ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Την ώρα που οι "ψεκασμένοι" σας καλούν σε "επανάσταση" ο κινεζικός ιός θερίζει και στην χώρα μας

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Την ώρα που οι "ψεκασμένοι" σας καλούν σε "επανάσταση" ο κινεζικός ιός θερίζει και στην χώρα μας


 Ωραίες οι μ@λ@κίες των δικηγόρων , τα ανόητα αστεία των σκουπιδιάριδων και κάθε ακροδεξιός "ψεκασμένος" της πόλης που βάλλει κατά της κυβέρνησης που προσπαθεί να μας σώσει αλλά η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι πως εάν δεν βάλετε μάσκες και εάν κυκλοφορείτε χωρίς να συμβαίνει τίποτα μας οδηγείται όλους στους τάφους! 

Και μπορεί κάποιοι αποτυχημένοι "αγωνιστές" της Αριστεράς να βαρέθηκαν την ζωή τους ( άλλωστε μόνο προβλήματα έφεραν με τις ιδεοληψίες τους στην κοινωνία) αλλά προφανώς δεν θα καταδικάσουν μια χώρα με την ελαφρότητα των γελοίων Ιδεών τους. 

Γιατί ο Φασισμός προφανώς και δεν είναι η υπεύθυνη στάση απέναντι στην πανδημία αλλά η δική τους στενοκεφαλιά να μας οδηγήσουν όλους σε άλλους κόσμους που για αυτούς άλλωστε δεν υπάρχουν. 

Είναι σίγουρο πως η υπεύθυνη κυβέρνηση δεν θα αφήσει την χώρα μας να καταστραφεί επειδή το θέλουν πρώην μεταμελημένοι Σταλινικοί που τάχα τους έπιασε ο πόνος για την Αστική μας Δημοκρατία. 

Ο διάλογος πλέον με τους "ψεκασμένους" δεν είναι μόνο χάσιμο χρόνου αλλά και θανατηφόρος αφού έχουν ήδη πετύχει να οδηγήσουν τους πλέον νοητικά καθυστερημένους σε ανυπακοή έναντι των εντολών των γιατρών. 

Επιστημόνων που δεν υπηρετούν προφανώς ούτε τον Στάλιν ούτε τον Χίτλερ για να τους ονοματίζει ως φασίστες ο οιοσδήποτε θέλει να το παίξει "επαναστάτης" εις βάρος της κοινωνίας. 

Τους έχουμε πληρώσει δεκαετίες ακριβά τους "ψεκασμένους" της άκρας αριστεράς και της άκρας δεξιάς άμα δεν τους αρέσουν τα μέτρα υπάρχει και η Σουηδία που δεν τα τηρεί εδώ είναι Ελλάδα έχει συγκεκριμένη κυβέρνηση που ταυτίζεται με τις περισσότερες παγκοσμίως εάν θέλουν να μην τους πιάνει καν ο ιός ας πάνε στη Βόρεια Κορέα όπου ο "πατερούλης" Κιμ ισχυρίζεται ΨΕΥΔΩΣ πως δεν έχει ούτε έναν νεκρό από την covid-19. 

Η οικονομία δεν αντέχει γενικό lockdown που θα ήταν σωτηρία για τους πολλούς ας τηρήσουμε όσα μας λένε για να μην θρηνήσουμε χιλιάδες θύματα όπως κράτη πολύ πιο οργανωμένα από το δικό μας. 


Άλλοι πέντε ασθενείς κατέληξαν, ανεβάζοντας την επίσημη καταγραφή των νεκρών από την πανδημία στην Ελλάδα στους 564 νεκρούς - Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 29992
Νέο αρνητικό ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων κατέγραψε το Σάββατο ο ΕΟΔΥ, ανακοινώνοντας 935 νέες περιπτώσεις ασθενών με Covid-19.

Ο σημερινός απολογισμός είναι το τέταρτο αρνητικό ρεκόρ στη διάρκεια του Οκτωβρίου, γεγονός που αποτυπώνει τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στη χώρα μας τις τελευταίες εβδομάδες.


Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ:

Σήμερα ανακοινώνουμε 935 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 47 συνδέονται με γνωστές συρροές και 44 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 29992, εκ των οποίων το 55.5% άνδρες.


3828 (12.8%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 11532 (38.5%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

91 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 ετών. 30 (33.0%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 93.4%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 270 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 5 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 564 θανάτους συνολικά στη χώρα. 213 (37.8%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 96.3% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: