ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό ....

Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό ....



  • Διαβάζουμε και εμείς όπως και εσείς τις ανακοινώσεις που βγαίνουν από φορείς, συλλογικότητες, δημοτικές παρατάξεις κ.ο.κ και αναρτώνται σε ομάδες του facebook της πόλης. Άρα γνωρίζουμε τι ακριβώς "παίζει" και επιλέγουμε να δημοσιοποιούμε ό,τι δεν θίγει τον δικό μας κώδικα αξιών. Άλλωστε κρινόμαστε και κατακρινόμαστε καθημερινά από όσους δεν μας διαβάζουν γιατί έχουν επιλέξει να ζουν στο ΨΕΜΑ και να ωραιοποιούν καταστάσεις κάτι που αυτό εδώ το ιστολόγιο ουδέποτε θα πράξει για χάρη κανενός.
  • Πάλι βρώμικη η πόλη και αυτό το Σαββατοκύριακο αφού οι υπάλληλοι του δήμου προτίμησαν να καταφύγουν σε κινητοποιήσεις που κούρασαν τους συνδημότες μας αφού τα αιτήματά που τις συνοδεύουν προφανώς και δεν τους αφορούν. Πληρώνουν πάνω από 10.000.000 ευρώ ετησίως για να έχουν μια καθαρή πόλη και έχουν ένα ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ
  • Η κυβέρνηση άκουσε το αίτημα των βουλευτών της του Νότιου Τομέα για το Κέντρο Υγείας της πόλης μας και έτσι λειτουργεί και πάλι παράλληλα με εμβολιαστικό κέντρο. Όλα τα άλλα είναι απλώς ανοησίες όσων θέλουν να παρασύρουν την κοινωνία σε κινητοποιήσεις που ουδείς λαμβάνει υπόψη του. Εάν ήταν έτσι ΟΥΤΕ μνημόνια θα υπέγραφε καμία κυβέρνηση, και δεν θα είχαμε γίνει ΠΟΤΕ ως χώρα μέλος της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ. Για το πως λειτουργεί ως εμβολιαστικό κέντρο το ΚΥ της πόλης μας γνωρίζουν να σας πουν όσοι έχουν κάνει εκεί ήδη το εμβόλιο εμείς σε μια τέτοια συγκυρία δεν θα μπούμε καν στην διαδικασία άλλωστε δεν περιμέναμε ΘΑΥΜΑΤΑ από καμία κυβέρνηση που ακολουθεί την πεπατημένη και στο θέμα της ΥΓΕΙΑΣ των πολιτών αφού άλλωστε ετοιμάζει και πρόωρη προσφυγή στις κάλπες και θέλει εις βάρος της χώρας και των μεταρρυθμίσεων που κάνει με ρυθμούς χελώνες να ανανεώσει την θητεία της. 
  • Κεντροδεξιό δήμαρχο θα έχει και πάλι η πόλη όταν οι περισσότεροι πειστούν πως η ΑΡΙΣΤΕΡΑ δεν έχει λύσεις και ως τοπική κοινωνία είμαστε ακόμα πολύ μακριά από αυτό. Άλλωστε όταν έχεις επικεφαλής των κεντροδεξιών παρατάξεων τους κύριους Αραμπατζή και Ευσταθίου χιλιάδες ΔΕΞΙΟΙ ψήφοι καταλήγουν στην κεντροαριστερά αφού κάνουν ό,τι μπορούν για να στηρίξουν τις ανεδαφικές και καταστροφικές για την πόλη διαχρονικά επιλογές της. 
  • Εσωκομματικές εκλογές στην παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" βλέπει μέσο της πόλης τον Νοέμβριο. Μακάρι λέμε εμείς εάν και πιο πιθανό πλέον είναι να επιστρέψει για ρεβάνς ο τέως δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος αφού δεν θεωρούμε πως ο κόσμος θα συμμετάσχει ικανοποιητικά στις εσωκομματικές εκλογές και ο νέος ηγέτης δεν θα είναι τόσο ισχυρός ώστε να μπορεί το 2023 να διεκδικήσει και να ΝΙΚΗΣΕΙ τον νυν δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη. Αυτοί ξέρουν καλύτερα βέβαια το ίδιο μας έλεγαν και οι κεντροδεξιοί που από το 2010 παλεύουν πλέον να μπουν στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών! 
  • Δεν υπάρχει αυτή την στιγμή πλην των δύο κεντροδεξιών παρατάξεων κάποια τρίτη τουλάχιστον που να έχει εκδηλωθεί ΔΗΜΟΣΙΑ . Στα σκαριά πάντα θα υπάρχουν και συζητήσεις έχουν γίνει. Όμως όπως και το 2019 τελικά ουδείς άκουσε την επιλογή του κόμματος που ήταν ο πρώην Ευρωβουλευτής κ. Πουπάκης αλλά άκουσαν τους τοπικούς "παλιάτσους" που περιδιαβαίνουν την πόλη και μετράνε λακκούβες. Έτσι έπεσε η κεντροδεξιά στην μεγάλη λακκούβα και βγήκε δήμαρχος με μόλις έξι μήνες παράταξη ο Γιώργος Χατζηδάκης. Μη τα λέμε και πάλι εμείς κεντροδεξιά παράταξη ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ και προτείνουμε πάντα άλλοι "δεξιοί" ψήφισαν αριστερούς από τον πρώτο γύρο και ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ μονοκούκι το 2015. 
  • Η πόλη είναι πιο καθαρή από την εποχή Βαλασόπολου μας γράφουν αναγνώστες μας. Και βέβαια εμείς δεν υιοθετούμε αυτή την "λογική" όταν οι υπάλληλοι που ξεπερνούν τους 200 πλέον όχι μόνο αμελούν τις υποχρεώσεις τους αλλά υβρίζουν χυδαία και εμάς ως ΜΜΕ που λέμε την ΑΛΗΘΕΙΑ. Μια αλήθεια που μπορεί να την δει κάποιος εάν περπατήσει σήμερα στην κεντρική πλατεία της πόλης μας ή δει τι υπάρχει ακόμα και στο πάρκιν του δημαρχείου. Το να ανεβάζουμε εμείς εδώ φωτογραφίες είναι μάταιος κόπος αφού όλες οι δημοτικές παρατάξεις της πόλης δεν έχουν βγάλει ούτε μια ανακοίνωση κατά του ΣΕΔΗ και προσπαθούν να σας πείσουν πως ο δήμαρχος θέλει την πόλη μας βρώμικη. Δεν θα πείσουν κανέναν άλλωστε διαχειρίζεται σωστά κατά εμάς την κατάσταση αφήνοντας το ΣΕΔΗ να εκτίθεται με τις ανακοινώσεις του που δημοσιεύουν τα γνωστά ΜΜΕ της πόλης. Με χαρά βλέπουμε πως κάποια σταμάτησαν την ασχολίαστη αναπαραγωγή και τείνουν να βοηθήσουν την διοίκηση και τους δημότες να δουν επιτέλους μια πιο καθαρή πόλη. Τέλος μόνο καλό κάνουν οι επιθέσεις του ΣΕΔΗ σε συγκεκριμένο Αντιδήμαρχο αφού στο δήμο ψηφίζουν εκτός από τους εργαζόμενους και όχι όλους και οι δημότες που βλέπουν πως οι εργαζόμενοι δεν έχουν δίκιο να κατηγορούν τη διοίκηση και φέρουν ευθύνες για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η καθαριότητα στην πόλη μας. Δεν φταίει για όλα ο "προπονητής" αφού ο ιδιοκτήτης (ΚΡΑΤΟΣ) και κυρίως ο προπονητής (δήμαρχος) δεν αξιοποιεί την δυνατότητα που του δίνει ο ιδιοκτήτης να δώσει την δομή της καθαριότητας σε ιδιώτη για να δούμε μια πόλη ΙΣΑΞΙΑ σε καθαριότητα με τις Αμερικανικές και με όφελος βέβαια για το πορτοφόλι του κάθε Έλληνα φορολογούμενου. 
  • Και το Πάσχα μάσκες θα φοράμε και στις κάλπες με μάσκες θα πάμε εκτός και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφασίσει να ολοκληρώσει την θητεία του έως το 2023 και καταδικάσει τη ΝΔ να μην βγει και πάλι κυβέρνηση για τα επόμενα 10 χρόνια! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: