ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το ανθρωποειδές Sakis Fytros τολμάει και μας υβρίζει.... - Ο Ρατσιστής για τον οποίο σας είχαμε γράψει σχετικά τον Ιούλιο βγήκε πάλι από την τρύπα του θεωρώντας πως τον είχαμε ξεχάσει

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Το ανθρωποειδές Sakis Fytros τολμάει και μας υβρίζει.... - Ο Ρατσιστής για τον οποίο σας είχαμε γράψει σχετικά τον Ιούλιο βγήκε πάλι από την τρύπα του θεωρώντας πως τον είχαμε ξεχάσει



Αυτός ο ρατσιστής , αυτό το υποκείμενο της κοινωνίας , αυτός ο "ψεκασμένος" μας έπιασε και πάλι στο στόμα του. Ο άνθρωπος που ουδεμία σχέση έχει με την πόλη μας θέλησε να γίνει λίγο η άθλια φάτσα τους γνωστή υβρίζοντάς με σε δημόσια ομάδα της πόλης. Κάτι που είχε κάνει και το καλοκαίρι και φυσικά και τότε του απαντήσαμε αναλόγως. 

Έκανε μεγάλο λάθος να ασχοληθεί με την ταπεινότητα μου εκ νέου .Το λάθος του είναι πως οι συκοφάντες χωρίς στοιχεία είναι μια αγαπημένη "ομάδα" για εμάς στο να τους επαναφέρουμε στην "κανονικότητα". Σε αυτή που προφανώς ουδείς μπορεί να φιμώσει την ΑΛΗΘΕΙΑ, Γιατί το να σε αποκαλεί γελοίο ο "κύριος" της φωτογραφίας είναι απλώς ΤΡΑΓΙΚΟ! 



 

Η φωτογραφία με τα λουκάνικα όλα τα λεφτά για τον "κύριο"  SAKIS που ως ΦΑΣΙΣΤΑΣ συνομιλεί με τους φασίστες της πόλης που είναι βέβαια όσοι διαχειρίζονται το ιστολόγιο του ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ Δημήτρη Μωραίτη. Οι συκοφαντίες της "Λάσπης της Ηλιούπολης" και της κ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ γνωστές στους φίλους του ιστολογίου, όπως και η δική μας ΞΕΚΑΘΑΡΗ παρουσία και απάντηση στην ΛΑΣΠΗ τους. 




Και ένα ωραίο παζλ κάποιων εκ των υβριστών οι υπόλοιποι 5 σε άλλο ποστ! 






Να δούμε ποιες λουλούδες εκτός πόλης θα μαζέψουν για να κάνουν 11άδα και να φαίνονται πως έχουν λαϊκό έρεισμα! Μέχρι και Σέρβο επιστράτευσαν αλλά εμείς είμαστε με το ΝΑΤΟ και δεν φοβόμαστε τους κατσαπλιάδες! 

Γιατί και οι "μαγκιές" των Σέρβων σφαγέων του δικτάτορα Μιλόσεβιτς σταμάτησαν "μαχαίρι" σε μια ιστορική ΝΙΚΗ του ΝΑΤΟ που δημιούργησε την Δημοκρατία του Κοσόβου. 

Βάλτε στο "παιχνίδι" και κανέναν από Βενεζουέλα, Κούβα , Ιράν , Βόρεια Κορέα να φαίνεται "παγκόσμια" η αγανάκτηση του "λαού" επειδή σας ξεμπροστιάσαμε ή όπως λέει ο κατσαπλιάς Πολάκης σας πιάσαμε με την γίδα στην πλάτη! 

Πάντως γελάσαμε και σήμερα με τον Sakis εάν και δεν "πουλάει" το θεματάκι γιατί ο fytros δεν είναι Ρουβάς και τραγουδάει "φάλτσα" .... 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: