Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό......



  •  Μια χαρά "αρνάκι" θα γίνει και η Μαρί Λεπέν έτσι και καταφέρει το κόμμα της  στο δεύτερο γύρο των Γαλλικών Εθνικών εκλογών να σχηματίσει κυβέρνηση. Οι ασυναρτησίες περί αποχώρησης από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ και οι αρνήσεις της να βοηθήσει στρατιωτικά την δοκιμαζόμενη από την ρωσική εισβολή Ουκρανία θα πάνε περίπατο! Βέβαια άλλο Ελλάδα και άλλο Γαλλία εδώ τα κόμματα που κινούνται στα δεξιά της ΝΔ διαθέτουν τόσο "ψεκασμένα" στελέχη που μπορεί να χάσουν το μισό Αιγαίο σε μια εβδομάδα έτσι και πετύχουν ποτέ να λάβουν καρέκλες ευθύνης! 


  • Στα δικά μας η αντιπολίτευση του δήμου μας χωρίς να κατανοεί καν τι συμβαίνει γύρω μας ετοιμάζεται να φέρει θέμα στο δημοτικό συμβούλιο το ποιος κάλεσε την αστυνομία στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο αφού δεν αντιλαμβάνεται πως και η τοπική κοινωνία μας κάνει στροφή προς τα δεξιά και βαρέθηκε τις "επαναστάσεις" και όσους με τις πρακτικές τους οδηγούν σε ανεργία 140 εργαζόμενους του δήμου μας. Γιατί προφανέστατα και η κόντρα των εργαζομένων με τη νυν διοίκηση που ξεκίνησε από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά της με ευθύνη του ΣΕΔΗ οδηγεί πιο κοντά στο να αποκτήσει ο δήμος μας Αναπτυξιακή Εταιρία έτσι ώστε η εκάστοτε διοίκηση να μην εκβιάζετε από κανένα "μαγαζί" ή "παραμάγαζο". Στο δήμο Αγίου Δημητρίου ήδη η διοίκηση Μαμαλάκη προχώρησε προς αυτή την κατεύθυνση με τους πρώτους που αντιδρούν να είναι οι κεντροδεξιοί της παράταξης του κ. Πρεκετέ! 

  • Αγγλία - Ελβετία και Γερμανία - Ισπανία τα πρώτα ζευγάρια των 8 στο Euro 2024. Σε μια φάση που συνήθως γίνονται εκπλήξεις και οι προκρίσεις κρίνονται ενίοτε στις παρατάσεις! 



  • Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Αυτή είναι η λιτή ανακοίνωση του δήμου Ηλιούπολης για την διακοπή της φοιτητικής γραμμής που άρχισε να λειτουργεί κατά την περίοδο της απερχόμενης διοίκησης Χατζηδάκη. 

  • Από τις υποψηφιότητες που έχουν ανακοινωθεί έως τώρα για την ηγεσία του ΠΑ.ΣΟ.Κ στις εσωκομματικές για ανάδειξη νέου αρχηγού μέσα στον Οκτώβριο δεν θεωρούμε πως κινδυνεύει η δεύτερη θέση που κατέκτησε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και στις πρόσφατες ευρωεκλογές! Ανδρουλάκης- Δούκας & Γερουλάνος είναι μια τριάδα υποψηφίων που όποιον και εάν τελικά επιλέξουν οι "σύντροφοι" του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑ.ΣΟ.Κ θα παλεύουν στις κάλπες του 2025 ή του 2027 για το διψήφιο! Το πιο πιθανό σενάριο είναι να οδηγηθούμε σε πρόωρες εκλογές με αφορμή την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας το 2025. 


  • Καλό μήνα σε όλες και όλους τους αναγνώστες μας που στηρίζουν εδώ και 12 χρόνια την προσπάθειά μας για ενημέρωση με ΑΠΟΨΗ σε μια τοπική κοινωνία γεμάτη στερεότυπα και προκαταλήψεις! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...