ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι "αντιφασίστες" και "αντιρατσιστές" του ΣΕΔΗ σιώπησαν για μέλος τους που αναρτά στην προσωπική του σελίδα στο facebook ύμνους για δικτάτορες και αποκαλεί τους πρόσφυγες πιθήκια!

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Οι "αντιφασίστες" και "αντιρατσιστές" του ΣΕΔΗ σιώπησαν για μέλος τους που αναρτά στην προσωπική του σελίδα στο facebook ύμνους για δικτάτορες και αποκαλεί τους πρόσφυγες πιθήκια!

 


Εδώ και δύο μέρες έχουμε καλέσει το Σωματείο Εργαζομένων του δήμου Ηλιούπολης να καταδικάσει τις κατάπτυστες αναρτήσεις υπαλλήλου του δήμου μας που υμνούν ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ και αποκαλούν πιθήκια τους πρόσφυγες. Παράλληλα καλούσαμε και όλους τους ενεργούς "antifa"  της πόλης , τις δημοτικές παρατάξεις , την διοίκηση και τις συλλογικότητες της πόλης να πάρουν ΘΕΣΗ. 

Δημόσια δεν πήρε κανείς έως τώρα και βέβαια εμείς θα συνεχίσουμε τις ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ μας αφού έχουμε και ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ δημοτικούς υπαλλήλους που ευτυχώς το facebook "μαύρισε" τις αναρτήσεις τους. 


Τις έχουμε ΚΑΘΑΡΕΣ και θα τις παίξουμε αφού προφανώς και ο δήμος μας έχει μαζέψει στις τάξεις του κάθε λογής φασίστα. Δεν μας κάνει εντύπωση βέβαια από όσους αποκαλούν χούντα μια νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση να έχουν έχουν στις τάξεις τους άτομα με ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ αντιλήψεις. Βλέπετε η πόλη μας έχει εδώ και δεκαετίες πρόβλημα ώστε να θεωρείται "φυσιολογική" μια τέτοια συμπεριφορά. 

Βέβαια για τις αναρτήσεις κατά των Ισραηλιτών συμμάχων μας έχει ενημερωθεί από τους εν Ελλάδι διαχειριστές του facebook και το ΚΙΣ ( Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο) αφού ως γνωστόν έχουν βεβηλωθεί πολλά μνημεία τους στην χώρα μας από ακροδεξιούς με αντισημιτικές απόψεις. 



Πρόσφατα άλλωστε όπως σας παρουσιάσαμε και από εδώ το ΚΙΣ εξέδωσε ανακοίνωση για το ατόπημα της δημοσιογράφου και φανατικής  οπαδού του ΣΥΡΙΖΑ κα. Έλενα Ακρίτα για λόγους που εξηγεί το παρακάτω δελτίο τύπου του ΚΙΣ 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: