του δήμου μας αφού ουδείς δήμαρχος μπήκε στη διαδικασία να συνομιλήσει και να πάρει ακίνητα για τον δήμο με τους τάχα τσιφλικάδες. Ακίνητα έχει δωρίσει ο Αλέξιος Νάστος και έχουν χτιστεί Εκκλησίες της πόλης πριν την 12ετή δημαρχία Κιντή. 

Άρα όταν αναφέρονται πως πέτυχαν τους λέμε πως απέτυχαν για το συμφέρον της τοπικής μας κοινωνίας και ελπίζουμε το Ελληνικό Δημόσιο να είναι φιλικό με όσους του χάρισαν τα ακίνητα μετά από 99 χρόνια που η χώρα μας θα βγει οριστικά από την Επιτροπεία που την έβαλε η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. 

Άρα για έναν αιώνα τα ακίνητα χάθηκαν ενώ εάν δεν άκουγαν οι διοικήσεις τους "ψεκασμένους" θα είχαμε ακίνητα ιδιοκτησία του δήμου μας και δεν θα περιμέναμε έναν αιώνα αφού και να θέλει να τα δώσει στον δήμο μας καμία μνημονιακή κυβέρνηση δεν μπορεί. 

Εάν πάλι μονομερώς χρεοκοπήσουμε και να δοθούν δεν θα αξιοποιηθούν ΠΟΤΕ αφού και οι υπάρχουσες δομές του δήμου μας δουλεύουν επειδή είμαστε στη Ε.Ε με δικά της λεφτά πληρώνονται καθαρίστριες των Βρεφονηπιακών σταθμών. 

Αυτή είναι η "κακή" Ε.Ε που χωρίς την συμμετοχή μας σε αυτή θα ήμασταν Αλβανία επί εποχής Χότζα ή Ρουμανία επί εποχής Τσαουσέσκου. 

Ήδη κράτη όπως η Σλοβακία έχουν προχωρήσει πιο καλά από εμάς και στην Ε.Ε και στην ζώνη του ευρώ γιατί εκεί οι "ψεκασμένοι" κομμουνιστές είναι παρελθόν ενώ εδώ υπάρχουν ακόμα 5% ΚΚΕ και 20% ΣΥΡΙΖΑ ( ένα 5% και από αυτούς πιστεύουν στις κομμουνιστικές μ@λ@κίες). Ο ΣΥΡΙΖΑ σύντομα θα αλλάξει πετώντας ξεφτιλισμένους Σταλινοφασίστες από τις τάξεις του και μετά θα απομένουν ΚΚΕ , ΑΝΤΑΡΣΥΑ και κάποιες μικρότερες παραφυάδες που θα μας θυμίζουν σε ποιους δεν πρέπει να μοιάσουμε. 

Όπως και το 2013 σας είχαμε πει για τα αντιμνημονιακά παραμύθια των "ψεκασμένων" έτσι και τώρα σας λέμε πως η ΣΩΤΗΡΙΑ της χώρας επιβάλλει την παραμονή στην Εξουσία της κεντροδεξιάς και την συνεργασία με σχηματισμούς που πιστεύουν αταλάντευτα στον γεωστρατηγικό προσανατολισμό της χώρας.



Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: