ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό .....

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό .....



  • Έχουν σπάσει τόσα δένδρα και έχουν κοπεί άλλα τόσα αλλά κάποιοι θεωρούν πως οι  18 υπάλληλοι του τομέα Πρασίνου του δήμου μας θα κάνουν θαύματα και θα μαζέψουν τα κλαδιά σύντομα. Δεν το βλέπουμε και για αυτό εάν κάποιος θέλει πραγματικά να γίνει γρήγορα η δουλειά θα πρέπει να την δώσει εργολαβία σε κάποιον ιδιώτη. Το θέμα είναι πως τζάμπα αυτό δεν πρόκειται να γίνει άρα ας ετοιμάζουν 20.000-30.000 ευρώ και ας αναζητήσουν κάποιον μέσω των γνωστών διαγωνισμών ή με απευθείας ανάθεση εάν θέλουν να μη βλέπουμε τα κλαδιά όλο το καλοκαίρι σε πάρκα, πεζοδρόμια και δρόμους. 

  • Όσοι χάλαγαν 60.000.000 και 80.000.000 ευρώ τον χρόνο για να διατηρήσουν τους "στρατούς" δημοτικών υπαλλήλων "κράζουν" την διοίκηση των 40.000.000 πως δεν διαχειρίζεται σωστά τα χρήματα επειδή έδωσε 9.000 ευρώ για το διαδικτυακό καρναβάλι. Το να περιορίσουν τους 700 δημοτικούς υπαλλήλους δεν το λέει κανείς και θεωρούν πως με λαϊκισμούς ξεγελάνε τους πολίτες που ήδη σε πολλούς τομείς βλέπουν την διοίκηση να μην αδιαφορεί και να κάνει έργο. Για εμάς φυσικά αλλαγές που θα βοηθήσουν τον δήμο μας να επιβιώσει οικονομικά και να κάνει και κάνα μεγάλο έργο δεν βλέπουμε αφού την ίδια συνταγή ακολουθούν με τους προηγούμενους αλλά δεν έχουν στον επικοινωνιακό τομέα τους "ανθρωποδιώκτες" που ακόμα και σήμερα κάνουν ζημιά στον τέως δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο που είναι υπεύθυνος για όσους έβαλε στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και κυρίως επειδή δεν γκρέμισε την Σοβιετία του δήμου που πληρώνεται για να μας υβρίζει αφού και με αυτή την διοίκηση κουμάντο κάνουν οι συνδικαλιστές του ΣΕΔΗ. 

  • Με υπουργό τον Μάκη Βορίδη θα γίνουν αλλαγές στον τομέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που είχαμε να δούμε από την εποχή της σύντομης κυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου. 

  • Άρχισαν να μοιράζει ο δήμος τους κάδους για τα οικιακά απορρίμματα και αρκετοί μπήκαν στο "παιχνίδι" της ανακύκλωσης . Θετικό βήμα που έπρεπε να είχε γίνει χρόνια. 

  • Μερεμέτια και ανακαινίσεις στους αθλητικούς χώρους της πόλης που όλες και όλοι βλέπουν και κυρίως αυτοί που επισκέπτονται τους χώρους. Μικρά ποσά δαπανώνται αλλά η λογική της αξιοποίησης είναι στα νέα σχέδια του ΠΑΟΔΗΛ κάτι που δεν είχαμε δει τα προηγούμενα χρόνια. Τώρα πως θα "δαμαστούν" τα αθλητικά σωματεία και εάν θα υπάρξει επιτέλους δικαιοσύνη στον καταμερισμό των χώρων είναι κάτι που θα κρίνουμε στην πορεία. Δεν μπορεί να χρηματοδοτούνται το ίδιο οι ανύπαρκτοι με όσους έχουν αθλητές σε δεκάδες αθλήματα που φέρνουν διακρίσεις για την πόλη μας αλλά και την χώρα μας. 

  • Υπάρχει σωματείο στην πόλη μας ή συλλογικότητα με ΔΕΞΙΟ πρόεδρο; Και δεν μιλάμε για τα αθλητικά γιατί εκεί υπάρχει και πάμε μια χαρά . Για τα άλλα μιλάμε τα εθνοτοπικά όπως τα αποκαλούν ή αυτά της "αλληλεγγύης" της άδολης προσφοράς και της βοήθειας προς τον συνάνθρωπο! 
ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: