ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Άλλοι έξι εργάτες Καθαριότητας Σχολικών μονάδων για τον δήμο μας- Η διοίκηση Χατζηδάκη ενισχύει τον τομέα καθαριότητας στην μάχη κατά της covid-19

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Άλλοι έξι εργάτες Καθαριότητας Σχολικών μονάδων για τον δήμο μας- Η διοίκηση Χατζηδάκη ενισχύει τον τομέα καθαριότητας στην μάχη κατά της covid-19

 

Όπως διαβάζουμε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ (κάντε κλικ εδώ) άλλοι 6 υπάλληλοι καθαριότητας Σχολικών μονάδων ενισχύουν για τέσσερις μήνες τον αγώνα για καθαρές σχολικές αίθουσες στην μάχη κατά της πανδημίας.

Στην πράξη και όχι στα λόγια η διοίκηση του δήμου μας στηρίζει τον δημόσιο χαρακτήρα του τομέα καθαριότητας και σε συνεργασία με την κεντρική διοίκηση βάζει νέα χέρια στην μάχη κατά του κορωνοϊού. 

Το να δοθούν εργολαβίες στον τομέα καθαριότητας δεν περνάει από το μυαλό της παρούσας διοίκησης. Ελπίζω πως δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε την δική μας θέση για ιδιωτικοποίηση της δομής που έρχεται βέβαια σε πλήρη αντίθεση με όσα πρεσβεύουν οι δημοτικές παρατάξεις της πόλης μας. 

Έτσι με την δημόσια δομή θα πορευτούμε έως το 2023 αφού και οι δημότες μας ψηφίζοντας αυτές τις δημοτικές παρατάξεις νομιμοποιούν την "λογική" πως τα σκουπίδια πρέπει να τα μαζεύει το Κράτος! 

Για ποιο λόγο; Μα προφανώς για να πληρώνει ο δημότης περισσότερα τέλη καθαριότητας με τα γνωστά αποτελέσματα αφού στο δήμο μας ο τομέας μας στοιχίζει περί τα 9.5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. 

Σε κάθε περίπτωση και αφού όλοι συμφωνούν από τις δημοτικές παρατάξεις ( εμείς τοπικό ΜΜΕ δεν έχουμε δική μας παράταξη) θετικό είναι πως ο Γιώργος Χατζηδάκης δεν αδιαφορεί και πιέζει ώστε να προσληφθούν περισσότερα άτομα στον τομέα καθαριότητας. 

Στις συναντήσεις εκπροσώπων της νέας διοίκησης με τον αρμόδιο υπουργό κ. Θεοδωρικάκο  μαθαίνουμε πως υπάρχει "χημεία" πολύ καλή και ο δήμος μας θα κατορθώσει να έχει αρκετούς ακόμα συμβασιούχους έως το 2023. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: