ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Άλλοι 32 συνάνθρωποι μας έχασαν σήμερα την ζωή τους από κορωνοϊό και 451 είναι διασωληνωμένοι αλλά οι "ψεκασμένοι" φαντάζονται παγκόσμια συνωμοσία

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Άλλοι 32 συνάνθρωποι μας έχασαν σήμερα την ζωή τους από κορωνοϊό και 451 είναι διασωληνωμένοι αλλά οι "ψεκασμένοι" φαντάζονται παγκόσμια συνωμοσία

 


Δεν θα βγει και η χώρα μας αλώβητη από την πανδημία με 10.000 νεκρούς όπως κάποιοι ήλπιζαν και δούλευαν για αυτό . Με δεδομένο πως η οικονομία μας δεν αντέχει αλλά ούτε και οι αντοχές όσων ταλαιπωρούνται ένα και πλέον χρόνο με ΗΜΙΜΕΤΡΑ και lockdown όπου ο καθένας μπορεί να στέλνει συνεχώς sms και να κινείται και θα ανοίξει η αγορά και θα θρηνήσουμε θύματα σε ποσοστό που θα υπάρχει εκ των υστέρων ανησυχία από όσους σήμερα μηνύουν υπουργούς και ο ΔΣΑ τους έχει ακόμη μέλη του.

Και βέβαια σε όλα τα κράτη υπάρχουν όσοι εύκολα μπορούν να πιστέψουν το πιο χοντρό ψέμα αλλά η χρεοκοπημένη Ελλάδα των τεσσάρων μνημονίων θα έπρεπε να είχε σοβαρευτεί και φυσικά άμοιρη ευθυνών δεν είναι και μια κυβέρνηση που αδειάζει τους επιστήμονες για να εξυπηρετήσει τους πελάτες - ψηφοφόρους της. 

Την ώρα που η χώρα βράζει 1000 μαλακισμένα διαδηλώνουν στην Αθήνα ΥΠΕΡ ενός κατά συρροήν δολοφόνου και η αστυνομία του Μιχάλη  Χρυσοχοϊδή απλώς συμμετέχει στο κορονοπάρτι τους. 

Βλέπουν πως το Ισραήλ έχει ήδη εμβολιάσει το 97% του πληθυσμού του και έχει 4000 κρούσματα ημερησίως αλλά εδώ κάποιοι πιστεύουν σε φάρμακα και μιλάνε για επιστροφή στην κανονικότητα έως το καλοκαίρι! 

Και που θα τα ανοίξουν όλα σε 10 μέρες ΤΙΠΟΤΑ απολύτως δεν θα πετύχουν παρά να γεμίσουν την χώρα φέρετρα και πολύ σύντομα οι ίδιοι οι μαγαζάτορες που τώρα διακαώς παρακαλούν για άνοιγμα θα χάνουν τον ένα εργαζόμενό τους μετά τον άλλο αφού σε συνθήκες συνωστισμού που μοιραία θα γίνει ελάχιστοι δεν θα νοσήσουν. 

Έτσι ενώ κοροϊδεύαμε άλλα κράτη ελάχιστα ευτυχώς ( γιατί αλλιώς τουρισμός για φέτος γιοκ) που πήγαν εξαρχής να κολλήσουν όλο και περισσότερο πληθυσμό τους για να δημιουργηθεί η ανοσία της αγέλης βρισκόμαστε ένα χρόνο μετά να είμαστε έτοιμοι να καταστρέψουμε την επιτυχία της χώρας μας να έχει λιγότερους νεκρούς από κράτη με πολύ ανώτερα συστήματα Υγείας από το δικό μας. 

Το να μην ανοίξει η αγορά μέσα στο Μάρτη αλλά να συνεχίσουν να κυκλοφορούν όλοι ανεξέλεγκτοι δεν θα ήταν λύση και επειδή για ακόμη μια φορά το Ελληνικό Δημόσιο απέδειξε πως δεν μπορεί να αντιμετωπίσει κρίσεις σύντομα και οι 10.000 νεκροί θα φαίνονται λίγοι σε αυτούς που πιστεύουν ακόμα πως ο ιός δεν τους αφορά αλλά εφευρέθηκε για να τους τσιπάρουν και να τους στερήσουν τις Ελευθερίες τους ! 

Είναι εξοργιστικό για τρίτη συνεχόμενη μέρα να κλείνουν στάσεις του Μετρό επειδή κάποιοι θέλουν να διαδηλώσουν ΥΠΕΡ της ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και είναι εξοργιστικό πως οι ίδιοι θα ζητάνε αύριο μεθαύριο ΜΕΘ και δεν θα υπάρχει. 

Η πανδημία ήταν ακόμη μια ευκαιρία για να διαπιστώσουμε πως ΟΛΟΙ μαζί δεν μπορούμε να πάμε και βασικά και δεν θα θέλαμε να είμαστε συνοδοιπόροι με ΦΑΣΙΣΤΕΣ - ΜΙΑΣΜΑΤΑ - ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ" που αναζητούν ρεβάνς της ΗΤΤΑΣ τους την περίοδο 1946-1949. 

Μάλλον ο πρωθυπουργός δεν θορυβείτε από όσους γύρω του εν μέσω πανδημίας του εισηγούνται άνοιγμα συντεχνιών εις βάρος της χώρας μάλλον θεωρεί ανώτερο κράτος το δικό μας από το Ισραήλ που ενώ έχει κάνει τα εμβόλια στο 97% του πληθυσμού του όχι μόνο δεν ξέμπλεξε αλλά εξακολουθεί και έχει σοβαρά προβλήματα αφού και εκεί οι φανατικοί Ισραηλίτες έχουν μετατρέψει ολόκληρες περιοχές της χώρας σε εστίες ανεξέλεγκτης μετάδοσης του θανατηφόρου ιού. 

Και βέβαια εάν το Ισραήλ δεν μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την μάστιγα καμία Ελλάδα δεν θα το καταφέρει και σε εμάς ας το καταλάβουν οι κυβερνώντες ο πολλαπλασιασμός των νεκρών δεν θα φέρει απλώς μερικές μονάδες φθοράς στα δημοσκοπικά δεδομένα αλλά τους λαϊκιστές και πάλι στην Εξουσία. 

Άρα αυστηρά μέτρα γιατί αυτοί που τώρα τα κατηγορούν αύριο θα επικαλούνται την έλλειψή τους για όταν δεν θα έχουν ΜΕΘ να νοσηλευτούν. 

Και για μια χώρα σαν την Ελλάδα είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να φτιάξει 10.000 ΜΕΘ αφού εάν κάποιοι  το ξεχνούν η χώρα μας είναι από το 2010 ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ. 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: