Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Ομιλία Α.Λατινοπούλου στην 88η ΔΕΘ

Πρόσκληση Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου στις 17 Σεπτεμβρίου 2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 17:00




Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 17 Σεπτεμβρίου 2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 17:00, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 4 και 6 του Ν.5056/2023 και το Ν.3852/2010 (Α’87), στην ειδική αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «Κώστας Κονδύλης» (Σοφ. Βενιζέλου αριθ. 114), με θέματα:

Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά στο Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α "Ορίζοντες"- Ποιοι έδωσαν το παρών!

 


Ο ετήσιος αγιασμός για την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς, τελέσθηκε σήμερα 16 Σεπτεμβρίου, στον προαύλιο χώρο του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α «Ορίζοντες» .

Κάρολος Ιταλός: Ξεκινήσαμε τις ασφαλτοστρώσεις και την βελτίωση του οδικού δικτύου της πόλης μας (Βίντεο)


Μαζί με τον Στάθης Ψυρρόπουλος - Δήμαρχος Ηλιούπολης ξεκινήσαμε τις ασφαλτοστρώσεις και την βελτίωση του οδικού δικτύου της πόλης μας.

Έκθεση Ζωγραφικής του Ηλία Ρούση στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Ηλιούπολης από 23 Σεπτεμβρίου 2024




Ο Δήμος Ηλιούπολης έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην Ατομική Έκθεση Ζωγραφικής του Ηλία Ρούση που θα διεξαχθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Ηλιούπολης (Λεωφόρο Ειρήνης 14-16 και Αλκιβιάδου στην πλατεία Φλέμινγκ) από την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024 από τις 10:00 π.μ. έως τις 13:30 μ.μ. και από τις 18:0 μ.μ έως τις 21:00 μ.μ.

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......



  • Το Φεστιβάλ Ηλιούπολης που ολοκληρώνεται στις 22 Σεπτεμβρίου συγκέντρωσε φέτος περισσότερο κόσμο από τις προηγούμενες χρονιές. Μπορεί εμείς να μην το διαφημίσαμε αφού έχουμε διαχρονικά άλλη άποψη για τον πολιτισμό αλλά και τον αθλητισμό της πόλης μας αλλά όπως είχαμε προβλέψει μόλις ανακοινώθηκε το πρόγραμμά του ( δες εδώ) ο σχεδιασμός που έγινε από τον δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Στάθη Ψυρρόπουλο  μαζί με τους άμεσους συνεργάτες του και συγκεκριμένα τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Γιάννη Γρηγορέα και τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο σε θέματα Πολιτισμού κ. Γιάννη Ταβουλάρη ήταν τέτοιος ώστε οδήγησε στην επιτυχία του.

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

Αξίζει να διαβαστεί η ανοιχτή επιστολή αγωνίας της συνδημότισσάς μας κα Μαρίας Γιαλαμά προς τον πρόεδρο της ΝΔ και πρωθυπουργό της χώρας μας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη



  •  Οι εσωκομματικές έριδες στα κόμματα της αντιπολίτευσης "βοηθούν" την κυβέρνηση να πάρει τον χρόνο της , ώστε να διορθώσει λανθασμένες αποφάσεις της. Συμφωνούμε σε μεγάλο  βαθμό με την επιστολή που έστειλε στον πρόεδρο της ΝΔ και πρωθυπουργό της χώρας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη το ιστορικό  στέλεχος της παράταξής μας και συνδημότισσά μας κα Μαρία Γιαλαμά  και ενώ δεν είχαμε προγραμματίσει "Ειδήσεις για ένα λεπτό" για σήμερα αφιερώνουμε την δημοφιλή αυτή στήλη μας , στο να αναδημοσιεύσουμε ΑΥΤΟΥΣΙΑ την επιστολή αγωνίας για την πατρίδα μας  που έστειλε η συνδημότισσά μας και Εβρίτισσα κα Μαρία Γιαλαμά στον πρωθυπουργό,  ευελπιστώντας πως θα την διαβάσει και κυρίως θα αφουγκραστεί τη βάση του κόμματος που αναμένει από μια "δεξιά" κυβέρνηση πολιτικές διαφορετικές από αυτές που εφαρμόζονται πέντε χρόνια τώρα. 

Στάθης Ψυρρόπουλος: Η ασφάλεια των δημοτών μας βρίσκεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας


Με προσωπική αυτοψία, σε συνεργασία με το ΣΠΑΥ (Σύνδεσμος Προστασίας κ Ανάπτυξης Υμηττού) διενεργήθηκε έλεγχος για τον καθαρισμό όλων των φραγμάτων στο βουνό που αποτελούν την πρώτη γραμμή άμυνας της πόλης μας σε έκτακτα καιρικά φαινόμενα που οδηγούν σε πλημμύρες.

Δικαιολογεί τα ημίμετρα της ΔΕΘ ο Μητσοτάκης: Είμαστε μια άλλη κυβέρνηση, όχι «άλλη μία»


Παρότι τα μέτρα που ανακοινώθηκαν χαρακτηρίστηκαν από φορείς ως «απόλυτη κοροϊδία» ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επιχείρησε να τα δικαιολογήσει με... ατάκες

Άδωνις Γεωργιάδης: Έχω αρχίσει να λυπάμαι τον ΣΥΡΙΖΑ, η έλλειψη αντιπολίτευσης μας βλάπτει


Τις εξελίξεις στην αξιωματική αντιπολίτευση αλλά και τα θέματα του χαρτοφυλακίου του σχολίασε με εμφάνισή του στην ΕΡΤ ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης λέγοντας ότι «η έλλειψη αντιπολιτεύσεως δεν μας ωφελεί, μας βλάπτει».

Αλεξάνδρα Σαγρή: Στηρίζω τον Χάρη Δούκα για πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ


Αγαπώ πολύ την πολιτική, την πολιτική που δίνει νόημα και αξία στη ζωή των πολιτών έλεγα και θα λέω…

Γιώργος Μητσιμπόνας: 27 χρόνια από τον θάνατο του - Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του



Πέρασαν 27 χρόνια από την ημέρα που ο Γιώργος Μητσιμπόνας, ένας από τους εμβληματικούς ποδοσφαιριστές της ΑΕ Λάρισας, έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα, σε ηλικία μόλις 35 ετών στις 13 Σεπτεμβρίου του 1997.

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Έβρος: Στοιβάζουν μετανάστες μέχρι και σε καρότσα νταλίκας - Βίντεο από την απάνθρωπη δράση διακινητών στα σύνορα



Εκμεταλλευόμενοι την ανθρώπινη ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον, διακινητές μεταναστών έχουν στήσει, στηριζόμενοι στην εκμετάλλευση, επιχείρηση που τους αποφέρει χιλιάδες ευρώ.

Χάρης Δούκας: Αποκάλυψε πότε παντρεύεται τη σύντροφό του



Ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας, αποκάλυψε πως έχει προγραμματίσει τον θρησκευτικό του γάμο για μετά τις εσωκομματικές εκλογές.

Aυτοκίνητα «πύραυλοι» κατασχέθηκαν, μετά από κόντρες, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης


Οι κόντρες στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, από φανάρι σε φανάρι, οδήγησαν στην κατάσχεση τριών… πυραυλοκίνητων οχημάτων.

Ειδήσεις σε ένα λεπτό..........



  •  Να ευχηθούμε χρόνια πολλά και καλά στις Σταυρούλες και τους Σταύρους που γιορτάζουν σήμερα. Ανάμεσα σε αυτούς και ο εμπνευστής αυτού εδώ του ιστολογίου. 

Στάθης Ψυρρόπουλος: Η Ηλιούπολή μας μέρα με τη μέρα αλλάζει (Βίντεο)


Συνεχίζουμε με σταθερά βήματα να αναβαθμίζουμε τα σχολεία μας.

Μάγεψε ο 12χρονος συνδημότης μας Δημήτρης Παπαδόπουλος τους θεατές της συναυλίας της Ελεάννας Ζεγκίνογλου στο Άλσος Περιστερίου! (Βίντεο)

 


Διαβάστε επίσης:

Θέμα στο Arcadiaportal.gr ο 12χρονος Δημήτρης Παπαδόπουλος που "μάγεψε" τους παραβρισκόμενους στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Αρκάδων Ηλιούπολη τραγουδώντας Μάριο Φραγκούλη! (Βίντεο)

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στο 29,8%, πάνω από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών η ΝΔ, πέμπτος ο ΣΥΡΙΖΑ με 9,5%


Πέμπτο κόμμα είναι πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με την εκτίμηση ψήφου της δημοσκόπησης της Metron Analysis που παρουσίασε απόψε το Mega. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρουσιάζει νέα πτώση σε σχέση με τα ποσοστά του Ιουνίου της αντίστοιχης μέτρησης. Η Νέα Δημοκρατία κινείται πάνω από το αποτελέσμα των ευρωεκλογών καθώς το ποσοστό της προσεγγίζει το 30% ενώ το ΠΑΣΟΚ καταγράφει άνοδο και φαίνεται να κλειδώνει με άνεση τη δεύτερη θέση.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης ανακοινώνει στην Πολιτική Γραμματεία ότι θα είναι ξανά υποψήφιος αρχηγός


Την σύγκληση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ στις 20:00 αποφάσισε εκτάκτως σήμερα η γραμματέας του κόμματος, Ράνια Σβίγκου με αντικείμενο κατά πληροφορίες το κλίμα αμφισβήτησης της απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την έκπτωση του Στέφανου Κασσελάκη.

Δήλωση της Α. Λατινοπούλου για τη χυδαία λάσπη περί δήθεν σχέσης με Ολιγάρχη ενέργειας

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  •  Ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός της οδού Αριστογείτονος λειτουργεί κανονικά εξυπηρετώντας τις ανάγκες για φύλαξη και κοινωνικοποίηση βρεφών και παιδιών της πόλης όσο η μίζερη αντιπολίτευση δεν κατανοεί πως ο Ψυρρόπουλος δεν είναι Χατζηδάκης και οσονούπω η πόλη εκτός από ΚΑΘΑΡΗ θα είναι και ΦΩΤΕΙΝΗ με τον νέο οδοφωτισμό της πόλης μέσα από διαγωνισμό που θα προκηρύξει σύντομα η δημοτική αρχή. 

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Ο "Σαμαρικός" πρώην Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ κος Κωνσταντίνος Κόλλιας στη ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ της Αφροδίτης Λατινοπούλου!


Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω στη θέση του Γραμματέα της ΦΩΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ τον κ. Κωνσταντίνο Κόλλια.

Μετά τον Τσίπρα και τον Κασσελάκη το ΧΑΟΣ - Δεν υπάρχει ΣΩΤΗΡΙΑ για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ - Σε απόσταση ασφαλείας η ΝΔ από το δεύτερο ΠΑ.ΣΟ.Κ!

 

 Αναζητούν επιστροφή Τσίπρα οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σύμφωνα με δημοσκόπηση της Gpo για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Star. 

Απολιτίκ συγκυβερνήσεις




Του Γρ. Νικολόπουλου



Το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ βιώνουν πολύ μεγάλες εσωτερικές εντάσεις από τις διαδικασίες εκλογής νέων Προέδρων.

Μητσοτάκης σε μαθητές στη Γλυφάδα: Να κάνουμε μια συμφωνία, όταν είμαστε στο σχολείο το κινητό είναι στην τσάντα



Στην αλλαγή που περιλαμβάνει φέτος ο κανονισμός λειτουργίας των σχολείων για τα κινητά τηλέφωνα αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον χαιρετισμό του προς τους μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γλυφάδας.

Στάθης Ψυρρόπουλος:Καλό ξεκίνημα!


Eύχομαι το πιο όμορφο ξεκίνημα σήμερα για παιδιά, γονείς και δασκάλους!
Το σχολείο είναι ένα περιβάλλον όπου όλοι καλούμαστε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να καλλιεργήσουμε την εμπιστοσύνη μεταξύ μας.

Ειδήσεις σε ένα λεπτό......



  • 173 παιδιά έμειναν εκτός βρεφονηπιακών σταθμών της πόλης μας πληροφορήσαν  οι κομμουνιστές και τα καιροσκοπικά "σωματεία" τους  που προπαγανδίζουν το ΤΙΠΟΤΑ προβάλλοντας  το ως κάτι. Επί δικής τους διοίκησης δεν είχαν ούτε έναν παιδικό σταθμό! Και έτσι οι περισσότεροι της γενιάς μας ξεκίνησαν από το νηπιαγωγείο κάποιοι με οικονομική άνεση από ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς με τους πρώτους να ιδρύονται στην πόλη μας την δεκαετία του 1980! 

Τάσος Ευσταθίου: Και ξαφνικά συνειδητοποιείς........



Και ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι περνούν τα χρόνια & ότι εκεί που ήσουν έρχονται και τα παιδιά σου...
Έτσι λοιπόν το προηγούμενο Σάββατο παντρεύτηκε η κόρη μου, η αγαπημένη μου Αγγελική τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον Τάσο και παράλληλα βαφτίσαμε τη μικρή Ελενίτσα!!

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

Από τις 26 Αυγούστου 2024 ξεκίνησαν οι εγγραφές για την περίοδο 2024 – 2025 στο Δημοτικό κολυμβητήριο Ηλιούπολης



Οι προγραμματισμένες εγγραφές για τις 19 Αυγούστου 2024 μετατίθενται στις 26 Αυγούστου 2024, λόγω ενημέρωσης των ηλεκτρονικών συστημάτων του Δήμου Ηλιούπολης. Με σαφή προσανατολισμό του Δήμου Ηλιούπολης στη διαμόρφωση Αθλητικής Παιδείας από τη μικρή ηλικία και την ένταξη του Αθλητισμού στην καθημερινότητα για όλη την οικογένεια, το τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ηλιούπολης έχει ήδη ετοιμάσει τα αθλητικά προγράμματα για την περίοδο 2024-2025.

Γιώργος Καλαϊτζίδης: Πάνω από 100 άτομα έστειλαν μήνυμα στην πλατφόρμα για συμμετοχή στην ομάδα εθελοντών δασοπυροσβεστών του Ρουβίκωνα!


Πάνω από 100 άτομα έστειλαν στην πλατφόρμα που κοινοποιήσαμε για συμμετοχή στην ομάδα εθελοντών δασοπυροσβεστών του Ρουβίκωνα!

Στάθης Ψυρρόπουλος: Έπεσαν οι μάσκες της αντιπολίτευσης


Καταψήφισε στο σύνολό της την έναρξη και λειτουργία του νέου παιδικού σταθμού.
Στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, που διενεργήθηκε χθες 9 Σεπτεμβρίου 2024, για την ψήφιση της έκδοσης άδειας λειτουργίας του σταθμού, η αντιπολίτευση την καταψήφισε και με τη στάση της ταυτίστηκε με την οπισθοδρόμηση.

Βουλή: Σύγκρουση Φλωρίδη με Τζανακόπουλο για τους χειρισμούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στη σκευωρία Novartis


Σφοδρή σύγκρουση για τους χειρισμούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στο στήσιμο της σκευωρίας Novartis είχαν στην Ολομέλεια της Βουλής οι Γιώργος Φλωρίδης και Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτούνται οι άνθρωποι του Κασσελάκη, θα τον ακολουθήσουν στα επόμενα πολιτικά του βήματα



Τις παραιτήσεις τους υποβάλλουν οι στενοί συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη, μετά την αποπομπή του από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι θα τον ακολουθήσουν στα επόμενα πολιτικά του βήματα.

ΠΑΣΟΚ: Πόσες υπογραφές μάζεψαν οι υποψήφιοι για την ηγεσία



Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την κατάθεση των απαιτούμενων υπογραφών από τους υποψήφιους αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ στην Επιτροπή Δεοντολογίας, τα μέλη της οποίας στη συνέχεια θα ελέγξουν τις λίστες και θα προχωρήσουν στην ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων που πληρούν τις προϋποθέσεις.

Σπηλιωτόπουλος: Έχει μομέντουμ o Κασσελάκης - Αν ξανακατέβει υποψήφιος θα κερδίσει



Για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την καθαίρεση Κασσελάκη μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας ο σύμβουλος στρατηγικής επικοινωνίας Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Κακοκαιρία Atena: Καταιγίδες, πλημμύρες και άνεμοι έως και 9 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν τις επόμενες ώρες


Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα αναμένονται σε πολλές περιοχές της χώρας από απόψε το βράδυ και για τις επόμενες ημέρες, με την πιθανή εκδήλωση τοπικών πλημμυρικών φαινομένων να έχει θέσει τον μηχανισμό της Πολιτικής Προστασίας σε αυξημένη επιφυλακή.

Άνοιξε ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός με 100% ασφάλεια (φωτογραφίες)


Ο Δήμος Ηλιούπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει σε δημότες και κατοίκους ότι ο Βρεφονηπιακός Σταθμός επί της οδού Αριστογείτονος 1-3 & Λ. Ειρήνης 18 άνοιξε μετά από 13 χρόνια και πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας.

Γιάννης Αναγνώστου: Πέρασαν ήδη σαράντα ημέρες;


Το 40ήμερο μνημόσυνο της πολυαγαπημένης μας μητέρας Αθηνάς Αναγνώστου, θα τελεστεί την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024, στις 9.30 π.μ. στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης.

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024

Κύκλωμα εκβιαστών στη Μύκονο: «Άκου προσεκτικά, έχεις και τρία παιδιά» - Απείλησαν γυναίκα να ανακαλέσει την κατάθεσή της



Στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου κατόπιν κλονισμού της υγείας της μεταφέρθηκε ένα από τα θύματα του κυκλώματος εκβιαστών που δρούσε σε Μύκονο και Αττική και εξαρθρώθηκε πριν από μερικές ημέρες από την ΕΛ.ΑΣ.

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  •  Η απουσία των δύο πρώην αρχηγών της ΝΔ και πρωθυπουργών , από την ομιλία του νυν πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ σίγουρα και δεν πέρασε απαρατήρητη. Το κλίμα και στη ΝΔ δεν είναι καλό , αφού αρκετοί είναι πλέον όσοι πιστεύουν πως το κόμμα πρέπει να κάνει δεξιά στροφή,  κάτι που ο νυν πρωθυπουργός δεν το συζητά καν αφού το θεωρεί λάθος. 

Το Κέντρο Μελέτης του Γιάννη Καλλιάνου στη Γλυφάδα αναζητά καθηγητές & δασκάλους


Καλημέρα σας και καλή Κυριακή ! Το Κέντρο Μελέτης μας, στη Γλυφάδα, αναζητά Καθηγητές και Δασκάλους για συνεργασία, με στόχο την υποστήριξη των μαθητών στην καθημερινή μελέτη των σχολικών μαθημάτων τους.

Η ανάρτηση του Νίκου Καραβαγγέλη από την 18η Γιορτή του Τράγου και το μήνυμα που στέλνει!


Μες το αποκαλοκαίρο, με ακόμα φρέσκες τις αναμνήσεις από τις μέρες των διακοπών, έχοντας επιστρέψει στην ρουτίνα μιας σκληρής καθημερινότητας, που ο καθένας ψάχνει να βρει τις ισορροπίες του, γίνεται έντονη η επιθυμία της ψυχής να αποδράσει ακόμα και με ένα αυθεντικό γλέντι, με πολύ τραγούδι και χορό.

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

Στάθης Ψυρρόπουλος: Βοηθάμε όλοι να διατηρήσουμε την πόλη μας καθαρή !

 


Η αλλαγή διοίκησης στο δήμο μας και η ανάληψη της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας από τον ίδιο τον δήμαρχο κ. Στάθη Ψυρρόπουλο έχει φέρει εντυπωσιακά θετικά αποτελέσματα στον τομέα αυτόν. 

Σεραφείμ Δημητρίου: Κρήτες Ηλιουπόλεως, στώμεν καλώς



Δεν ξέρω αν η γεύση της αψίνθου, η οποία αναφέρεται στην αποκάλυψη του Ιωάννου, είναι αυτή η οποία κάνει τόσο πικρό το στόμα έως θανάτου. Διαβάζουμε στο κεφάλαιο 8 και μεταξύ των στίχων 10-11 «Καὶ ὁ τρίτος ἄγγελος ἐσάλπισε, καὶ ἔπεσεν ἐκ τοῦ οὐρανοῦ ἀστὴρ μέγας καιόμενος ὡς λαμπάς, καὶ ἔπεσεν ἐπὶ τὸ τρίτον τῶν ποταμῶν καὶ ἐπὶ τὰς πηγὰς τῶν ὑδάτων. καὶ τὸ ὄνομα τοῦ ἀστέρος λέγεται ὁ ῎Αψινθος. καὶ ἐγένετο τὸ τρίτον τῶν ὑδάτων εἰς ἄψινθον, καὶ πολλοὶ τῶν ἀνθρώπων ἀπέθανον ἐκ τῶν ὑδάτων, ὅτι ἐπικράνθησαν».

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

Δυτικός τομέας Ρουβίκωνα: Συλλογή σχολικών ειδών στο «Παλιό Δημαρχείο» στο Χαϊδάρι (Κουμουνδούρου 5)


Συλλέγουμε σχολικά είδη που θα δοθούν  σε οικογένειες που αδυνατούν να καλύψουν αυτά τα έξοδα εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Δεν υπάρχει ΣΩΤΗΡΙΑ για την "αλληλέγγυα"! (Όταν τα άκρα σμίγουν και ΘΕΩΡΟΥΝ πως με καλές κουβέντες ο ένας για τον άλλο ξεπλένεται ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ)

 


Και άλλον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής υμνεί η τάχα δημοκρατική κα Τσακογιάννη. Πρόκειται για τον εκδότη κ Γιώργο Δημακόγιαννη τον οποίο συνάντησε για να προμηθευτεί κάποια βιβλία από τον  εκδοτικό του οίκο "ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΜΑΝΗ". 

Έκθεση Ζωγραφικής «ΡΟΗ» του Γιάννη Τζούμαρη στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Ηλιούπολης 17-22 Σεπτεμβρίου 2024



Ο Δήμος Ηλιούπολης έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην Ατομική Έκθεση Ζωγραφικής με τίτλο «ΡΟΗ» του Γιάννη Τζούμαρη που θα διεξαχθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Ηλιούπολης (Λεωφόρο Ειρήνης 14-16 και Αλκιβιάδου στην πλατεία Φλέμινγκ) από την Τρίτη 17 έως την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024 από τις 10:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ. και από τις 17:30 μ.μ έως τις 21:00 μ.μ.
Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:30 μ.μ.

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...