ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Καλό μήνα και καλά μυαλά ..

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Καλό μήνα και καλά μυαλά ..



  • Οι γνωστοί φασίστες της πόλης ενδιαφέρονται για την υγεία του κατά συρροή δολοφόνου Δημήτρη Κουφοντίνα. Εμείς πάλι που διαχρονικά ως μέσο είμαστε στόχος των κόκκινων φασιστών ελπίζουμε να μην έχει δεύτερες σκέψεις η κυβέρνηση και αναγκάσει τους συμμάχους μας να λερώσουν τα χέρια τους με αίμα! Και βέβαια δεν θα είναι το δικό τους αλλά συνελλήνων που θα έχουν αυταπάτες για την ισχύ τους. Όχι δεν θα μπουν οι "αντάρτες" στην πλατεία Συντάγματος για να μετονομαστεί σε πλατεία Δημήτρη Κουφοντίνα , όπως και την περίοδο 1946-1949 η πατρίδα μας έχει πολλούς πατριώτες και εθνικιστές για να προασπίσουν την Αστική μας Δημοκρατία. Το πιο πιθανό είναι οι Αριστεροί να τιμούν έναν ακόμα "ήρωα" σαν και αυτούς που διαχρονικά τιμούν και που στην συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν ανθέλληνες και όργανα των Σοβιετικών. 

  • Καμία πορεία για τον Κουφοντίνα ή ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου καταδίκης της "χούντας" Μητσοτάκη δεν θα έχουμε από τους "επιστήμονες" της πόλης μας; 

  • Οι συλλογικότητες της πόλης φοβούνται για την ποιότητα της Δημοκρατίας μας! Δίκιο έχουν Πολιτεία που δεν καταδικάζει με ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ αποβράσματα σαν τον Κουφοντίνα δεν έχει σωτηρία. Άλλωστε η μισή 17 Ν είναι εκτός φυλακών ως μεταμελημένοι και εκτίοντας ποινές της Ελληνικής Δικαιοσύνης που απέδειξε και σε εκείνη την δίκη πως χαϊδεύει τους θύτες και αγνοεί τις φωνές των συγγενών των θυμάτων. Σε "λαϊκό δικαστήριο" σίγουρα ο Κουφοντίνας και οι σύντροφοι του θα είχαν ΑΘΩΩΘΕΙ αφού άλλωστε η κοινωνία μας παραμένει ΣΑΠΙΑ. Και βέβαια από μια σάπια κοινωνία δεν περιμένει ουδείς να κάνει συγκέντρωση για τα θύματα αλλά μόνο για τα δικαιώματα του θύτη. 

  • Αναρωτιούνται γιατί  η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κα. Σακελλαροπούλου δεν παρεμβαίνει για να σωθεί ο τρομοκράτης. Λογικό ακούγεται  αφού ως ανώτερη δικαστικός συνετέλεσε και η ίδια  για να μείνουν ουσιαστικά ατιμώρητοι όσοι δημιούργησαν πρόβλημα στην χώρα με τους συμμάχους της και είναι οι κύριοι υπεύθυνοι (μαζί με τις πολιτικές δυνάμεις που τους ανέχθηκαν εάν δεν τους συνέδραμαν κιόλας)  για την σημερινή δεινή μας θέση. 

  • Το να ευελπιστεί ο Γιώργος Τράγκας πως θα υποκλέψει ψήφους Εθνικιστών στο μόρφωμά του είναι μάταιος κόπος . Να τον πληροφορήσουμε πως ουδείς Εθνικιστής θα προτιμήσει την κα. Ραχήλ Μακρή όταν στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ υπάρχουν βουλευτές που αποδεδειγμένα έχουν "σπαταλήσει" την ζωή τους υπηρετώντας Αρχές και Αξίες που συναντάς μόνο σε εθνικιστές και όχι σε ντεμέκ πατριώτες. 

  • Διαδικτυακό καρναβάλι φέτος στο δήμο μας αφού ελέω πανδημίας με το ζόρι θα κάνουμε Πάσχα και αυτό εν αμφιβόλω εάν δεν περιορίσουμε τις μετακινήσεις μας ιδίως τις άσκοπες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: