ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Αήθης επίθεση του Δ.Σ του ΣΕΔΗ προς τον Αντιδήμαρχο Εξυπηρέτησης του Πολίτη & Δημοτικής Αστυνομίας κ. Παναγιώτη Κόκλα

Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Αήθης επίθεση του Δ.Σ του ΣΕΔΗ προς τον Αντιδήμαρχο Εξυπηρέτησης του Πολίτη & Δημοτικής Αστυνομίας κ. Παναγιώτη Κόκλα




Το παρακάτω απόσπασμα του δελτίου τύπου του ΣΕΔΗ με τίτλο : "Καταδικάζουμε την επίθεση σε ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ του δήμου μας και την προτροπή Αντιδημάρχου προς πολίτες...." όχι μόνο θεωρεί πως οι δημότες μας είναι ιθαγενείς αλλά έχει και αυταπάτες πως μπορεί να συνεχίσει να υβρίζει το καπιταλιστικό σύστημα παραμένοντας στις ΜΟΝΙΜΕΣ θέσεις τους και υπηρετώντας το ως "ΠΙΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ" του συστήματος. Γιατί προφανώς και οι "επαναστάτες" ανεβαίνουν στα βουνά και δεν υπηρετούν ένα σύστημα το οποίο απεχθάνονται . Άλλωστε και όσους το ΣΕΔΗ τιμά  το ίδιο έπραξαν με τα γνωστά αποτελέσματα. 

Απολαύστε κομμουνιστική "λογική",  που εμπλέκουν το καταδικαστέο περιστατικό "ξυλοαδαρμού" του δημοτικού συμβούλου κ. Γιάννη Γρηγορέα  στο "Χαλικάκι" από άγνωστο , με το λογικό ένας Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη να ενδιαφέρεται για τις παρεχόμενες υπηρεσίες των ΚΕΠ της πόλης μας. Άλλωστε εκλέχθηκε για να αλλάξει κάτι,  και όχι για να μείνουν έτσι όλα "τέλεια" όπως τα βλέπει το ΣΕΔΗ , που έχει βρει τον ΑΠΟΛΥΤΟ φταίχτη ... δηλαδή κατά αυτούς τον ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ. 

"Μόνο τυχαία δεν είναι η συγκυρία που επέλεξε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Κόκλας για να ζητήσει από τους δημότες να αξιολογήσουν ατομικά και επώνυμα τους εργαζόμενους και μάλιστα να απευθύνονται στον ίδιο (κατ΄αυτόν δεν υπάρχει υπηρεσία Διευθυντής τμηματάρχες υπηρεσιακοί προϊστάμενοι). Οι συνάδελφοι που εργάζονται στα ΚΕΠ είναι αντιμέτωποι με τεράστιες ελλείψεις προσωπικού σε αντίθεση με τις όλο και αυξανόμενες αρμοδιότητες πού καλούνται να φέρουν σε πέρας.
Ο αντιδήμαρχος γνωρίζει πολύ καλά, γιατί το υπηρετεί, ότι οι δήμοι είναι τμήμα ενός κράτους που μόνο φιλικό δεν είναι με τις ανάγκες των λαϊκών στρωμάτων όχι εξαιτίας των εργαζόμενων αλλά των πολιτικών που αυτοί καλούνται να υλοποιήσουν.
Ας αναλογισθεί και αυτός και η Δημοτική του Αρχή πως με τις δηλώσεις τους, στην προσπάθεια να αποποιηθούν τις τεράστιες ευθύνες τους για τις πολιτικές που υπηρετούν, ρίχνουν λάδι στη φωτιά που οδηγεί στη βία εναντίον των συναδέλφων"

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Ηλιούπολης 

Δεν θα μπούμε καν στο κόπο να εξηγήσουμε πως η πλειοψηφία όσων ψήφισαν  ΝΔ το έπραξαν για να αξιολογήσει τους δημοσίους υπαλλήλους και να φτιάξει ένα μικρό και ευέλικτο κράτος που δεν θα ταλαιπωρεί τον πολίτη. Ούτε βέβαια θα καταλάβουν όσοι πιστεύουν στα αποτυχημένα μοντέλα των "κομμουνιστικών παραδείσων" πως τα κράτη αυτά "βούλιαξαν" οικονομικά  επειδή ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ δούλευαν για το κράτος- "πατερούλη" δημιουργώντας ένα ΤΕΡΑΣ που διέπραξε  εκατομμύρια εγκλήματα. 

Μας φτάνει η ΑΠΟΤΥΧΙΑ του εγχειρήματός τους στα κράτη αυτά,  και η ΑΠΟΛΥΤΗ δικαίωση του ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ που είναι τελειότερο σύστημα από όσα οι κομμουνιστές της πόλης μας αυτάρεσκα σας  προτείνουν. 

Φανταζόμαστε ( εάν και δεν είμαστε ΠΟΤΕ βέβαιοι παρά ΜΟΝΟ για την δική μας αταλάντευτη πορεία) πως το σύνολο των εργαζομένων του δήμου μας δεν συμφωνεί με τις ΑΝΟΗΣΙΕΣ αυτού του δελτίου τύπου,  γιατί τότε λυπούμαστε που έχουμε στο δήμο μας εργαζόμενους με τέτοιες απόψεις. 

Οι αστυνομικές αρχές θα ερευνήσουν το περιστατικό με τον  κύριο Γρηγορέα που έχει την διττή ιδιότητα του εργαζόμενου στο δήμο και του δημοτικού συμβούλου και θα συλλάβουν τον δράστη της απροκάλυπτης επίθεσης. Βέβαια αυτό θα είχε ήδη συμβεί εάν οι εργαζόμενοι ή μάλλον το σωματείο τους που τώρα φωνασκεί δικαιολογημένα  επέτρεπε  με την στάση του , ΚΑΜΕΡΕΣ παντού για να βλέπουμε και πόσο δουλεύουν και ποιοι τους κακοποιούν. Από την διοίκηση έως τους τρελούς που ξεσπάνε πάνω τους με ή χωρίς αιτία. Σε κάθε περίπτωση εμείς καταδικάζουμε την οιοδήποτε πράξη ΒΙΑΣ και αφήνουμε το προνόμιο της χρήσης της ΜΟΝΟ στα εντεταλμένα όργανα της Πολιτείας εφόσον αυτή είναι απευκταία. Γιατί προφανώς και με λουλούδια  στα χέρια δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις την οργανωμένη εγκληματικότητα αλλά ούτε και τις βόμβες μολότοφ!  

Το επιτελικό κράτος των 91 δισ. ευρώ ( τόσο μας στοιχίζει σε ετήσια βάση το δικό μας ) σύντομα θα είναι μακρινό όνειρο για όσους δεν έχουν καταλάβει πως οι εποχές άλλαξαν και αποφασίζουν οι αιρετοί και όχι τα συνδικάτα μιας εποχής που οδήγησε την χώρα μας σε χρεοκοπία αρχικώς ΗΘΙΚΗ και μετέπειτα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ. Οι "Σταμουλοκολλάδες" δεν είναι in στην εποχή μας. 

Οι κρίσεις του καπιταλισμού προφανώς και δεν δίνουν το δικαίωμα σε κανέναν που δεν έχει να προτείνει κάτι καλύτερο να τον αποδομεί και να διεκδικεί προνόμια που δεν δικαιείται. 

Τα εργασιακά δικαιώματα προφανώς και δεν πλήττονται όταν επιβραβεύονται οι συνεπείς και έχουν επιπτώσεις όσοι διαχρονικά κρυπτόμενοι πίσω από την ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ξιφουλκούν εναντίον όποιου πάει να τους ξεβολέψει. 

Άλλωστε τα κορόϊδα ξύπνησαν και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι ζητούν να μην ισοπεδώνονται ΟΛΟΙ εξαιτίας όσων ούτε θέλουν αλλά και κάποιοι ούτε μπορούν να ακολουθήσουν τους ρυθμούς της εποχής. 

Ας αρχίσουν από τώρα τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι που βλέπουν μόνο δικαιώματα αλλά όχι υποχρεώσεις  τους αφού είναι εμφανές το μήνυμα της κυβέρνησης με την επιλογή του υπουργού Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη. 

Και το μήνυμα αυτό είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ. Επιβράβευση των ικανών και επίπληξη όσων θεωρούν πως μπορεί να γίνουμε ψηφιακό κράτος με υπαλλήλους που δεν θέλουν ή δεν μπορούν να εκπαιδευτούν ώστε να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους. 

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων την οποία πολεμάνε με λύσσα τα δύο άκρα προφανώς και δεν απειλεί την κοινωνία αλλά ήρθε για να την σώσει. 

Να την σώσει από όλα αυτά που διαχρονικά κάνουν τον πολίτη να απεχθάνεται το Δημόσιο, και που δεν τα ανακάλυψε προφανώς ο Αντιδήμαρχος που παλεύει μέσα στο πλαίσιο που υπάρχει να τα διορθώσει χωρίς σε καμία περίπτωση να θιγεί η ΕΡΓΑΣΙΑ κανενός. Γιατί το δικαίωμα στην εργασία δεν το αμφισβητεί ουδείς παρά μόνο όσοι το παίζουν προστάτες των εργαζομένων αλλά τους οδηγούν σε ανεργία. 

Γιατί όσο πιο καλά λειτουργήσουν τα ΚΕΠ,  τόσο πιο μακριά θα πάει η ιδιωτικοποίησή τους άρα συμφέρον των εργαζομένων είναι να έχουν τους πολίτες στο πλευρό τους και όχι απέναντί τους. 

Για εμάς ως μέσο τα πράγματα είναι πιο ΞΕΚΑΘΑΡΑ και δεν έχουμε και κόστος να πούμε σε μια  καπιταλιστική και ΕΛΕΥΘΕΡΗ κοινωνία την ΑΠΟΨΗ μας ΔΗΜΟΣΙΑ. 

Το επιτελικό κράτος δεν μπορεί να κάνει όλες τις δουλειές για να έχουν περισσότεροι  ψηφοφόροι εργασία .Ιδιωτικοποιήσεις όπου είναι αυτό εφικτό,  είναι η μόνη σωτηρία για να σπάσουν οι ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ και τα συμφέροντα των τάχα λαϊκών στρωμάτων που επιθυμούν την καταστροφή της χώρας μας αφού οι απαιτήσεις τους που ήταν παλιότερα 1200 ευρώ βασικός μισθός για ΟΛΟΥΣ , μας οδήγησαν στο να μην έχουμε πλέον ούτε 500 ευρώ μισθό και να παρακαλούμε τους δανειστές μας να μας κρατήσουν σε μια ευρωζώνη που δεν μας αξίζει και ίσως να μην μας άξιζε και ΠΟΤΕ. 


Καλούμε  τα μέλη του Δ.Σ του ΣΕΔΗ που έβγαλαν αυτή την ανακοίνωση να αναζητήσουν εμβόλια για όλους στη Βόρεια Κορέα εκεί που οι δικές τους συνταγές έχουν πετύχει το "θαύμα" του να μην χρειάζεται κανένα εμβόλιο για κανέναν "σύντροφο". 

Άλλωστε την ΑΞΙΑ που έχει ο άνθρωπος στα κομμουνιστικά καθεστώτα την γνωρίζουν ακόμη και τα βρέφη που έχουν την τύχη να γεννηθούν στον δυτικό κόσμο και να απολαμβάνουν Αρχές και Αξίες άγνωστες σε κράτη - παρίες που οι ηγέτες - τύραννοί τους έχουν  αυταπάτες. 

Σε τελική ανάλυση εάν κάποιος ενοχλείται από την αξιολόγηση των υπαλλήλων  μπορεί να ψηφίσει κόμματα που δεν είναι στο πρόγραμμά τους αυτή , αντί να στοχοποιεί έναν Αντιδήμαρχο που απλώς θέλει να προσφέρει για την πόλη του κινούμενος μέσα στο πλαίσιο που του παρέχει η Αστική μας Δημοκρατία. 

Αυτή που κάποιοι αφελείς ή επίπλαστα ανθρωπιστές  την καλούν να αυτοκτονήσει δείχνοντας επιείκεια σε κατά συρροήν δολοφόνους,  που έκαναν τα πάντα για να την ανατρέψουν. 


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: