ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Οι ιδιοκτήτες γυμναστηρίων σε απόγνωση - Κρατικός μηχανισμός σε πλήρη αποδιοργάνωση απειλεί την ακεραιότητα της πατρίδας μας

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Οι ιδιοκτήτες γυμναστηρίων σε απόγνωση - Κρατικός μηχανισμός σε πλήρη αποδιοργάνωση απειλεί την ακεραιότητα της πατρίδας μας

 


Πατώντας εδώ  παρακολουθείτε το ξέσπασμα της κα. Χριστίνας Ματθαίου προπονήτριας και ιδρύτριας του Weight Fight. Και βέβαια η Χριστίνα δεν είναι "ψεκασμένη" πιστεύει στην πανδημία αλλά δεν κατανοεί την ΑΝΟΧΗ της κυβέρνησης στους τάχα δικαιωματιστές και την οικονομική ασφυξία στην οποία καταδικάζει η κυβέρνηση με τις επιλογές της τον κλάδο της. 

Είναι εμφανές πως δεν υπάρχει σχέδιο αντιμετώπισης της πανδημίας πλέον σε όλες και όλους που κάνοντας υπομονή στερηθήκαμε τα πάντα για ένα χρόνο βλέποντας σε καθημερινή βάση το τελευταίο διάστημα συγκεντρώσεις "μπαχαλάκηδων" που υπερασπίζονται έναν κατά συρροήν δολοφόνο. 

Εκδώστε τον επιτέλους σε Αμερική ή Μεγάλη Βρετανία κράτη που ξέρουν να αποδίδουν ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ γιατί εσείς δεν το έχετε και αποδεικνύεται με την στάση που κρατάτε όταν προσφέρετε θέσεις και αξιώματα σε ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ. 

Και βέβαια καμία πολιτική ευθύνη δεν είδαμε να έχετε αναλάβει ακόμα για τις επιλογές σας . Και βέβαια η υπόθεση Λιγνάδη δεν είναι η μόνη. Επιλογές που δεν έχουν καμία σχέση με όσα υποσχόσασταν προεκλογικά . 

Τα Εξάρχεια δεν "καθάρισαν", η επένδυση στο Ελληνικό "μπλοκάρετε" από δήμαρχο τον οποίο στηρίξατε , καμία μεταρρύθμιση δεν έχετε κάνει πλην στο χώρο της Παιδείας, μιλούσατε για ευέλικτο και μικρό κράτος και έχετε διορίσει φίλους , φίλες , συγγενείς κ.ο.κ 

Το ό,τι ο ΣΥΡΙΖΑ ή το ΚΙΝΑΛ δεν είναι ενναλακτικές το ξέρουμε αυτό που πρέπει να γνωρίζετε όμως είναι πως κομμάτι της ΝΔ βράζει και προφανώς δεν θα σας αφήσει να διαπραγματευθείτε και το Αιγαίο με τους Τούρκους γιατί απλούστατα με πειρατές δεν κάνεις ΔΙΑΛΟΓΟ. 

Τα υπόλοιπα στις κάλπες αφού εμείς δεν δείχνουμε ΑΝΟΧΗ σε κανέναν ΦΑΣΙΣΤΑ. Έχετε ακόμα χρόνο να διώξετε από θέσεις ευθύνης όσες και όσους βρέθηκαν κατά λάθος σε ένα κόμμα που το ψηφίζουν διαχρονικά οι απόγονοι όσων έδωσαν την ζωή τους στον Γράμμο και το Βίτσι πολεμώντας αρχικώς τον ΜΑΥΡΟ φασισμό και μετέπειτα τον ΚΟΚΚΙΝΟ. 

Εμείς ΞΕΚΑΘΑΡΑ σας λέμε πως θα μείνετε εάν συνεχίσετε την λάθος πορεία με αυτούς που δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα σε αυτό τον τόπο προς θετική κατεύθυνση. 

Αρκετά ανεχτήκαμε τις "ιδιαιτερότητες" όσων δεν έχουν καμία θέση σε μια παράταξη συντηρητική και ριζοσπαστική που διαχρονικά πήρε τις σωστές αποφάσεις για την χώρα μας. 

Αυτοδύναμη κυβέρνηση είσαστε δεν μπορούμε να ανεχτούμε άλλους πρώην Κνίτες σε θέσεις ευθύνης. 

Δεν ψηφιστήκατε για να συνεχίσετε τον κατήφορο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ φορώντας γραβάτες ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ πριν να είναι αργά και ΤΣΑΚΙΣΤΕ τον ΚΟΚΚΙΝΟ και ΜΑΥΡΟ φασισμό και ΟΧΙ την ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ. 

Τα καλέσματα ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΟΨΥΧΙΑΣ και κοινής συστράτευσης μας προκαλούν  ΕΜΕΤΟ όπως και κάποια μέλη του υπουργικού συμβουλίου που θεωρούν πως η χώρα μας θα γίνει Ρωσία. 

Πριν σας πετάξουν από τις καρέκλες σας οι φίλοι και σύμμαχοί μας όπως έκαναν με τους προηγούμενους αφήστε τουλάχιστον κάτι θετικό φεύγοντας και ΟΧΙ ΕΡΕΙΠΙΑ. 

Αρκετά σας ανεχτήκαμε να χειροκροτείτε φακελάκηδες στα μπαλκόνια, και να εφαρμόζεται συνταγές κρατισμού που έχουν αποτύχει διεθνώς. Δεν θα πληρώσουμε για δεκαετίες ακόμα ένα επιτελικό κράτος των 95 δισ. ευρώ και ενστόλους που δεν έχουν συμμετάσχει σε καμία μάχη τα τελευταία 50 χρόνια. 

Σας βαρέθηκαν οι πάντες ακόμα και στο ΝΑΤΟ βλέπουν πως είναι πιο χρήσιμη στρατιωτικά η Τουρκία από ό,τι αυτοί που τους γεμίσατε παράσημα εν καιρώ Ειρήνης. 

Ιράκ, Σερβία , Συρία και ο στρατός μας πάντα ΑΠΩΝ αφού προφανώς και αγοράζουμε ένα σωρό στρατιωτικό εξοπλισμό για την ώρα που θα πάρουμε την Πόλη! Το θέμα είναι πως στρατός που δεν χρησιμοποιείται στα πεδία των μαχών που βέβαια και μας αφορούν όταν έρθει η κρίσιμη ώρα προφανώς και δεν θα αποδώσει. 

Κοινή λογική θέλει δεν είναι θέμα ιδιαίτερης ευφυίας για να το αντιληφθείτε. Άλλωστε τα παραμύθια περί οικονομικής μας κυριαρχίας κατέπεσαν όταν το 2010 χρεοκόπησε η χώρα. Και χρεοκόπησε όπως οι ίδιοι προεκλογικά λέγατε επειδή παραμείναμε η τελευταία Σοβιετία της Ευρώπης. 

Η Ελλάδα δεν πρέπει να έχει την τύχη Ρωσίας, Βενεζουέλας, Χιλής , Συρίας κ.ο.κ μην παίζετε άλλο με τους συμμάχους σας γιατί θα έχουμε νέα "Κύπρο". 

Δεν θα σας σώσει ένας Νίκος Δένδιας όταν δεκάδες βουλευτές σας ξημεροβραδιάζονται σε Πρεσβείες κρατών τα οποία οι ΗΠΑ θεωρούν ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ. Θα σας ρίξουν και αυτό είναι το μικρότερο κακό το θέμα είναι μην χάσει και άλλο έδαφος αυτή η δύσμοιρη χώρα από τους δικούς σας τάχα "τσαμπουκάδες". Δεν θα σας σώσει μια Γερμανία που δεν έχει στρατό , ούτε φυσικά η Ε.Ε που επιθυμεί διακαώς να αποκτήσει αλλά δεν θα τολμήσει. 

Η Ελλάδα αναπνεύει από δύο πνεύμονες τις ΗΠΑ και την Μεγάλη Βρετανία αυτή πρέπει να είναι η εξωτερική σας πολιτική μαζέψτε από τα ΜΜΕ κάποια μ@λακισμέν@ που θεωρούν πως θα τα σώσει ο Πούτιν. 

Και οι προηγούμενοι τον Ιβάν περίμεναν και έφτασαν να είναι σήμερα στο 25% και αύριο θα είναι και πιο κάτω αφού τους ετοιμάζουν διάσπαση ας μην διασπαστούμε και εμείς επειδή κάποιοι "Βούδες" τολμούν και εκφέρουν απόψεις επιζήμιες για την ασφάλεια της χώρας μας και όλοι οι πρώην συνεργάτες τους κάνουν κάμψεις όπως ο Λαφαζάνης στην "μαμά" Ρωσία. 

Την τύχη του Λαφαζάνη θα έχουν και αυτοί όπως και όσοι διαχρονικά τάσσονται κατά της Δύσης και του βασικού εκφραστή της που είναι οι ΗΠΑ εάν δεν το έχετε ακόμη αντιληφθεί. 

  Είσαστε επικίνδυνοι και θα συνεχίσουν να σας υπονομεύουν όσο αφήνετε τμήμα της Ελληνικής Δικαιοσύνης να υπονομεύει τα καλώς νοούμενα συμφέροντας τους που είναι ΚΟΙΝΑ με τα δικά μας ΗΛΙΘΙΟΙ. 

ΝΤΠ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: