ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ηλιούπολη: Επίσκεψη Γαβριήλ Αραμπατζή - "Η Πόλη που θέλω" στο πάρκο Παπαρρηγοπούλου

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Ηλιούπολη: Επίσκεψη Γαβριήλ Αραμπατζή - "Η Πόλη που θέλω" στο πάρκο Παπαρρηγοπούλου


Επίσκεψη πραγματοποίησε ο επικεφαλής της παράταξης "Η Πόλη που θέλω" κ. Γαβριήλ Αραμπατζής στο πάρκο Παπαρρηγοπούλου προκειμένου να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την κατάσταση μετά την τελευταία κακοκαιρία.





Ο κ. Αραμπατζής αφουγκραζόμενος τις ανησυχίες των κατοίκων για τον πράσινο πνεύμονα της περιοχής είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει από κοντά την κατάσταση του πάρκου Παπαρρηγοπούλου.


Μετά την επίσκεψή του στο πάρκο ο κ. Αραμπατζής δήλωσε:

"Επισκεφτήκαμε το Άλσος Παπαρρηγοπούλου για να δούμε την κατάσταση του μετά την επέλαση της κακοκαιρίας ''ΜΗΔΕΙΑ''.

Οι ζημιές που έχουν προκληθεί στα δέντρα είναι πολλές, κάποια δέντρα έχουν πέσει και πάνω στο φράχτη του σχολείου.

Παρόλα αυτά θα πρέπει να υπάρχει μία προσοχή στο πώς οι υπηρεσίες του δήμου και το Δασαρχείο θα αντιμετωπίσει την κατάσταση μέσα στο Άλσος, αρκετά είναι τα δέντρα που χρειάζονται βοήθεια (π.χ. υποστύλωση).

Να θυμίσουμε στη δημοτική αρχή ότι υπάρχει σε ισχύ ΔΑΣΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΚΑΥΣΟΞΥΛΕΥΣΗΣ ΥΛΟΤΟΜΙΩΝ".




ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Θετική η επίσκεψη του επικεφαλής της παράταξης "Η πόλη που θέλω" στο πάρκο  αλλά εμείς δεν είμαστε τόσο "οικολόγοι" ώστε να ζητάμε υποστύλωση δένδρων και φυσικά δεν θεωρούμε πως οι κορμοί θα παραμείνουν για αρκετό διάστημα από περιοίκους που καίνε ξύλα στα τζάκια τους. 

Κακώς για εμάς ( εμείς διατηρούμε τζάκι , αλλά δεν το ανάβουμε αφού η δική μας οικολογική συνείδηση διαφέρει από πολλών ) αλλά οι "ζούγκλες" που έχουν δημιουργηθεί μέσα στην πόλη μας με ευθύνη των προηγούμενων διοικήσεων μάλλον ήρθε η ώρα να συμμαζευτούν πριν την επόμενη κακοκαιρία. Απορία έχουμε και για τα πανύψηλα και παντελώς ξερά δένδρα που συναντάμε στην λεωφόρο Ηρώς Κωνσταντοπούλου αλλά προφανώς θα παραμένουν έτσι έως ότου σπάσουν όλα τα πεζοδρόμια αφού οι γεωπόνοι του δήμου ( άραγε έχουμε αρκετούς;) τα θεωρούν υγιή και μη επικίνδυνα. 

Σε κάθε περίπτωση για να μην έχουμε την γνωστή γκρίνια η παράταξη του κ. Αραμπατζή κινείται και βγάζει φωτογραφίες μέσα στην πόλη συνομιλεί με δεξιούς και όχι μόνο συνδημότες μας και ανεξάρτητα από τις θέσεις που παίρνει τουλάχιστον έχει το θάρρος να τις εκφράζει ΔΗΜΟΣΙΑ όταν η άλλη κεντροδεξιά παράταξη αναμένει προφανώς να πέσει η υπάρχουσα διοίκηση με την λογική του ώριμου φρούτου όπως δηλαδή η προηγούμενη μετά από 9 χρόνια. Και μπορεί όπως λέει ο Κάνδηλας στο ρεπορτάζ του ο κος Αραμπατζής να αφουγκράζετε τις ανησυχίες των δημοτών μας αλλά με υποστηλώσεις και "αγώνες" για απομάκρυνση του ΚΥΤ από τον Υμηττό δεν μας λέει κάτι καινούργιο και προφανώς ΤΙΠΟΤΑ δεξιό για να μας παρασύρει και εμάς για δεύτερη φορά στο να τον υπερψηφίσουμε στις εκλογές του 2023. Άμα θέλουμε κατσαπλιάδες γεμάτη η πόλη είναι όταν αρθρώσει ΔΕΞΙΟ λόγο και επιχειρηματολογία και δούμε και κανένα στέλεχός του να δρα σε διαφορετική κατεύθυνση μέσα στο δημοτικό συμβούλιο τα ξαναλέμε. 

Η ανάρτηση είναι "δώρο" σε αναγνώστη μας που θεωρεί πως "θάβουμε" τις κεντροδεξιές παρατάξεις την ώρα που οι ίδιες έχουν καταντήσει η ΦΩΝΗ του ΚΚΕ μέσα στα δημοτικά συμβούλια σιγοντάροντας τις θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης. Το μόνο που δεν κάνουν είναι να κατηγορούν τον ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ εάν και είμαστε σίγουροι πως για πολλά από τα στελέχη τους είναι ο ΚΥΡΙΟΣ υπεύθυνος για την τραγωδία που ζούμε! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: