ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δημοτική Κίνηση"ΗΛΙΟΥ-πόλις- Ανθρώπινη πόλη" για τον αείμνηστο Κώστα Κονδύλη

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Δημοτική Κίνηση"ΗΛΙΟΥ-πόλις- Ανθρώπινη πόλη" για τον αείμνηστο Κώστα Κονδύλη



Συμπληρώνονται σήμερα 11 χρόνια από τον ξαφνικό χαμό του φίλου, συναγωνιστή και επικεφαλής της δημοτικής μας κίνησης Κώστα Κονδύλη. Η πολιτική του δράση, η παρουσία του στην πόλη, το όραμα για μια σύγχρονη τοπική αυτοδιοίκηση με διαφάνεια, με βελτίωση της καθημερινότητας της ζωής των συμπολιτών μας και ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, με περισσότερο πράσινο και ελεύθερους δημόσιους χώρους αποτελεί για την Κίνηση μας την καλύτερη παρακαταθήκη.


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Ο Κώστας Κονδύλης ενώ στις εκλογές του 1990 συμμετείχε μαζί με τον Δημήτρη Κιντή στο ψηφοδέλτιο της "Δημοκρατικής Ενότητας" μετά την ήττα σε αυτές (κέρδισε ο Θεόδωρος Γεωργάκης) αποχώρησε και δημιούργησε την δική του παράταξη κρατώντας αποστάσεις από την κομμουνιστική Αριστερά. Άλλωστε οι ζυμώσεις μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ ήταν έντονες και δημιουργήθηκαν πολλές τάσεις. Μία από αυτές ο ΣΥΡΙΖΑ που είχε διαχωρίσει την θέση του από τα εγκλήματα του Σταλινισμού κέρδισε τις εκλογές το 2015 στην χώρα μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ το παλεύει να απαλλαγεί πλήρως από τα "βαρίδια" όσων ψεκασμένων ακόμα και σήμερα δεν αντιλαμβάνονται πως ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ είναι στην ουσία ΦΑΣΙΣΜΟΣ. Εάν δεν τα καταφέρει θα διαλυθεί γιατί όπως πολλές φορές έχουμε γράψει οι καιροί άλλαξαν. Για μένα προσωπικά ο Κώστας Κονδύλης ήταν ένας μετριοπαθής πολιτικός αλλά προφανώς και η συμπόρευση με τον κομμουνιστή δήμαρχο Δημήτρη Κιντή έως το 1990 από εμάς δεν μπορεί να περάσει χωρίς να στηλιτευθεί. Όπως άλλωστε έχουμε στηλιτεύσει και την συμπόρευση των δικών μας στελεχών με τον δοτό δήμαρχο της χούντας που είναι και ο κύριος λόγος που η κεντροδεξιά έχει πετύχει μόλις μία ΝΙΚΗ από το 1974 έως σήμερα στον δήμο μας. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: