ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Προς εχθρούς της Παγκοσμιοποίησης και άλλους φασίστες

Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Προς εχθρούς της Παγκοσμιοποίησης και άλλους φασίστες

 


Το ιστολόγιο αυτό σέβεται και εφαρμόζει στην πράξη τα λόγια του Εθνικού μας ποιητή Διονυσίου Σολομού : "Εθνικό το αληθές" δηλαδή για να μην παρερμηνευτεί και αυτός "Το Έθνος θα πρέπει να θεωρεί εθνικό ό,τι είναι αληθές"

Με ανθρώπους που έχουν τσακωθεί διαχρονικά με την ΑΛΗΘΕΙΑ και φαντάζονται ΥΠΕΡΗΡΩΕΣ εμετικά πτώματα μιας εποχής που πλήγωσε την πατρίδα μας εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε διάλογο. 

Για τον λόγο αυτό και οι αντιδράσεις ομοφυλόφιλων, εκδιδομένων, επαγγελματιών ανθρωπιστών, τρομοκρατών, διεφθαρμένων κρατικών λειτουργών προς ένα ιστολόγιο που σίγουρα δεν μπορούν να θέσουν υπό τον έλεγχό τους. 

Η δική τους "περηφάνια" για ήρωες που υπηρέτησαν το ΑΠΟΛΥΤΟ τίποτα και κάποιοι το αναφέρουν και στις αυτοβιογραφίες τους μας κάνουν να πιστεύουμε αιτιολογημένα πως το πρόβλημά τους μαζί μας δεν είναι η διαφορετική μας ΑΠΟΨΗ και η ΞΕΚΑΘΑΡΗ ματιά μας σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας. 

Είναι η αμορφωσιά τους κυρίως που τους κάνει να θεωρούν τους εαυτούς τους πατριώτες ή ακόμα και εθνικιστές μη κατανοώντας πως η ΑΛΗΘΕΙΑ δεν επιδέχεται πολλές εκδοχές και η ΗΤΤΑ είναι ΗΤΤΑ και η ΝΙΚΗ θα παραμένει ΝΙΚΗ ανεξάρτητα από τι θα σκαρφιστούν κάθε φορά οι ηττημένοι. 

Ο Εθνικισμός δεν είναι αρρώστια και οι μεγαλύτερες μορφές του Εθνικισμού είχαν δηλώσει όσο ζούσαν πως νιώθουν έτσι. 

Μετά επικράτησαν οι κίναιδοι πατριώτες που θεωρούν πως ο Καραϊσκάκης , ο Κολοκοτρώνης , ο Παπαφλέσας, κ.ο.κ χωρίς την βοήθεια των ξένων δυνάμεων μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς πέτυχαν το "ακατόρθωτο" , μάλιστα οι πιο "προχωρημένοι" εξάρωντας τα ταπεινότερα ένστικτα της Φυλής μιλάνε για μη ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ και αναζητούν σε ψευδεπίγραφους ήρωες την σωτηρία του Τόπου. 

Με λύπη διαβάζουμε τις επικρίσεις που δέχονται ιστορικοί που δεν γράφουν την Ιστορία στα "μέτρα" μας και δεν επευφημούν όσους πολέμησαν εκ του μακρόθεν για ίδιον όφελος και όχι για την ανεξαρτησία της πατρίδας. 

Έτσι συχνά μπερδεύουν τους θύτες με τα θύματα και "αγιοποιούν" ψευτοήρωες που σήμερα θα τους χαρακτηρίζαμε απλώς ποινικούς. Οι συνθήκες κάθε εποχής μπορεί να είναι βεβαίως διαφορετικές αλλά η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι πάντα ΜΙΑ. 

Επομένως ως ΜΜΕ δεν έχουμε την ανάγκη τις πολλές σημαίες για να νιώσουμε σπουδαίοι και ικανοί. 

Αν ακολουθήσουμε την φράση του Σολωμού, ο πατριωτισμός γίνεται ένας νέος ανθρωπισμός. Αν κάνουμε σημαία μας την αλήθεια, τότε δεν χρειαζόμαστε πια πολλές σημαίες. Αν φτάσουμε να θεωρούμε εθνικό το αληθές, τότε πατρίδα όλων μας γίνεται μία: η αλήθεια. 

Έτσι ο δικός μας Εθνικισμός δεν έχει ανάγκη τα ΨΕΥΔΗ τους ΜΥΘΟΥΣ και τα fake news για να "δικαιωθεί". Ούτε δύναται να συνομιλεί με όσους αγνοούν πως ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης πέθανε ως υπασπιστής του Βασιλιά Όθωνα δεν έχει ανάγκη ούτε όσους δεν αντιλαμβάνονται πως η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της πατρίδας δεν ήταν ΜΟΝΟ αποτέλεσμα του δικού μας αγώνα αποδομώντας τους συμμάχους μας και οδηγώντας την χώρα σε νέες περιπέτειες. 

Ο δικός μας φιλελεύθερος Εθνικισμός κατανοεί πως δεν θα υπήρξε καν επανάσταση εάν δεν προϋπήρξαν άλλες να δώσουν ιδεώδη του δυτικού πολιτισμού που επικράτησε επειδή δεν τα στερούνταν και που θα καταστραφεί ΜΟΝΟ εάν πάψει να τα υπηρετεί με ΣΥΝΕΠΕΙΑ και ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ. 

Γιατί ο πολιτισμός μας δεν αποκηρύσσει την ΒΙΑ όπως αυτάρεσκα σας παρουσιάζουν οι "κακοποιητές"
της Ιστορίας μας αλλά την χρησιμοποιεί για να οικοδομήσει έναν καλύτερο κόσμο. 

Έτσι στο ερώτημα εάν σφάξαμε και εμείς τους Τούρκους ή εάν κάναμε βιαιότητες η αληθινή απάντηση είναι πως αυτό συνέβη. Και θα συμβεί και στο μέλλον αφού μας χωρίζει ΑΒΥΣΣΟΣ με όσα πρεσβεύει η βάρβαρη Ανατολή και η συνύπαρξη δεν μπορεί να αποβεί εις βάρος του Πολιτισμού μας. 

Έτσι ο καθένας και η καθεμιά θα πρέπει να αποφασίσει σε πιο στρατόπεδο θα στρατευθεί και τι θα υπηρετήσει. Η ουδετερότητα και η καλοσύνη ίσως είναι πολιτικά ωφέλιμη και να οδηγεί στον παράδεισο σε μια άλλη όμως ζωή που απέχει από την πραγματικότητα. 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ λοιπόν είναι πως η Ιστορία γράφετε και θα γράφετε από τους ΝΙΚΗΤΕΣ και επομένως ας αφήσουμε στην άκρη τις ιδεοληψίες μας και ας αποδεχθούμε πως 200 χρόνια μετά την απελευθέρωση της πατρίδας μας από τον Οθωμανικό ζυγό έχει έρθει η ώρα να απαντήσουμε γιατί παραμείναμε τέσσερις αιώνες σκλάβοι. 

Και η απάντηση είναι πως πολλοί βολεύτηκαν και πως χωρίς τις Μεγάλες Δυνάμεις της εποχής ο Μογγόλος υπάνθρωπος θα συνέχιζε την Αυτοκρατορία του συνεργαζόμενος με αυτούς που στην συνέχεια τον πολέμησαν αφού πήραν εγγυήσεις για προνόμια στη Νέα Τάξη Πραγμάτων. 

Γιατί Νέες Τάξεις Πραγμάτων θα υπάρχουν πάντα όσο και εάν τις πολεμάμε λεκτικά γιατί η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ δεν χαρίζονται χωρίς κάποιοι να θυσιαστούν για ένα πουκάμισο αδειανό για μιαν Ελένη. 

Με περίσκεψη πάντα ακούμε όλες τις ΑΠΟΨΕΙΣ και πάντα επιλέγουμε αυτό που θεωρούμε καλύτερο για την χώρα μας. Γιατί ουδείς μας έχει δεμένους σε κανένα άρμα και κανένας δεν μας εμποδίζει στο να ξεχυθούμε στους δρόμους και να επαναστατήσουμε. Το θέμα είναι τι θα φέρει η επανάστασή μας και πως αυτό βέβαια θα έχει κόστος. 

Αυτό που ως μέσο αναγνωρίζουμε και στους αντιπάλους μας αλλά δεν τιμούμε τους αγώνες τους που εάν είχαν ευοδωθεί η χώρα μας θα ήταν σε δεινή θέση , και σίγουρα τα "αυτονόητα" που ζήσαμε ως Έθνος δεν θα είχαν συμβεί. 

Τιμάμε λοιπόν το ΑΙΜΑ όσων ωφέλησαν την πατρίδα μας και αυτό όσων χύθηκε για να απολαμβάνουμε τον δυτικό μας πολιτισμό και δεν έχουμε δεύτερες σκέψεις για το που θέλουμε να ζούμε. 

Εάν είχαμε θα πηγαίναμε μακριά από αυτόν που για εμάς υπάρχει ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΦΤΩΧΕΙΑ και ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ. Και βέβαια όσοι θεωρούν πως έχει ΗΘΙΚΗ η άλλη πλευρά ας αναλογιστούν ποια η θέση της γυναίκας , των gay , των παιδιών κ.ο.κ στα κράτη πρότυπα που σας παρουσιάζουν οι "αλληλέγγυοι" και τα κάθε λογής σκουπίδια ανεξαρτήτως ιδεολογίας που πολεμούν διαχρονικά οτιδήποτε τους ξεβολεύει. 

Εθνικό το αληθές λοιπόν και κάντε ΣΗΜΑΙΑ σας την ΑΛΗΘΕΙΑ γιατί κάποιες θα εξαφανιστούν αφού τίποτα σε αυτή την ζωή δεν είναι δεδομένο και για εμάς και αναγκαίο για να υπάρχει αιώνια. 

Σημαία λοιπόν η ΑΛΗΘΕΙΑ και για όσους την αναζητάτε καλό θα ήταν να διαβάσετε Πλάτωνα και την θεωρία των Ιδεών του αφού εύκολος δρόμος που θα σας οδηγήσει σε αυτή δεν υπάρχει. Και βέβαια χωρίς ερωτήματα του τύπου τι; πως; και γιατί; θα επικρατούν πάντα οι "αλήθειες" των σεχτών και των θρησκειών που δεν βοηθάνε στο να προχωρήσει μπροστά αυτός ο κόσμος. 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: