Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Θα τον διαγράψουν από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ επειδή τράβηξε το ακουστικό τηλεφώνου από υπάλληλο του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος - Την διαγραφή του από το κόμμα ζητάει και ο πρόεδρος του Κυριάκος Μητσοτάκης

 



Το περιστατικό στο οποίο καταγράφηκε να επιτίθεται τραβώντας το ακουστικό του τηλεφώνου  σε υπάλληλο του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» επειδή έχασε πτήση.

Αυτή την ώρα συνεδριάζει η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ και αποφασίζει για την διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος. Σύμφωνα με πληροφορίες ακολουθήθηκε η τυπική διαδικασία και οι σχετικές αποφάσεις αναμένονται εντός ολίγων λεπτών.


Ο κ. Αυγενάκης νωρίτερα είχε δώσει εξηγήσεις για το περιστατικό και την συμπεριφορά του τόσο στον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα όσο και στον διευθυντή της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρο Καλαφάτη.


Το περιστατικό ήρθε στη δημοσιότητα μέσω ανάρτησης θέματος από ΜΜΕ που προπαγανδίζει τις θέσεις και το πρόγραμμα της "Ελληνικής Λύσης" του Κυριάκου Βελόπουλου και καταδεικνύει πως υπάρχει ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ στη χώρα μας κάτι που αποδεικνύεται άλλωστε καθημερινά.

Οι δηλώσεις Αυγενάκη μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο

«Είναι αυτονόητο ότι δέχομαι να υπάρξει άρση ασυλίας για να αναλάβω τις ευθύνες μου» πρόσθεσε το πρωί της Τετάρτης μιλώντας στο MEGA όπου επέμεινε ότι δεν υπήρξε χειροδικία αλλά ζήτησε να πάρει το τηλέφωνο για να μιλήσει με κάποιον υπεύθυνο. Παράλληλα μιλώντας στον ΣΚΑΪ είχε πει ότι δεν σκεφτόταν να παραιτηθεί από τη θέση του.


Νωρίτερα ερωτηθείς για το θέμα, πριν τη δήλωσή του βουλευτή, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης είπε ότι ζητήθηκαν εξηγήσεις διαμηνύοντας, ωστόσο, ότι «συμπεριφορές του τύπου "ξέρεις ποιος είμαι εγώ;" δεν γίνονται ανεκτές». «Θα σας πω ότι μπορεί για τις περιπτώσεις της απόδοσης του κυβερνητικού έργου να δίνεται χρόνος, αλλά συμπεριφορές κρίνονται ακαριαια και συμπεριφορές "ξέρεις ποιος είμαι εγώ"» δεν είναι αποδεκτές» είπε στον ΑΝΤ1 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Αφού, δε, ενημερώθηκε για την δήλωση του κ. Αυγενάκη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε «νομίζω θα επανέλθουμε».

Η δήλωση του Λευτέρη Αυγενάκη

Λυπάμαι ξεκάθαρα και ζητω συγνώμη για την ένταση και την αναστάτωση που προκλήθηκε πρόσφατα στο αεροδρόμιο με υπάλληλο εταιρείας, στην προσπάθεια μου να μπορέσω να επιβιβαστώ στην πτήση μου για το Ηράκλειο.

Την ίδια στιγμή όμως, είμαι έκπληκτος από τις υπερβολές και ανακρίβειες που διακινούνται σε δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για περιστατικό «άγριου ξυλοδαρμού», «λιποθυμιών», «χειροδικιών» απο μέρους μου.

Πράγματι υπήρξε ένα περιστατικό λεκτικής έντασης με υπάλληλο της εταιρείας καθώς δεν μου επέτρεψε να επιβιβαστώ επικαλούμενος ότι είχε ολοκληρωθεί η επιβίβαση, ενώ όπως με τα μάτια μου διαπίστωνα οι επιβάτες ήταν στη φισούνα επιβίβασης.

Τέλος αρνείτο κατ’ επανάληψη να μου επιτρέψει την δυνατότητα επικοινωνίας με προϊστάμενό του ή άλλο υπεύθυνο της αεροπορικής εταιρείας ως ύστατη προσπάθεια να καταφέρω να ταξιδέψω στην ώρα μου, κάτι που με οδήγησε να προσπαθήσω να πάρω το τηλέφωνο από τα χέρια του για να μιλήσω ο ίδιος.

Ωστόσο το περιστατικό παρέμεινε σε επίπεδο διαφωνίας και λεκτικής έντασης μόνο.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Για εμάς ο κος Αυγενάκης θα έπρεπε να είχε διαγραφεί από τη ΝΔ μετά την απαράδεκτη συμπεριφορά του Ιβάν Σαββίδη και την παραμονή του σε μια συνάντηση όπου ο εξαφανισμένος πλέον Ιβάν ο τρομερός είχε το θράσος να υβρίσει υπουργό της κυβέρνησης θεωρώντας πως εδώ έχουμε χούντα αλά Πούτιν και όχι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Το γεγονός πως η Ελληνική Κυβέρνηση ανέχτηκε τότε τέτοιες συμπεριφορές θα την οδηγήσουν σε ήττα στις εθνικές κάλπες αφού ο κος Μητσοτάκης δεν ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ τους Ρωζοναζί Σαμαρά- Καραμανλή που εάν θέλουν να επιβάλλουν τις αντιδραστικές τους απόψεις μπορεί να εγγραφούν στο κόμμα Βελόπουλου! Δείτε και το  βίντεο με την εμφανή αμηχανία Αυγενάκη στην συνάντησή του με τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη. Πλέον βέβαια ο ΠΑΟΚ προσδέθηκε στο άρμα του Ολυμπιακού και του προέδρου του Βαγγέλη Μαρινάκη για να παίρνει και αυτός 1-2 πρωταθλήματα μέσα σε 20 χρόνια! Από εκεί που έπαιρναν ένα κάθε 35 χρόνια καλύτερα θα πάνε ! Να θυμίσουμε πως ο ΠΑΟΚ που ιδρύθηκε το 1926 έχει μόλις τέσσερα πρωταθλήματα Ελλάδος στο ποδόσφαιρο έναντι 47 του Ολυμπιακού, 20 του Παναθηναϊκού , 13 της ΑΕΚ, και περνάει μόνο στον σχετικό πίνακα κατακτήσεων τον Άρη που έχει 3 , και την Λάρισα που έχει μόλις 1 πρωτάθλημα. 




Κάντε κλικ στην εικόνα 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...