ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σωστή πρόταση του Αντιδημάρχου Εξυπηρέτησης του Πολίτη & Δημοτικής Αστυνομίας κ. Παναγιώτη Κόκλα για την λαϊκή αγορά του Σαββάτου

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

Σωστή πρόταση του Αντιδημάρχου Εξυπηρέτησης του Πολίτη & Δημοτικής Αστυνομίας κ. Παναγιώτη Κόκλα για την λαϊκή αγορά του Σαββάτου



Λαϊκή Σαββάτου... Το απόλυτο χάος μέσα στην πόλη. Για ποια πρόληψη μιλάμε, ποιο κυκλοφοριακό, ποια προσβάσιμη πόλη?

Πιστεύω ότι πρέπει να μεταφερθεί εκτός κεντρικών σημείων της πόλης ώστε να λυθούν πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη εξαιτίας αυτής, της λαϊκής.

Με Εκτίμηση
Κόκλας Παναγιώτης (Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη & Δημ. Αστυνομίας)




ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Πολλά τα προβλήματα που δημιουργεί διαχρονικά η συγκεκριμένη λαϊκή αγορά σε πολλούς από τους δημότες μας. Για εμάς τολμηρή και σωστή η τοποθέτηση του Αντιδημάρχου Εξυπηρέτησης του Δημότη & Δημοτικής Αστυνομίας κ. Παναγιώτη Κόκλα και ελπίζουμε αλλά δεν πιστεύουμε πως θα εισακουστεί. Τα συμφέροντα είναι πολλά και μόνο η κεντρική διοίκηση μπορεί να βάλει τέλος στα χάλια των μετακινούμενων υπαίθριων λαϊκών αγορών. 

Οι ΟΤΑ έχουν αποδείξει διαχρονικά πως είναι εστίες διαφθοράς και δεν θεωρούμε πως κάτι άλλαξε και μετά την χρεοκοπία της χώρας μας σε αυτούς. Αναμένεται πάντως κυβερνητική ρύθμιση για τις υπαίθριες λαϊκές αγορές και δη τις μετακινούμενες όπως αυτή του Σαββάτου στην πόλη μας που απλώθηκε ελέω covid-19 και σε άλλες οδούς. 

Γενναία η πρόταση της μεταφοράς εκτός κεντρικών σημείων της πόλης αλλά δεν θεωρούμε πως θα βρει ανταπόκριση στους 41 δημοτικούς συμβούλους και κυρίως σε όσους διαχρονικά έχουν επιδείξει πλήρη ανευθυνότητα για τα προβλήματα που οι μετακινούμενες υπαίθριες λαϊκές προκαλούν στους δημότες. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: