ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Το θέμα με τον αναξιοπαθούντα συνδημότη που αναζητεί μάταια έναν νομικό αναδεικνύει την υποκρισία όλων μας

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

Το θέμα με τον αναξιοπαθούντα συνδημότη που αναζητεί μάταια έναν νομικό αναδεικνύει την υποκρισία όλων μας

 


Αξιέπαινες και από εμάς οι πρωτοβουλίες αλληλεγγύης εντός ή εκτός εισαγωγικών για όσους θέλουν να μας "σώσουν" από την υπερθέρμανση του πλανήτη αλλά εδώ που χρειάζεται κάτι πιο "γήινο" και σχετικά απλό δεν είδαμε ( και δεν θα δούμε όπως φαίνεται) καμία αλληλεγγύη. 

Θα μπορούσαμε εύκολα να λαϊκίσουμε και να υπενθυμίσουμε ένα σωρό "δράσεις" που μας οδήγησαν στο να μην αλλάξουμε ως χώρα κατηγορία και να παραμένουμε ουραγός επειδή κάποιοι απλώς δεν θέλουν να ξεβολευτούν και δεν υπάρχουν βέβαια "τρελοί" πολιτικοί να μην λογαριάζουν το πολιτικό κόστος. 

Κρίμα που σας ανησυχούμε για πολλοστή φορά από τους "αγώνες" σας για πράσινο, υγεία , παιδεία και άλλα εύηχα απλώς να σας υπενθυμίσουμε πως για να υπάρξουν αυτά βασική προϋπόθεση είναι να μην εξαφανιστεί ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ και αυτός με κεφαλαίο Α σπανίζει γίνεται άλλωστε φανερό και μέσα από την ΣΑΠΙΛΑ που αναδεικνύουν τα ΜΜΕ το τελευταίο διάστημα. 

Όχι ο κ. Γιώργος δεν έχει να καταγγείλει κάτι που να "πουλάει" και μάλλον για αυτό η ενδικοφανής προσφυγή του προς την ΔΟΥ της πόλης μας δεν δύναται να συνταχθεί από "επιστήμονες" που προσπαθούν να μας "σώσουν" από την "φασιστική"  κυβέρνηση Μητσοτάκη και που υψώνουν τις κόκκινες παντιέρες της "επανάστασης" στις πλατείες της αγανάκτησης και του χυδαίου λαϊκισμού.

Φανταζόμαστε πως στην πόλη μας οι Γιώργηδες είναι πολλοί και η υποκρισία των διοικούντων περισσεύει . Πάντως σε κάθε περίπτωση εμείς δεν πέσαμε από τα σύννεφα για την δυσμενή εξέλιξη αφού η "τύχη" και η κατάντια της πόλης μας οφείλεται αποκλειστικά σε αυτές τις νοοτροπίες. 

Σε κάθε περίπτωση ο κ. Γιώργος  Μινάρδος (6939-318210) δεν ζητάει χρήματα αλλά και δεν έχει να δώσει για την ενδικοφανή προσφυγή του προς την ΔΟΥ της πόλης μας που όπως κινούμαστε θα χαθεί και η προθεσμία υποβολής της!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: