ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σιωπή αφού εάν καταδικάσουν τον έναν θα πρέπει να καταδικάσουν και τους επόμενους ....

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

Σιωπή αφού εάν καταδικάσουν τον έναν θα πρέπει να καταδικάσουν και τους επόμενους ....

 


Όπως άδικα περιμέναμε τότε (διαβάστε σχετικά εδώ  )έτσι μάλλον άδικα περιμένουμε και τώρα να καταδικάσουν τις ΔΗΜΟΣΙΕΣ τοποθετήσεις του δημοτικού υπαλλήλου καθαριότητας Στάθη Γαυγιωτάκη που μπορείτε να δεις παρακάτω ....



...που προκαλούν κάθε εναπομείναντα δημοκρατικό δημότη αυτής της πόλης. Οι δήθεν ενεργοί φασίστες της πόλης που έβλεπαν τάχα αντιδημοκρατικό τον τέως δήμαρχο και συγχρωτίστηκαν στα ψηφοδέλτια των δημοτικών εκλογών του 2019 μαζί με φιλοχουντικούς υποψηφίους προφανώς και δεν είναι για εμάς λογικό να καταδικάσουν τέτοιες απόψεις. 

Απόψεις όπως φάνηκε και στις βουλευτικές εκλογές του 2015 πολύ φιλικές σε μερίδα των δημοτών μας αφού βλέπετε το ΣΕΔΗ και η διοίκηση του δήμου μας μαζί με το σύνολο του δημοτικού συμβουλίου είδαν μόνο τους "Γκαίμπελς του διαδικτύου" και όχι υπαλλήλους του δήμου μας που αποδίδουν ΤΙΜΗ και ΔΟΞΑ σε κατάπτυστους ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ. 

Η Αστική Δημοκρατία είναι δύσκολο "ρούχο" για τους κόκκινους και μαύρους φασίστες της πόλης μας και βέβαια η συνέχεια θα μας δικαιώσει αφού υπάρχουν ευτυχώς ευήκοα ώτα στην παρούσα κυβέρνηση που καταδικάζει χωρίς αστερίσκους τον ΚΟΚΚΙΝΟ και ΜΑΥΡΟ φασισμό απογοητεύοντας τα γνωστά απολειφάδια της χούντας που το παίζουν στελέχη της ΝΔ στην πόλη μας. 

Αναμένοντας την συνέχεια του ρεπορτάζ μας που θα είναι αποκαλυπτική και θα δικαιώσει όλες και όλους που μας διαβάζουν φανατικά από την πρώτη μέρα της διαδικτυακής μας παρουσίας στην πόλη. 

ΥΓ: Η είδηση προφανώς και δεν αναπαράχθηκε από κανένα τοπικό ΜΜΕ της πόλης αφού για αυτούς προφανώς και δεν έχει κανένα ενδιαφέρον αφού έχουν δείξει διαχρονικά πως κλείνουν τον μάτι στον κόκκινο φασισμό που βέβαια δεν διαφέρει σε ΤΙΠΟΤΑ βέβαια από τον μαύρο παρά μόνο στο χρώμα. Άλλωστε γνωστές συλλογικότητες της πόλης τάσσονται υπέρ κατά συρροήν δολοφόνων, και ανεβάζουν σύμβολα που έχουν απαγορευτεί σε πολλά κράτη του κόσμου ως σύμβολα ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ιδεολογιών. 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: