ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το ΣΕΔΗ βγάζει ψεύτη τον δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη σε δελτίο τύπου - Ελπίζουμε να μην έχει συνταχθεί από ομοϊδεάτες του υπαλλήλου τους που διαφημίζει τον ΡΑΤΣΙΣΜΟ και τον ΦΑΣΙΣΜΟ στο προφίλ του στο facebook - Τελικά κε. Χατζηδάκη έχει "Γκαίμπελς" και το ΣΕΔΗ ή μας είπατε ΨΕΜΑΤΑ στο δημοτικό συμβούλιο;

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

Το ΣΕΔΗ βγάζει ψεύτη τον δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη σε δελτίο τύπου - Ελπίζουμε να μην έχει συνταχθεί από ομοϊδεάτες του υπαλλήλου τους που διαφημίζει τον ΡΑΤΣΙΣΜΟ και τον ΦΑΣΙΣΜΟ στο προφίλ του στο facebook - Τελικά κε. Χατζηδάκη έχει "Γκαίμπελς" και το ΣΕΔΗ ή μας είπατε ΨΕΜΑΤΑ στο δημοτικό συμβούλιο;

 


Με αγανάκτηση το ΣΕΔΗ άκουσε την απάντηση του δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη για τα ΜΑΠ (Μέσα Ατομικής Προστασίας)  των εργαζομένων στο πρόσφατο διαδικτυακό δημοτικό συμβούλιο μας αναφέρει σε δελτίο τύπου που εξέδωσε . Το ΣΕΔΗ  εμμένει  πως οι εργαζόμενοι δεν έλαβαν  τα ΜΑΠ   από την παρούσα διοίκηση όπως προβλέπεται στις ΣΣΕ  και για αυτό έκαναν το ΣΚ αποχή από τα καθήκοντά τους,  και βέβαια στάση εργασίας την περασμένη Δευτέρα αφήνοντας την πόλη μας να βρωμίσει ακόμα περισσότερο. 


Την ανάρτηση διαβάσαμε σε τοπικό ΜΜΕ της πόλης μας  που είθισται να αναπαράγει ασχολίαστα δελτία τύπου , και δεν που δεν θεωρεί ΕΙΔΗΣΗ το ΓΕΓΟΝΟΣ πως υπάλληλος του τομέα καθαριότητας του δήμου μας,  αποκάλεσε ΠΙΘΗΚΙΑ τους πρόσφυγες , ενώ αποδίδει ΔΟΞΑ και ΤΙΜΗ στους δικτάτορες Ιωάννη Μεταξά και Γεώργιο Παπαδόπουλο! Όπως βλέπετε στα ενθουσιώδη ποσταρίσματα του Φασίστα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook παρακάτω: 



Και βέβαια καλά να πάθει η διοίκηση Γιώργου Χατζηδάκη αφού ΑΝΕΧΕΤΑΙ και δεν επιβάλλει τις προβλεπόμενες από τον νόμο κυρώσεις σε όσους σήμερα την  καταγγέλλουν  πως παρανομεί! 

Την περίοδο αυτή στην θέση του υπουργού Εσωτερικών βρίσκεται ο κος Μάκης Βορίδης.  Ένας πολιτικός που δεν ήρθε απλώς να συμπληρώσει το όνομά του στην μακριά λίστα όσων ήρθαν , είδαν και απήλθαν αφήνοντας τους πολίτες να ταλαιπωρούνται από παραλείψεις δημοσίων -δημοτικών υπαλλήλων τις οποίες όσοι έχουμε  επαφές με δημόσιους φορείς γνωρίζουμε  διαχρονικά. 

Αφού φανταζόμαστε πως η διοίκηση θα απαντήσει στο δίκαιο αίτημα του ΣΕΔΗ και θα βγάλει τις υπογραφές των εργαζομένων που παρέλαβαν τα ΜΑΠ ( εάν δεν το κάνει προφανώς και θα τους δικαιώσει),  καλό θα ήταν να μας πει και τι σκέπτεται να πράξει  με τους υπαλλήλους της που αναρτούν φασιστικές απόψεις στα προσωπικά τους προφίλ στο facebook για αρχή,  γιατί προφανώς και το ρεπορτάζ μας δεν θα περιοριστεί σε δύο αναρτήσεις . 

Τέλος μας κάνει εντύπωση πως το ΣΕΔΗ θεωρεί πως μπορεί αυτή η διοίκηση να προχωρήσει σε ίδρυση αναπτυξιακών οργανισμών στο δήμο μας , αφού δεν έχει δείξει κανένα ενδιαφέρον για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ,  στα δύο πρώτα χρόνια της θητείας της,  που απλώς ακολουθεί την πεπατημένη. 

Επειδή στο ΣΕΔΗ ως γνωστόν την πλειοψηφία έχει παράταξη φιλικά προσκείμενη στο ΚΚΕ επικαλούμαστε τον "αντιφασιστικό" αγώνα των "συντρόφων" και την ΞΕΚΑΘΑΡΗ καταδίκη των κατάπτυστων αναρτήσεων του υπαλλήλου καθαριότητας του δήμου μας. 

Ας πουν πως το θέμα το είδαν στο Ριζοσπάστη εάν για αυτούς είναι δύσκολο να παραδεχτούν πως κάποιος μη κομμουνιστής και μάλιστα πολέμιός της χειρότερης μορφής φασισμού δηλαδή του ΚΟΚΚΙΝΟΥ,  ανησυχεί για τα "αυγά του φιδιού" που στις εκλογές του Ιανουαρίου του  2015 συγκέντρωσαν 2.261  ψήφους στην πόλη μας . Τόσοι ήταν αυτοί που ψήφισαν την μετέπειτα καταδικασθείσα ως   εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή,  στην πρεμούρα τους να "σχίσουν" τα μνημόνια  και που δεν νοιάζονταν για τους Ναζιστικούς χαιρετισμούς των μελών της που είχαν "καθαρά" χέρια! 

Και βέβαια αυτοί τελικά είχαν την καταδίκη ( επί κυβέρνησης ΝΔ και η δίωξη και η οριστική καταδίκη για να μην ξεχνιόμαστε)  γιατί φασιστικές νοοτροπίες συναντάς συχνά σε όλο το φάσμα του πολιτικού χώρου ακόμα και αυτού στον οποίο ανήκει ο γράφων.

Κάποιους τους διαγράφει η παράταξη με συνοπτικές διαδικασίες ενώ  άλλους τους αφήνει για να τους βρει κάποτε και πάλι ως εμπόδιο μπροστά της , στο να αλλάξει επιτέλους αυτή η χώρα . 

Ζούμε σε τέτοια περίοδο για αυτό και είναι αναγκαίο η ΔΗΜΟΣΙΑ καταδίκη του φασισμού & του ρατσισμού  από όπου και εάν προέρχεται. 

Σ.Μ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: