ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Καλύτερη η νέα διοίκηση από την προηγούμενη στον τομέα της επικοινωνίας

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Καλύτερη η νέα διοίκηση από την προηγούμενη στον τομέα της επικοινωνίας

 Άμεσα ενημερώνει με δελτία τύπου η διοίκηση του δήμου μας για θέματα που αφορούν την πόλη. Η αυξημένη σε σχέση με παλιότερα παραγωγή δελτίων τύπου όσο και η εν γένει της παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποδεικνύει πως ξέρει να διαφημίζει ό,τι κάνει. 

Είναι σημαντικός ο τομέας της επικοινωνίας και το τονίζουμε για να καταλάβουν όσοι ασκούν αντιπολίτευση πως πρέπει εάν θέλουν να περάσουν ένα διαφορετικό μήνυμα ή μια διαφορετική λύση να χειριστούν διαφορετικά τα ΜΜΕ που διαθέτουν. 

Μάλιστα και τα μεγάλα ΜΜΕ της χώρας μας ασχολούνται αποκλειστικά  με την διοίκηση και όχι μόνο θεσμικά αλλά επειδή δεν βλέπουν κάποιον από τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης να "πουλάει" όπως λέμε στην δημοσιογραφική γλώσσα. 

Το αντίθετο μπορείτε να δείτε σε άλλους δήμους με παρουσίες στελεχών της αντιπολίτευσης σε δελτία μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών.


Ας το δουν το θέμα τώρα που έχουν τρία ακόμα χρόνια έως τις εκλογές γιατί προεκλογικά θα αρχίσουν πάλι το παραμύθι για συστημικά ΜΜΕ που έχουν μάθει από την Αριστερά και το οποίο έχει κουράσει όλες και όλους μας. 



Με διαφορά βέβαια την περισσότερη προβολή στα μεγάλα ΜΜΕ έχει ο δήμαρχος Αλίμου κ. Ανδρέας Κονδύλης που με τις δράσεις του προσελκύει το ενδιαφέρον των τηλεοπτικών σταθμών. 




Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: