ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι ενεργοί φασίστες της πόλης βγήκαν διαδικτυακά σε μια απέλπιδα προσπάθεια να απαξιώσουν το πρώτο σε επισκεψιμότητα site των Νοτίων Προαστίων

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

Οι ενεργοί φασίστες της πόλης βγήκαν διαδικτυακά σε μια απέλπιδα προσπάθεια να απαξιώσουν το πρώτο σε επισκεψιμότητα site των Νοτίων Προαστίων



Το Notia.gr προφανώς και παραμένει μακράν το πρώτο ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ site των Νοτίων Προαστίων αλλά έχει και ένα "ελάττωμα" δεν τους αρέσουν οι φασίστες. 

Έτσι οι της πόλης μας σε αγαστή συνεργασία με αυτούς όμορων δήμων βγήκαν να  "κράξουν" διαδικτυακά και να μας πουν πως δεν θεωρούν αξιόπιστο το μέσο! 

Το Notia.gr βέβαια δεν μασάει από άδικες κριτικές και φυσικά δεν το αφορούν οι γνώμες φασιστών έχει αποδείξει τι πρεσβεύει και τι υπηρετεί χρόνια τώρα. 

Μάλιστα έχει ήδη προχωρήσει στην επόμενη μέρα παρουσιάζοντας και δελτίο ειδήσεων για τα Νότια Προάστια και πολύ σύντομα ετοιμάζει και άλλες εκπλήξεις που έμειναν πίσω λόγω της πανδημίας. 

Ξύδι λοιπόν στους φασίστες,  και φυσικά πολλές  επισκέψεις στο site Notia.gr από όλους τους δημοκρατικούς πολίτες που είναι και περισσότεροι. 

Εάν  θέλετε να μαθαίνετε ΑΛΗΘΕΙΕΣ και όχι ευχολόγια  και "αγιογραφίες" για ΜΙΑΣΜΑΤΑ της κοινωνίας στηρίξτε την προσπάθεια των δημοσιογράφων του μέσου που έχουν μια αξιόλογη πορεία στο χώρο των ΜΜΕ.  

Γιατί ΕΘΝΙΚΟ είναι ό,τι είναι αληθινό , και όχι φυσικά οι ΜΥΘΟΙ , οι ΘΡΥΛΟΙ και οι ΦΑΝΤΑΣΙΕΣ όσων μίκρυναν την Ελλάδα την περίοδο 1967-1974 και δεν κατάφεραν να αποτρέψουν την εισβολή στην Κύπρο , αφού ο στρατός τους ήταν ΣΑΠΙΟΣ όπως και οι διοικούντες του ουδεμία σχέση έχουν με τον δημοκρατικό φιλελεύθερο εθνικισμό αλλά με τους ΝΑΖΙ που δεν διαφέρουν και πολλοί από τους ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ φασίστες για αυτό συναντιόνται και ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΑ , 

Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό όλων των "μαϊμού πατριωτών" και κάποιων που θεωρούν πως αντέχουν να φορέσουν το "βαρύ ρούχο" του Εθνικιστή οι μυθοπλασίες. Για αυτούς οι Έλληνες δεν χάνουν ΠΟΤΕ αλλά ατυχώς για όλες και όλους μας η χώρα μας έχει υποστεί πολλές και μεγάλες ΗΤΤΕΣ στην μακρόχρονη Ιστορία της στα πεδία των μαχών. 

Η παραποίηση της Ιστορίας δεν συνάδει με όσα πρεσβεύει ο φιλελεύθερος Εθνικισμός που είναι και ο μόνος αποδεκτός από τους δημοκρατικούς πολίτες όλου του κόσμου. 

Οι φασίστες ας παραμείνουν στις τρύπες τους λοιπόν δεν κυκλοφορούν άρματα μάχης στους δρόμους και η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ όσο και εάν αυτό τους τρομάζει. 

Βλέπετε τα "συστημικά" όπως τα αποκαλούν ΜΜΕ της Δύσης αναδεικνύουν τον έκδηλο φασισμό τους και κάθε φορά που σηκώνουν δημοσκοπικά κεφάλι βρίσκονται απέναντί τους υπερασπιζόμενα διαχρονικά τα συμφέροντα της χώρας μας. 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: