ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όχι ο Άνταμ Σμιθ δεν ήταν Άγιος, αλλά ένας ηθικός φιλόσοφος που με τις Ιδέες του έσωσε εκατομμύρια ανθρώπους από την λαίλαπα του κόκκινου και του μαύρου φασισμού !

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

Όχι ο Άνταμ Σμιθ δεν ήταν Άγιος, αλλά ένας ηθικός φιλόσοφος που με τις Ιδέες του έσωσε εκατομμύρια ανθρώπους από την λαίλαπα του κόκκινου και του μαύρου φασισμού !



Με έκπληξη διαβάσαμε τις γνωστές ιστορικές ανακρίβειες της ΦΑΣΙΣΤΕΡΑΣ της πόλης , που διαλαλεί   την παγανιστική καύση των νεκρών ως λύση για το υπερκορεσμένο Κοιμητήριο μας,  και όχι το "αυτονόητο" για τους πιστούς που είναι η  δημιουργία νέου στον Υμηττό. Αυτό  άλλωστε προβλέπει και το νέο  Προεδρικό διάταγμα της κυβέρνησης για την Προστασία και Ανάπτυξη του Υμηττού μας. 

Σε κείμενο λοιπόν  σε τοπικό ΜΜΕ της πόλης μας για ακόμη μια φορά βλέπουμε την στοχοποίηση του θεσμού της Εκκλησίας με γελοία και ανιστόρητα  επιχειρήματα από αυτά που συναντούσες στους σοσιαλιστικούς "παραδείσους" της πάλαι ποτέ κραταιάς ΕΣΣΔ. 

Και φυσικά είναι ύβρις προς τον Χριστιανισμό η αναφορά πως "η εκκλησία τα πήγαινε πάντα καλά με τον καπιταλισμό και την κερδοσκοπία" αφού δείχνει να αγνοεί ( εσκεμμένα κατά εμάς) την φιλανθρωπική δράση της τελευταίας και παλιότερα αλλά και στα χρόνια της οικονομικής κρίσης.

Στο κείμενο παρερμηνεύεται και η "ανεκτικότητα" της Καθολικής Εκκλησίας στις καύσεις νεκρών μη τονίζοντας πως και για τους Καθολικούς αυτό αποτελεί ΑΜΑΡΤΙΑ και αποκλεισμό από τον Παράδεισο για όσους βέβαια πιστεύουν την ύπαρξή του. Γιατί ατυχώς κάποιοι τους αναζητούσαν για δεκαετίες σε κράτη όπως η ΕΣΣΔ, η Ρουμανία και η Βουλγαρία όπου οι λαοί ποδηγετήθηκαν από τον ΚΟΚΚΙΝΟ φασισμό.  

Και βέβαια η Ελλάδα δεν είναι θεοκρατικό κράτος αλλά κοσμικό όλοι το γνωρίζουν εκτός από τους διώκτες της Εκκλησίας και του Ελληνισμού. 

Η Ελλαδική Εκκλησία προφανώς και δεν θα "καθαγιάσει" την λάθος κατά το δόγμα της επιλογή της καύσης των νεκρών αλλά ουδέποτε έφερε εμπόδιο στη δημιουργία αποτεφρωτηρίων σε κανένα δυτικό κράτος. 

Οι πολλοί γνωρίζουν άλλωστε πως Εκκλησία σημαίνει ΑΠΟΛΥΤΗ ελευθερία επιλογής και όχι γκουλάγκ και κρεματόρια. 

Ο Χριστιανισμός έχει υποστεί χιλιάδες διωγμούς Σταλινικούς και Χιτλερικούς και για τον λόγο αυτό η Ελλαδική Εκκλησία πρέπει να προστατευθεί από την Αστική μας Δημοκρατία αφού χωρίς ΠΙΣΤΗ ουδείς σώζεται. 

Όσο για τον κόσμο που ενδιαφέρεται για την αποτέφρωση φυσικά και είναι μια μειοψηφία που οδηγείται σε αυτή την επιλογή κυρίως για λόγους στρεβλής ανάγνωσης της ύπαρξής μας σε αυτή την ζωή αλλά και για οικονομικούς λόγους. 

Εμείς ως τοπικό ΜΜΕ κανένα πρόβλημα δεν θα είχαμε να δημιουργηθεί και αποτεφρωτήριο στον Υμηττό παράλληλα βέβαια με την δημιουργία νέου νεκροταφείου,  αφού γνωρίζουμε πως η Ελλαδική Εκκλησία που έχει ως επικεφαλής της έναν ιδιαίτερα προοδευτικό ιεράρχη που συμβάλει θετικά στο να ξεπεράσει η χώρα μας τις μεγάλες προκλήσεις που δέχεται. 

Τέλος ευχόμαστε στους Αθέους της πόλης μας "Καλή Ανάσταση" , και βέβαια να συνηθίζουν από τώρα την Ιδέα πως η πόλη μας θα αποκτήσει αργά ή και πολύ γρήγορα νέο νεκροταφείο στον Υμηττό αφού στις  Αστικές Δημοκρατίες αποφασίζουν οι πολλοί με την ψήφο , και όχι οι ελάχιστοι με τα Καλάσνικοφ. 

Να τονίσουμε ΤΕΛΟΣ πως οι Ιδέες δεν δολοφονούνται και οι θεσμοί δεν δύναται να θιγούν,από όσους έχουν ως ήρωες περιττώματα της Ιστορίας. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: