ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό ( δεν κατάλαβαν τίποτα οι διαδικτυακά ανύπαρκτοι)

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό ( δεν κατάλαβαν τίποτα οι διαδικτυακά ανύπαρκτοι)



  • Επιμένουν και δεν κατανοούν παρά τις δεκάδες αναρτήσεις που έχουμε κάνει και αφορούν τι ακριβώς μετράει η alexa και γιατί κάποιος με επισκέψεις δευτερολέπτων στο site  δεν μπορεί να έχει καλή θέση έστω και εάν έχει περισσότερου επισκέπτες αφού στην ουσία με μερικά δεύτερα επίσκεψης  ουδείς μπορεί να διαβάσει καμία ανάρτησή του.
  • Ας μην λοιπόν επανέρχονται ουδείς τους "έκλεψε" κάτι ,καλώς δημοσιεύουν τις θέσεις που δίνει η alexa.com στα διαδικτυακά ΜΜΕ της πόλης άλλωστε οι πολλοί έχουν ήδη αντιληφθεί πως κανέναν μας δεν ξέρει η alexa.com ,όλοι μικροί ως μέσα είμαστε και σε κανέναν δεν κάνει την χάρη! Ας διαβάσουν πάλι εδώ για τις όποιες απορίες τους. Άλλωστε το φαινόμενο το έχουμε δει πολλάκις φορές και με τις μετρήσεις της agb , τις δημοσκοπήσεις , κ.ο.κ . Και βέβαια ο τρόπος μέτρησης της alexa υπερτερεί και του μικρού δείγματος της agb και του δείγματος των δημοσκοπήσεων και είναι ακριβοδίκαιος. Δείχνει αυτό που όλες και όλοι βλέπουν και επειδή εμείς παρακολουθούμε χρόνια τα διαδικτυακά ΜΜΕ σε μερικούς μήνες όλοι θα τρίβουν τα μάτια τους με την απήχηση που θα έχει στους αναγνώστες διαδικτυακό μέσο που χρόνια εκδίδει και εφημερίδα και πλέον έχει μπει σε άλλο επίπεδο. 
  • Ο δήμαρχος Αλίμου κος  Ανδρέας Κονδύλης έχει επεξηγήσει επακριβώς (σε σχόλιό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης)  για τα της δικαστικής απόφασης που "δικαίωσε" επικεφαλή παράταξης του όμορου δήμου και καταδίκασε πρωτόδικα δημοσιογράφο όχι επί της ουσίας του δημοσιεύματος αλλά για χαρακτηρισμό. Υπάρχει και Εφετείο και φυσικά υπάρχει και μια κοινωνία που αντιλαμβάνεται καλύτερα. 

  • Η κόντρα δύο πρώην συνυποψηφίων δημοτικών συμβούλων έχει κουράσει. Οι εκλογές του 2023 προφανώς και θα δώσουν λύση σε αυτή την κόντρα αφού ο ένας εκ των δύο δεν θα επανεκλεγεί. Προεκλογικά προφανέστατα και θα σας έχουμε σειρά αναρτήσεων αφού δύο χρόνια πριν ό,τι και να γράψουμε θα το "ξεχάσετε" ιδίως εσείς οι "ευκαιριακοί" αναγνώστες μας. 
  • Οι ενεργοί φασίστες της πόλης βάλλουν κατά της κυβέρνησης που έχει στηρίξει όσο καμία τους ελεύθερους επαγγελματίες. 

  • Μην στέλνετε ελλιπή μηνύματα χωρίς στοιχεία και με εικασίες αφού δεν θα τα δείτε ποτέ δημοσιευμένα όταν καταγγέλλουν ακόμα και τους "εχθρούς" μας. Ποιους εχθρούς; Αυτούς που δεν μπορούν να μας βλάψουν αλλά κρατάνε πίσω με τις ιδεοληψίες τους την πόλη μας διαχρονικά.  

  • Κάθε Σάββατο θα δημοσιεύουμε τις θέσεις των τοπικών ΜΜΕ όπως έχουμε καθιερώσει όχι για να ευλογήσουμε τα γένια μας αλλά του οποιουδήποτε εσείς επιλέγετε να του δώσετε την πρώτη θέση. 
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥAΚΟ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ "ΚΙΝΔΥΝΕΟΥΜΕ" ΜΟΝΟ ΑΠΌ ΤΟ SITE ILIOYPOLINEWS.GR ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑΠΆΤΕΣ ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ .



Τι να ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ στον κος Παύλο Παπαθανασίου ο άνθρωπος είναι Συριζαίος και μας βλέπει όπως βλέπει τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον Μάκη Βορίδη, την Νίκη Κεραμέως κ.ο.κ .Εδώ αμφισβητεί κορυφαία ΜΜΕ και τον έχουμε δει να απαξιώνει δημοσιογράφους με τραπεζικούς λογαριασμούς με δέκα αριθμούς σε εμάς τους φτωχούς θα κολλήσει. "Λύσσαξε" να βγει ο Γιώργος Χατζηδάκης δήμαρχος και τώρα αμφισβητεί και την alexa.com μαζί με όσους θεωρούν την δημοσιογραφία επάγγελμα . 

Λάθος κάνουν και το βλέπουμε και τις μέρες μας όταν οι πραγματικοί δημοσιογράφοι "ξεβρακώνουν" την αριστερή πλέμπα στον χώρο της Τέχνης και τα χειρότερα έρχονται αφού κάπως πρέπει να απασχοληθεί η κοινή γνώμη, γιατί αυτό θα πουν οι ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ που δεν έχουν αντιληφθεί πως οι εποχές άλλαξαν. Πάντως σε κάθε περίπτωση εμείς εκτιμάμε την γραφή του κ. Παύλου Παπαθανασίου και ας μας θεωρεί αμόρφωτους . 

Τι να κάνουμε δημόσιο σχολείο βγάλαμε δεν είχαμε ατυχώς τα χρήματα για ιδιωτικά κολέγια και για Πανεπιστήμια του Εξωτερικού. Και για να απαντήσουμε και στον κος Γιάννη Καραμαγκάλη εμείς θεωρούμε πως η ενημέρωση στην πόλη θα πάει καλύτερα όταν ΜΜΕ σαν και το δικό του δεν θα δίνουν βήμα σε ανθρώπους που καθημερινά απαξιώνουν το δημοσιογραφικό λειτούργημα ,μιλώντας για "μπουκωμένα ΜΜΕ" και για αργυρώνητους τάχα δημοσιογράφους, επειδή δεν υποτάσσονται στον κόκκινο ή τον μαύρο φασισμό τους. 

Ας το καταλάβουν καλά οι ΦΑΣΊΣΤΕΣ της πόλης σε λίγο καιρό κανένα μεγάλο αλλά ούτε μικρό ΜΜΕ δεν θα φιλοξενεί τις απόψεις τους αφού προφανώς και εάν θεωρούν πως θα πολεμήσουν τον "κακό" καπιταλισμό με τα δικά του μέσα, όπως έκαναν για δεκαετίες θα απογοητευθούν. Το πρόβλημα που έχουν διαχρονικά οι δημότες μας είναι πως πιστεύουν στους ΜΥΘΟΥΣ της Αριστεράς ,από εκεί πηγάζουν όλα τους τα δεινά και βέβαια δεν περιμένουμε να το κατανοήσουν αυτό όσοι βλέπουν ως ήρωα τον Άρη Βελουχιώτη και χόρευαν στις πλατείες της "αγανάκτησης" το 2015 μουντζώνοντας τη Βουλή. 

Όσοι λοιπόν δημοσιεύουν δελτία τύπου των κομμουνιστών ασχολίαστα στις ιστοσελίδες τους για χάρη τάχα της πολυφωνίας δεν υπηρετούν κανένα λειτούργημα αλλά υπονομεύουν το κλαδί στο οποίο πατάνε. Προφανώς το να δίνεις βήμα σε όσους δεν πιστεύουν στην ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν σε κάνει περισσότερο δημοκράτη αλλά ανεκτικό στον φασισμό που έχει εκτός από μαύρο χρώμα και κόκκινο. 


Η "σφαιρικότητα" προφανώς και δεν αφορά όποιον ασκεί λειτούργημα γιατί με αυτή την λογική τα ΜΜΕ θα έπρεπε να φιλοξενούν και τις απόψεις χιλιάδων πλέον επιστημόνων που είναι κατά του εμβολίου. Και εγώ εάν δεν δεσμευόμουν από το λειτούργημα μου θα έγραφα ΞΕΚΑΘΑΡΑ την γνώμη μου για συγκεκριμένα εμβόλια που σε καμία περίπτωση δεν θα έκανα θεωρώντας τα επικίνδυνα αλλά θεωρώ πως οι πολλοί καταλαβαίνουν πλέον, ενημερώνονται και ξέρουν τι πρέπει να πράξουν . Ευελπιστώ πως τελικά δεν θα πάρουν έγκριση τα συγκεκριμένα εμβόλια από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων αλλά δεν είμαι αισιόδοξος πως αυτό τελικά θα συμβεί. Από άλλους Οργανισμούς Φαρμάκων π.χ τον FDA σίγουρα δεν θα πάρουν. 

Και βέβαια δεν υπάρχουν δύο εργαλεία μέτρησης η alexa.com συνεργάζεται από το 2013 με τα google analytics άρα ας μάθουν πριν γράφουν ανοησίες. Εμείς καλοί δεν θα το παίξουμε για να τα έχουμε καλά με τους ενεργούς φασίστες της πόλης για αυτό ήρθαμε για να τους στείλουμε στο φυσικό τους χώρο εάν δεν το έχουν ήδη αντιληφθεί. Δυστυχώς για αυτούς η πλειοψηφία των πολιτών θα εξακολουθήσει να ενημερώνεται υπεύθυνα από τον ΣΚΑΙ , το Mega , τον ALPHA κ.ο.κ και θα αποφεύγει όσους δεν πήραν ποτέ θέση στα κρίσιμα ερωτήματα στα οποία επιτακτικά έπρεπε να απαντήσουμε ως χώρα.

    Δεν υπάρχουν σχόλια: