ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό



  • Καλό μήνα σε όλες και όλους τους αναγνώστες μας. Σε αυτούς που διαχρονικά στηρίζουν την προσπάθειά μας αλλά και στους νέους που μας γνώρισαν το τελευταίο διάστημα. Τους υποσχόμαστε έναν απολαυστικό μήνα αφού προφανώς και η καραντίνα λόγω της covid-19 μας δίνει περισσότερο χρόνο για έρευνα για την αγαπημένη μας πόλη και όχι μόνο. Άλλωστε πλέον και με δεδομένο πως οι υβριστές μας δεν βάζουν μυαλό λέμε αντί για το 10% της δημοσιοποίησης όσων γνωρίζουμε να το πάμε στο 25%. Βλέπετε εμείς δεν κάνουμε "εκπτώσεις" για δικό μας όφελος αλλά αδυνατούμε να καταλάβουμε ( χρόνια τώρα) γιατί οι πλέον ανήθικοι επιζητούν να μας φιμώσουν. Την δική μας διαχρονική απορία μας την λύνετε με τα δικά σας μηνύματα και κυρίως στοιχεία τα οποία δεν επιθυμούμε να πάρουμε και μαζί μας αφού ο κόσμος δεν αλλάζει από όσους ΣΙΩΠΟΥΝ αλλά από όσους θα συνεχίσουν να φωνάζουν κόντρα σε κατεστημένα που μυρίζουν πτωμαΐνη. 

  • Με 43% από τον πρώτο γύρο σε όμορους δήμους έχουμε ήδη "σίγουρους" δημάρχους για τις δημοτικές εκλογές του 2023 εδώ απλώς αναζητούμε τον δεύτερο αφού ουδείς έχει απήχηση της τάξεως του 43% στην τοπική μας κοινωνία. 

  • "Λύσσαξαν" να υπερασπίζονται τα δικαιώματα ενός στυγνού και κατά συρροήν δολοφόνου τα ορφανά του Στάλιν στην πόλη μας. Βλέπετε οι "κοινωνικοί τους αγώνες" και το "ηθικό" τους πλεονέκτημα έχει ρίζες στα κονσερβοκούτια του κατά ευφημισμό αποκαλούμενου δημοκρατικού στρατού της Ελλάδας. Του στρατού των κατσαπλιάδων δηλαδή που ήθελαν να μας κάνουν Σοβιετία έρμαιο στις διαθέσεις του "πατερούλη" - Στάλιν και των συντρόφων του. 

  •  Έγιναν τα τεστ από τον ΕΟΔΥ και το αρμόδιο υπουργείο Υγείας και στον δήμο μας και πανηγυρίζουν αυτοί που δεν μπορούν να μαζέψουν τα σκουπίδια από τους γεμάτους κάδους και που έχουν καταντήσει τον δήμο μας "ζούγκλα" του Αμαζονίου όπου τον ρόλο των χιμπατζήδων παίζουν οι διάφοροι "ευαισθητοποιημένοι" υβριστές μας επειδή αναδεικνύουμε την διαχρονική τους υποκρισία. 

  • Οι ενεργοί φασίστες της πόλης αναρτούν τώρα και κωδικοποιημένα μηνύματα που θεωρούν πως μας αφορούν. Δίκαια οι μαύροι φασίστες της πόλης αναρωτιούνται για τον αποδέκτη τους και αναρτούν τις δημοκρατικές τους προτάσεις για τάξη και ασφάλεια που θυμίζει επταετία. Οι εποχές άλλαξαν και φυσικά η παραβατικότητα στις μέρες μας δεν αντιμετωπίζεται με "τάγματα Εφόδου" αλλά με όσους αμείβονται για να μας την παρέχουν και χρειάζονται το κατάλληλο νομικό οπλοστάσιο  για να είναι πιο  αποτελεσματικοί . Κάμερες παντού αφού άλλωστε και οι εγκληματίες το μόνο που φοβούνται είναι τον "Μεγάλο αδελφό" της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Αυτόν που αποκαλύπτει την δράση κακοποιών ακόμα και από συζητήσεις τους με οικεία τους πρόσωπα! Και βέβαια η σύλληψη του Αλβανού κακοποιού που συνόδευε τον Αλκέτ Ριζάϊ δεν έγινε τυχαία όπως αναπαράγουν ως επίσημη πληροφόρηση στα ΜΜΕ αφού προφανώς και πριν μπουν στο αυτοκίνητο τους οι κακοποιοί είχε στηθεί ολόκληρη επιχείρηση για την σύλληψη ενός ακόμα εγκληματία που έχει απασχολήσει πολλές φορές τις διωκτικές αρχές. 

  • Μεγάλη επιτυχία του υπουργού Δημόσιας Τάξης μέσα στον μήνα θα συζητηθεί και έτσι οι επικριτές του κ. Χρυσοχοϊδη θα το βουλώσουν για καμία εβδομάδα! 

  • Πολλοί εκ των 41 δημοτικών συμβούλων δεν θα είναι πάλι υποψήφιοι στις δημοτικές εκλογές του 2023. Μέχρι τώρα γνωρίζουμε μια δεκάδα από αυτούς που ο καθένας για τους δικούς του λόγους δεν θα δώσει το 2023 την μάχη του σταυρού. 


  • Για όσους θεωρούν πως η δημοτική παράταξη Νέα Δημοτική Κίνηση έχει κλείσει τον κύκλο της ας είναι πιο φειδωλοί στις δημόσιες δηλώσεις τους γιατί ενδέχεται να διαψευστούν.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: