Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Εντάξει παιδιά πλάκα έχετε! - Αξιοπιστία μηδέν! - Άλλα προεκλογικά άλλα μετεκλογικά από τον ίδιο άνθρωπο!

Προεκλογικά συνδημότης δικηγόρος και πρώην νομικός σύμβουλος του δήμου Ηλιούπολης είχε τοποθετηθεί  χαρακτηρίζοντας ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ την  ρευματοκλοπή από τον υποψήφιο τότε δήμαρχο κ. Ψυρρόπουλο , με τον παρακάτω πόνημα.

Μπορείτε να το διαβάσετε όλο εδώ  (χάσιμο χρόνου βέβαια πολύ γλύψιμο στον τότε υποψήφιο δήμαρχο κ. Ψυρρόπουλο) .   Εάν κάποιος διαδίδει πως κάποιος είναι απατεώνας και αυτός είναι πρέπει να τιμωρηθεί κατά τα "Καραβέλια" νομικά γιατί κρύβεται ! Τώρα πως κρύβεται κάποιος με σελίδα στο διαδίκτυο είναι κάτι που μόνο ένας πρώην κουμουνιστής μπορεί να σας εξηγήσει!  Η ανάρτηση Καραβέλου είναι δύο μέρες μετά το αποκλειστικό ρεπορτάζ του site του Κώστα Βαξεβάνη για την ρευματοκλοπή Ψυρρόπουλου! 




Το ρεζουμέ είναι ξέπλυμα του υποψήφιου  τότε δημάρχου κ. Ψυρρόπουλου , φτάνει μάλιστα στο σημείο ο νομικός να θεωρεί ΑΝΩΝΥΜΟ δημοσίευμα στο διαδίκτυο το ενυπόγραφο θέμα της πρώτης σε επισκεψιμότητα ιστοσελίδας της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ δηλαδή το Documento. gr του Κώστα Βαξεβάνη! Μάλιστα εάν και νομικός θεωρεί λογικό πως έγγραφα τα οποία φέρει στη δημοσιότητα ένα μεγάλο ΜΜΕ είναι αμφιβόλου ποιότητας!  Σε όλο το κείμενο λειτουργεί ως συνήγορος του κ. Ψυρρόπουλου! Έτσι ήθελε έτσι έπραξε θα πουν κάποιοι και ορθώς θα μιλήσουν! 





Μετά την αθωωτική απόφαση για τον δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Στάθη Ψυρρόπουλο αρθρογραφεί στο νέο  τοπικό site του κομμουνιστή κ. Θύμιου Καλαμούκη και μας γράφει τα εντελώς αντίθετα! Τώρα βλέπει πως η ρευματοκλοπή έγινε και πως πληρώθηκαν τα ανάλογα πρόστιμα άρα μιλάμε για απαλλαγή Ψυρρόπουλου και όχι για αθώωση σύμφωνα με τον κ. Καραβέλο! 

Η αλήθεια είναι πως μιας έπιασε κρύος ιδρώτας διαβάζοντας αυτό φοβούμενοι μην τυχόν και ο "ψέκας" έχει πέσει ακόμα μια φορά σε ΛΑΘΟΣ! Όμως ξαναείδαμε τα έγγραφα που για εμάς είναι γνήσια και ηρεμήσαμε! Θα τσαντίστηκε πάλι για κάτι και θα άλλαξε άποψη για τον νυν δήμαρχο σκεφθήκαμε! 

Επαναλαμβάνει μάλιστα την πικρία του για τις ΑΛΗΘΕΙΕΣ που γράφτηκαν για αυτόν κατηγορώντας αόριστα οργανωμένη επίθεση εναντίον του! Έτσι σαν και αυτόν την "πάτησε" και ο φουκαράς ο Ψυρρόπουλος από "συκοφάντες"

Βέβαια ανάμεσα σε Καραβέλο και Ψυρρόπουλο εμείς πάμε με τον δεύτερο που θα αφήσει και έργο πίσω του για την πόλη μας. Άλλωστε μαζί πορεύθηκαν προεκλογικά μαζί θα πάνε και το 2028 έχει ακόμα τέσσερα χρόνια μπροστά έως τότε ίσως έχει πέσει και η "χούντα" Μητσοτάκη! 

Δες εδώ   την κωλοτούμπα του θείου δημοτικής συμβούλου της παράταξης Ψυρρόπουλου που είναι μάλλον για κλάματα παρά για γέλια! 

Μας το έστειλαν και δεν πιστεύαμε σε όσα διαβάζαμε ενθυμούμενοι το προεκλογικό ξέπλυμα,  για ένα τόσο  σοβαρό αδίκημα.

Το κάνουμε θέμα απλώς γιατί για  τον εν λόγω πρώην νομικό σύμβουλο του δήμου μας έβγαλαν ανακοινώσεις υποστήριξης μια σειρά δημοτικών παρατάξεων της πόλης μας,  επειδή ένιωσε θιγόμενος από ρεπορτάζ του Notia.gr!  Δεν κατέφυγε βέβαια στη Δικαιοσύνη και αυτό ας προτρέψει να κάνει  και τον νυν δήμαρχο Ηλιούπολης , γιατί δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να τιμωρηθεί site επειδή δημοσίευσε έγγραφα που παρουσιάζουν μία ΑΛΗΘΕΙΑ που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί παρά μόνο από όσους πιστεύουν , σε θεωρίες συνωμοσίας. 

Τι άλλο να γράψουμε εμείς; 

ΥΓ: Μπαίνοντας για να διαβάσουμε το κείμενο του  δικηγόρου που κατά καιρούς βάλλει κατά της "χούντας" Μητσοτάκη,  πέσαμε σε ένα εκπληκτικό κείμενο - ρεπορτάζ του κ. Θύμιου  Καλαμούκη για όσα συνέβησαν στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο. Εάν και μας χωρίζει ιδεολογικός άβυσσος με τον κομμουνιστή  Θύμιο Καλαμούκη το κείμενο είναι πολύ καλογραμμένο , και απηχεί όσα διαδραματίστηκαν στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο μη θέλοντας να "καλύψει" απαράδεκτες συμπεριφορές για τις οποίες δεν ευθύνεται μόνο η διοίκηση του δήμου μας. Διαβάστε το αξίζει τον κόπο κάνοντας κλικ εδώ  

Έχουν βάλει και ωραία φωτογραφία αλλά το έχουν "θάψει" μέσα στο site τους , ενώ θα έπρεπε να ήταν από τις προβεβλημένες αναρτήσεις τους! Δεν βαριέσαι άμα δεν ξέρεις να "πουλήσεις το προϊόν" χάνονται "διαμαντάκια" σαν το προαναφερόμενο κείμενο . Σας βάζουμε τίτλο και φωτό παρακάτω έτσι ώστε να το  δείτε από εμάς τουλάχιστον,  αφού αξίζει το  5λεπτο που θα κάνετε για να το διαβάσετε! 

Κάντε κλικ στην εικόνα 


ΥΓ2 : Βάζουμε ως φωτογραφία εξωφύλλου την "αθώωση" του δημάρχου Ηλιούπολης αναμένοντας από αξιόπιστο νομικό να την σχολιάσει , γιατί στο τέλος θα "αθωώσουμε" και εμείς έναν δήμαρχο που με τα όποια ελαττώματά του ήρθε για να διορθώσει κακώς κείμενα δεκαετιών και εμείς που δεν χρωστάμε ΤΙΠΟΤΑ και ΚΑΝΕΝΑΝ ό,τι καλό κάνει θα το προβάλλουμε. 

Ήδη το πρώτο επτάμηνο ο κος Ψυρρόπουλος μπήκε δυναμικά και κινείται προς την σωστή κατεύθυνση , προσπαθώντας να συγκρουστεί με ένα χθες,  που είναι γεμάτο ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ! 

Εάν συνεχίσει την πορεία ΡΗΞΕΩΝ θα φέρει σε δύσκολη θέση και εμάς,  που θα δούμε από έναν μη κεντροδεξιό δήμαρχο να υλοποιείται μέρος της ατζέντας που έχουμε προβάλλει μέσα από εδώ τα τελευταία 12 χρόνια. 

Γιατί για εμάς πάντα σημασία δεν έχει τι λες,  αλλά κυρίως τι πράττεις! 

Άλλωστε το 2025 συμπληρώνουμε 12 χρόνια συνεχούς διαδικτυακής παρουσίας μέσα από εδώ και δεν ξέρουμε εάν το να προχωρήσουμε και για 13η χρονιά να γράφουμε για τα της πόλης,  αποδειχθεί "τυχερό" για εμάς ! 

Το 2013 ξεκινήσαμε αυτή εδώ την προσπάθεια , όπως φαίνεται το 2026 που συμπληρώνουμε 13 χρόνια δεν θα έχουμε κάτι άλλο να δώσουμε,  και η νέα γενιά που ήδη τρέχει το ιστολόγιο δεν φαίνεται διατεθειμένη να μπει στον κόπο να συνεχίσει την ίδια προσπάθεια! 

Άρα να μείνει η φίρμα και όλα τα άλλα να αλλάξουν , δεν θα μας συγχωρήσουν ποτέ όσοι μας ακολούθησαν πιστά αυτά τα χρόνια. Λίγοι πολλοί ελάχιστοι σημασία έχει πλέον,  αφού πάντα στην πολιτική όπως και στη ζωή μετράει το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ! 

Και το αποτέλεσμα έχει να κάνει πάντα και με τους αριθμούς , εμείς δεν είχαμε ποτέ αυταπάτες πως οι αριθμοί δεν μετράνε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...