Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Επειδή κάποιοι θίχτηκαν επειδή μάλλον ξέχασαν πως υπήρχαν και υπάρχουν και τέτοιοι "ιερείς" εντός εισαγωγικών βέβαια γιατί καμία ιεροσύνη δεν έχουν, ας απολαύσουν ένα παλιό ρεπορτάζ μας



Κάποιοι θεωρούν πως είναι στο απυρόβλητο εξαιτίας ενός κατάπτυστου νόμου , δεν θα είναι για πολύ καιρό ακόμα τους το υποσχόμαστε .

Το αφιερώνουμε και στον ξεφτιλισμένο που θέλει να μας αφιερώσει εμάς και το βιβλίο του. Γράφει για κάτι που ο ίδιος δεν κατανοεί ας το χαρίσει σε όσους τους χρειάζεται. Εμείς μαθήματα  ΗΘΙΚΗΣ από ΛΟΥΚΡΗΤΙΕΣ δεν ανεχόμαστε. 

Αυτοί οι ιερείς και όσοι συναναστρέφονται μαζί τους , είναι για φτύσιμο και όταν εμείς τους καταγγέλλαμε ΔΗΜΟΣΙΑ κάποιοι τους  φύλαγαν τα χέρια. 

Απολαύστε και τον βίντεο ΕΔΩ όσοι θεωρείτε πως είσαστε στο απυρόβλητο .

Έρχεται η σειρά σας με ή χωρίς Νόμο Βαγγέλη  Βενιζέλου αφού προφανώς και θεωρείτε πως μπορείτε να παίζετε το "παιχνίδι"  της Μόσχας στην πατρίδα μας. 

Άλλωστε ο νόμος δεν θα σας σώσει από την κατακραυγή αλλά θα τιμωρήσει όσους θα κάνουν τα πάντα για να μαθαίνει ο πολίτης την ΑΛΗΘΕΙΑ. 

Ας συνεχίσουν λοιπόν το γλύψιμό τους,  και εμείς τις καταγγελίες μας αποτυχημένε φουλαράκια της Μυκόνου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...