ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Η ομάδα "Αστυνομικά Ηλιούπολης" εξακολουθεί να διαφημίζει μαύρους και κόκκινους φασίστες αφού με την Δημοκρατία δεν τα πάνε καλά αποδεδειγμένα

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Η ομάδα "Αστυνομικά Ηλιούπολης" εξακολουθεί να διαφημίζει μαύρους και κόκκινους φασίστες αφού με την Δημοκρατία δεν τα πάνε καλά αποδεδειγμένα

 


Όπως βλέπετε οι διαχειριστές της ομάδας διαφημίζουν τον γνωστό ΣταλινοΝαζί  Εύρυτο που στόλισε τον δήμο του Ελληνικού- Αργυρούπολης με ήρωες του 1821. 

Και βέβαια οι αντιδράσεις των ΚΟΚΚΙΝΩΝ φασιστών οπαδών των δικαιωμάτων του κατά συρροή δολοφόνου Δημήτρη Κουφοντίνα είναι χαρακτηριστικές . 

Δεν τους ενοχλούν οι φωτογραφίες του Στάλιν που ανεβαίνουν στην ομάδα και του εκδοροσφαγέα Άρη Βελουχιώτη αλλά οι κέλτικοι του Εύρυτου,. Και προφανώς η ΚΑΤΑΔΙΚΗ του ΚΟΚΚΙΝΟΥ και του ΜΑΥΡΟΥ φασισμού γίνεται μόνο από οπαδούς κομμάτων που πιστεύουν στην Αστική Δημοκρατία όπως π.χ η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών της ΝΔ , που φυλάκισαν τους ιδεολογικούς συντρόφους του Εύρυτου και που εάν δεν το έχουν ακόμη καταλάβει ετοιμάζονται να βάλουν στη φυλακή και τους  ταραξίες και δολοφόνους της άλλης πλευράς , που προσπαθούν μάταια μέρες τώρα να μας πείσουν για την δημοκρατικότητά τους. 

Φιλαράκια ήταν ο Στάλιν με τον Χίτλερ ας το καταλάβουν καλά όσοι θεωρούν πως θα ξαναγράψουν την Ιστορία παρόλο που ηττήθηκαν στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. 

Οι κομμουνιστές προφανώς και θεωρούν επιτυχία τους το λάθος των δυτικών να μην συνεχίσουν τον πόλεμο ΝΙΚΩΝΤΑΣ και τον δικό τους φασισμό κάτι που συνέβη βέβαια με καθυστέρηση δεκαετιών. 

Ο Εύρυτος είναι τόσο ανιστόρητος που κάνει γκράφιτι την σημαία των Νοτίων θεωρώντας τους ρατσιστές και τοπικιστές  Νότιους κάτι διαφορετικό από τους κομμουνιστές και τις σέχτες τους. 

Μαζί πολεμούν την Νέα Τάξη Πραγμάτων ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ αφού η ιδέα ενός καλύτερου κόσμου που θα παρέχει ΑΣΦΑΛΕΙΑ πάντα είναι απεχθής σε όλους τους παρανόμους. 

Δεν μας κάνει καμία εντύπωση που την πάτησε ο Γιάννης Κωνσταντάτος άλλωστε την ίδια Ιστορία με τα ορφανά του Στάλιν της πόλης μας διδάχθηκε στα δημόσια σχολεία της αμορφωσιάς που συντηρούν ακόμα ΜΥΘΟΥΣ για την Επανάσταση του 1821 που δεν θα είχε γίνει ΠΟΤΕ χωρίς την βοήθεια των ξένων δυνάμεων και χωρίς τις Αξίες του Δυτικού κόσμου που βέβαια φάνηκε πως δεν τις ενστερνίζονταν οι πρώτοι κυβερνήτες της Ελλάδας και πολλοί από τους μετέπειτα. 

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: