ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η είδηση θα ήταν να μην υπήρχε πανό υπέρ του Κουφοντίνα άλλωστε είμαστε η πιο "δημοκρατική" πόλη της Αττικής!

Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

Η είδηση θα ήταν να μην υπήρχε πανό υπέρ του Κουφοντίνα άλλωστε είμαστε η πιο "δημοκρατική" πόλη της Αττικής!

Δεν ξέρω εάν κάποιος ένιωσε παράξενα για το πανό υπέρ Κουφοντίνα,  έξω από σχολείο της πόλης εμάς πάντως όχι. 

Άλλωστε στην πιο "δημοκρατική" πόλη της Αττικής που είχε την χαρά να έχει για 12 χρόνια κομμουνιστή δήμαρχο στον Δημήτρη Κουφοντίνα ταιριάζει όχι μόνο ένα απλό πανό αλλά ανδριάντας 

Το σύνθημα του πανό κατανοητό από όλες και όλους που σέβονται τα δικαιώματα ενός για εμάς τρομοκράτη για τους περισσότερους στην πόλη μας πολιτικού κρατούμενου. Εάν κάποιος έχει αμφιβολίες ας αναρωτηθεί γιατί ουδείς δεν το έχει κατεβάσει από τα κάγκελα του σχολείου. 

"Δικαίωση στον Δ. Κουφοντίνα- Φτάνει μια Ιδέα να στο πει , μια Ιδέα να στο προστάξει" 

Ωραίο το σύνθημα και βέβαια στον "αγωνιστή" της ουσιαστικής απελευθέρωσης της χώρας μας από τους Αμερικανούς "δυνάστες" μας θα αργήσει για πολύ η δικαίωση αφού ως γνωστόν η χώρα μας ανήκει εις την Δύση και θεωρεί φίλους και συμμάχους μας τους Αμερικανούς. Κάποιος να πει στον Α.Φ που υπογράφει το πανό πως η χώρα μας είναι μέλος του ΝΑΤΟ και πως για τους Αμερικανούς συμμάχους μας η 17 Ν ήταν τρομοκρατική οργάνωση εάν και όπως είπε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δρίτσας δεν τρομοκρατούσε κανέναν και πως σκότωνε μόνο ΔΕΞΙΟΥΣ με εξαίρεση τον Παύλο Μπακογιάννη!

Το δημοτικό συμβούλιο προφανώς και βγάζει ανακοινώσεις ΚΑΤΑ του μαύρου φασισμού ( Χρυσή Αυγή) αλλά δεν βλέπει τον ΚΟΚΚΙΝΟ φασισμό που ακόμη συνεχίζει και προκαλεί την ΜΝΗΜΗ των 11 ή 13 δολοφονηθέντων από τον ΚΟΚΚΙΝΟ φασίστα Δημήτρη Κουφοντίνα. 

ΥΓ: Η φωτογραφία είναι η "παράπλευρη απώλεια" του ΗΡΩΑ της καθημερινότητας Αξαρλιάν που θα στοιχειώνει ΠΑΝΤΑ τα σκουπίδια της 17 Ν που θεωρούν τους εαυτούς τους και πολιτικούς κρατούμενους! 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: